Evet ilk bebis vajinal ultrasonCanim vajinal utrasonsa ikisi de kiz eğer karindansa erkek saglikla gelsin kuzucugun
Ilk bebis mi olacak
Yaaaa sorma gorunce bir duygulandim ki hele o kollari bacaklari ya yerim onuuuOyyyy günlerimiz aynı ya benimki de mi böyle şimdiçok tatlı , maşallah
Bakiciya birakmam da bakalim zaman ne göstercekÜcretsiz izin mi düşünüyorsunuz yoksa bakıcı mı bende çalışan anneyim ikinci çocuğum olacak inşalalh
Kac haftalikda duydun canim ben de sagdan yumurtladim 7+0 da kalp atışını duymustum 157 idi cok yakinizSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
8+0 da benim 176 ve sagdan yumurtlama oldu ben kendiminkini erkek diye düşünüyorumSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Dimi bende 2017 annesiyim :)2017 anneleri bebek özlemiş demek ki
Hayirli olsun. Sagdan yumurtadiginizi surekli sag tarafinizi agrmasindanmi anliyorsunuz sanirim benimde oyleSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Canim hamd olsun benimde bulantim yok. Halsizligim var ama progestan ilaci kullaniminada bagliyorum bunu. Gogus hassasiyetim var anca orda hissedebiliyorum.Merhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..
benim ilk gebeliğim ve tüp bebek ,ara sıra çok endişe ediyorum ,geçen hafta kalp atışı duyduk vajinal muayene ile ve 2 gün sonra az bişey pembe kanamam oldu,tekrar apar topar dr a gittik ,bebek gayet iyiydi,kanama alanı vs. de yoktu çok şükür bir daha da kanama tarzı bişey olmadı..
bende bulantı vs aşırı başlamadı,sizlere sorum bebeğe bişey olsa hisseder miyimbulantım yok diye endişe etmeli miyim ? kasık ağrım filan da yok buara böyle hissetmem normal mi ?
tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum
Aaa gercekten miiiKac haftalikda duydun canim ben de sagdan yumurtladim 7+0 da kalp atışını duymustum 157 idi cok yakiniz
Yok doktor oyle dedi vallaHayirli olsun. Sagdan yumurtadiginizi surekli sag tarafinizi agrmasindanmi anliyorsunuz sanirim benimde oyle
Bence bizim kiz benim de icime oyle doguyor ama bakalim ne olacak bana doktor 1 ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi kendinden cok emin bir bicimde, sanki anlamis da soylememis gibiydi8+0 da benim 176 ve sagdan yumurtlama oldu ben kendiminkini erkek diye düşünüyorumbence seninki de erkek oyle hissettim
o kadar erken söyleyecekse erkek mi acaba??Bence bizim kiz benim de icime oyle doguyor ama bakalim ne olacak bana doktor 1 ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi kendinden cok emin bir bicimde, sanki anlamis da soylememis gibiydicok heyecanli kiz erkek hic farketmez ama bu da ayri bir heyecan her ikisine de cok sevinecegim ama zaten
Ben söylüyorum şu anda hayal kurduruyorum beraber söyle yapacağız diye ultrason fotoğrafını istiyor benim arkadaşım nerede diyedaha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Aaa süper canımMerhaba, benim kızım da mart 2017 libu gebeliğim de martın başını gösteriyor doğum ama ilki sezeryan olduğu için şubat sonu doğum olur kısmetse
Bizim evde ben kızım eşim biliyoruz daha ailelerimize söylemedik sorunlu hamilelikler yaşadım diye biraz daha zaman geçmesini bekliyoruz. Allah inşallah bu sefer nasip eder kucağımıza almayıdaha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Biz kızımıza söyledik, hatta kalp atışını da dinledi kardeşinin, çok mutlu oldu…abla olacağı için çok heyecanlı ve istekli , tabikii kardeşinin kız olmasını istiyordaha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?