- 9 Mart 2019
- 43
- 46
- 29
Yarın adet günüm heryerim şişti bu arada çok sık acıkıyorumEvet canım pozitif gibi duruyor, hayalet çizgi var, adet ne zaman tam olarak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın adet günüm heryerim şişti bu arada çok sık acıkıyorumEvet canım pozitif gibi duruyor, hayalet çizgi var, adet ne zaman tam olarak ?
Merhaba cnm bebise gore değişiyor kimi 6 haftada duyabiliyor kimiside 7 ve 8. Haftada duyabiliyorMerhabalar kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor? İlla 8.haftayı beklemek gerekiyor mu?
Süper,gözünüz aydın darısı bize inşallahMerhaba hanımlar,
Bugün ilk kontrolüme gittim. Hesaplarıma göre 5+2 idi ve karından yapılan kontrolde de 5+2'ye uygun kese görüldü. Ben de merak edenlere bilgi olsun diye yazmak istedim :) Kese için vajinal bakmaya gerek kalmadı yani çok şükür. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor.
Tebrikler 🏵Merhaba hanımlar bende üzü süredir çocuk sahibi olmak istiyordum bu ay adetime yakin çok suphelendim bazı belirtilerden neyse dun dijital test yaptım evde pozitif gibi birde siz bakabilirmisinizEki Görüntüle 2864139
Adet ağrısı oluyor bende ama anlık olup geçiyor bide bel ağrısı. Batma gibi bi histe oluyor yumurtaliklara bence normal bunlarKızlar sizinde sol kasığınızda sızlama oluyor mu ani sızlayıp geçiyor sürekli
Benim de geçen hafta öyleydi bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım bu hafta geçmişti sadece çok dolanınca belim ağrıyordu ama bugün birkaç saattir kasığım sızlıyor batma gibi de değil anlamadımAdet ağrısı oluyor bende ama anlık olup geçiyor bide bel ağrısı. Batma gibi bi histe oluyor yumurtaliklara bence normal bunlar
Asiri degilse yarın dinlenin fazla ayakta kalmayın . Bu aralar bu ağrılar bu hisler hep olacakBenim de geçen hafta öyleydi bildiğin adet sancısı çektim belim kasıklarım bu hafta geçmişti sadece çok dolanınca belim ağrıyordu ama bugün birkaç saattir kasığım sızlıyor batma gibi de değil anlamadım
Valla haklısınız dinlenince geçer inşallah cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adzeynepAsiri degilse yarın dinlenin fazla ayakta kalmayın . Bu aralar bu ağrılar bu hisler hep olacak
Rica ederim ne demekValla haklısınız dinlenince geçer inşallah cevap verdiğiniz için teşekkür ederim adzeynep
Ben 6+3 de gideceğim doktor tarih olarak verdi duyulur dedi ama bakalımMerhabalar kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor? İlla 8.haftayı beklemek gerekiyor mu?
Profilde doğumdan bugüne 286 gün geçmiş, 1 numara daha 1 yaşında bile değil mi annesi ?Yarın adet günüm heryerim şişti bu arada çok sık acıkıyorum
Benim de 2gündür vardı, bugün bayağı azaldı..rahim genişlediği için sanırım..bazen iş yaparken ani sancı giriyor kasıktan ya da belden.. tek dert bu olsun tabii, yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var..Kızlar sizinde sol kasığınızda sızlama oluyor mu ani sızlayıp geçiyor sürekli
Aynen öyle haklısın valla ama insan tedirgin oluyor sadeceBenim de 2gündür vardı, bugün bayağı azaldı..rahim genişlediği için sanırım..bazen iş yaparken ani sancı giriyor kasıktan ya da belden.. tek dert bu olsun tabii, yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var..
Evham yapmakta haklısın canım hele ilk gebelikse, hiç yaşamadığın şeyler sonuçta.. bol su içmek çok önemli, günde en az 2 lt su içmeye çalış ve ayakta fazla kalmaAynen öyle haklısın valla ama insan tedirgin oluyor sadece
Kesinlikle öyle şu an o kadar bilgisizim ki herşeyin altında birşey arıyorum resmen tavsiyen için çok teşekkür ederiiimEvham yapmakta haklısın canım hele ilk gebelikse, hiç yaşamadığın şeyler sonuçta.. bol su içmek çok önemli, günde en az 2 lt su içmeye çalış ve ayakta fazla kalma
Aynen canım vallahi bende arada kaldım elinde başka varsa onu kullanBana da aile hekimi verdi şu an kullansak dert kullanmasak dert valla
Vardı bitti malesef ama içicem doktora gidene kadar sanırımAynen canım vallahi bende arada kaldım elinde başka varsa onu kullan
Oglum da 7 haftada duymustuk.Merhabalar kalp atışı kaçıncı haftalarda duyuluyor? İlla 8.haftayı beklemek gerekiyor mu?
Benimde oluyor ayaklarimi uzatinca geciyor. Yastik koyuyorum ayağımın altina yerlesme ağrıları annesi bunlar bi sure sonra gececek insallah.Adet ağrısı oluyor bende ama anlık olup geçiyor bide bel ağrısı. Batma gibi bi histe oluyor yumurtaliklara bence normal bunlar