2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bulantisi olup düşük yapan insanım hemde iki kez kürtaj oldum bebek kalbi durduğu halde bulantım devam etti bu yüzden takılmayın bulantım varmış yokmuş herkesin farklı oluyor hanimlar strese ne gerek var dün doktora gittim mesela kalp atışını gördüm tekrar ama bugün yine endişe ediyorum bu doğal bir süreç ama geleceği varsa bir kilo kanama gelse o bebek gelecektir ama yiyecek ekmeği yoksa bu dünyada ne yaparsanız yapın gelmeyecektir tefekkür edip Allah'a siginalim bebislerimizi Rabbime emanet ediyorum korusun inşallah Allah hepsini

Banada bı bakın bakım kizmi erkek mi iki oğluşum var bundada benim için en hayırlı olan olsun diye dua ediyorum karından ultrason

Karından bakıldı🥰
16251405932255302353624091264119.jpg

Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlar 🙈😍 fotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin😍
Kac haftalikda duydun canim ben de sagdan yumurtladim 7+0 da kalp atışını duymustum 157 idi cok yakiniz 😅

Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlar 🙈😍 fotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin😍
8+0 da benim 176 ve sagdan yumurtlama oldu ben kendiminkini erkek diye düşünüyorum 😅 bence seninki de erkek oyle hissettim🤗

Hayirli olsun. Sagdan yumurtadiginizi surekli sag tarafinizi agrmasindanmi anliyorsunuz sanirim benimde oyle 😃

Merhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..

benim ilk gebeliğim ve tüp bebek ,ara sıra çok endişe ediyorum ,geçen hafta kalp atışı duyduk vajinal muayene ile ve 2 gün sonra az bişey pembe kanamam oldu,tekrar apar topar dr a gittik ,bebek gayet iyiydi,kanama alanı vs. de yoktu çok şükür bir daha da kanama tarzı bişey olmadı..

bende bulantı vs aşırı başlamadı,sizlere sorum bebeğe bişey olsa hisseder miyim :KK43: bulantım yok diye endişe etmeli miyim ? kasık ağrım filan da yok buara böyle hissetmem normal mi ?

tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum
Canim hamd olsun benimde bulantim yok. Halsizligim var ama progestan ilaci kullaniminada bagliyorum bunu. Gogus hassasiyetim var anca orda hissedebiliyorum.

Kac haftalikda duydun canim ben de sagdan yumurtladim 7+0 da kalp atışını duymustum 157 idi cok yakiniz 😅
Aaa gercekten miii 🥰 biz adet tarihine gore 8 hafta saniyorduk ama 7+4 mus bugun duyduk, ancak doktor 3 gunden bisey olmaz adet tarihine gore takip ederiz dedi ☺️ Gec yumurtlama olmus, ay bakalim ikimizin de ne olacak, cok heyecanliii😍😍😍

8+0 da benim 176 ve sagdan yumurtlama oldu ben kendiminkini erkek diye düşünüyorum 😅 bence seninki de erkek oyle hissettim🤗
Bence bizim kiz benim de icime oyle doguyor ama bakalim ne olacak bana doktor 1 ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi kendinden cok emin bir bicimde, sanki anlamis da soylememis gibiydi 🙈 cok heyecanli kiz erkek hic farketmez ama bu da ayri bir heyecan her ikisine de cok sevinecegim ama zaten 😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bence bizim kiz benim de icime oyle doguyor ama bakalim ne olacak bana doktor 1 ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi kendinden cok emin bir bicimde, sanki anlamis da soylememis gibiydi 🙈 cok heyecanli kiz erkek hic farketmez ama bu da ayri bir heyecan her ikisine de cok sevinecegim ama zaten 😍😍😍❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
o kadar erken söyleyecekse erkek mi acaba??

daha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ben söylüyorum şu anda hayal kurduruyorum beraber söyle yapacağız diye ultrason fotoğrafını istiyor benim arkadaşım nerede diye

Merhaba, benim kızım da mart 2017 li 🤗 bu gebeliğim de martın başını gösteriyor doğum ama ilki sezeryan olduğu için şubat sonu doğum olur kısmetse 🙏
Aaa süper canım 🥰 evet sezaryen doğumda 5-6 gün geri gidiyor tarih genelde 🙏🧿 sağlıklı doğumlarımız olsun 🧿🙏 kızlarımız abla olacak 💕

daha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Bizim evde ben kızım eşim biliyoruz daha ailelerimize söylemedik sorunlu hamilelikler yaşadım diye biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz. Allah inşallah bu sefer nasip eder kucağımıza almayı

Biz kızımıza söyledik, hatta kalp atışını da dinledi kardeşinin, çok mutlu oldu…abla olacağı için çok heyecanlı ve istekli , tabikii kardeşinin kız olmasını istiyor 😃 sağlıklı doğsun da gerisi hikaye 💕🙏🧿 Büyüklerden de sadece kendi anne babalarımız ve kardeşlerimiz biliyor şu an için ☺️ Cinsiyet belli olunca da herkes öğrenir sanırım..

X