- 13 Temmuz 2019
- 88
- 155
Tesekkur ederim sizin de ins :) Evet gorduk ama bebegi goremedik 2 hafta sonra kalp atisi icin gelmemezi istedi :)keseyi gördünüz mü allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bende hamile oldugumu ogrendigm gun basldim folidoce kullaniyorumarkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız
Merhaba,hayırlı olsun sizin de. Ben de yarın 5+2 yim inşallah ve ilk kontrolüme gideceğim. Acaba vajinal muayene ile mi kese göründü, karından mı?Malesf cok dikkat etmeme rağmen buldu yine beni bu arada 5+2 de keseyi gördük henüz kalp atışı duyamadık gidecek olan arkadaşların işine yarar belki
Ben de öyleyim çok tedirginim o yüzden 2 günde 1 veya ikiye bölüp içiyorum şimdilikFolbiol yüksek tavsiye etmiyor bazı doktorlar 5 mg normalde bizim 400 mg almamız lazım banada folbiol verdi tereddütteyim bende kullanmakla.
Karından baktı canim biraz bastırdı ama çok belirgindi kese ben bile anlayabildimMerhaba,hayırlı olsun sizin de. Ben de yarın 5+2 yim inşallah ve ilk kontrolüme gideceğim. Acaba vajinal muayene ile mi kese göründü, karından mı?
Bölerek etkisinde bir değişiklik olabilir mi canim bazı ilaçlar bolunerek içilmiyor ya o yüzden aklıma geldiBen de öyleyim çok tedirginim o yüzden 2 günde 1 veya ikiye bölüp içiyorum şimdilik
Ben bu randevuda kan vermedim değerimi bilmiyorum malesef ilk ogrendigimde 4 haftalikken 216 idiBenimde 5+3 randevum var kese gozukurmu acaba sizin bthcg kan degeriniz kacti biliyormusunuz kese gozuktugunde yuksek oldugunda gozukuyormus diye duymustum
Valla ben de bilmiyorum canım birkaç kişi bu şekilde içtiğini yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorumBölerek etkisinde bir değişiklik olabilir mi canim bazı ilaçlar bolunerek içilmiyor ya o yüzden aklıma geldi
Ben gebe kalmadan 10 gün önceden beri bunu kullanıyorum , hamilelik boyunca da kullanacağım canım...arkadaşlar folık asıt kullanmaya başladınız mı neler kullanıyorsunuz ben daha hıc ıcmedim folbi ol aldım bugun başlıycam kardesımın esıne doktoru onu tavsıye etnmıstı bende onu aldım bakalım sızler ne durumdasınız
Beta yüksekmiş , kimyasaldan mı şüpheleniyorsun canım ? Bende de acayip gaz ve sancı var, pazartesi kan vereceğim, acele etmiyorum bilerek, bat 3 haziran yani bugündü benim. Gebelik testiyle öğrendim.Yarin regl günüm. Reglden 5 gün once ogrendim gebeligi. 3 gun kala beta 129 cikti. Bugun regl olcakmis gibi hissediyorum cok gaz var ve karnimda gurultu. Yarin tekrar kan vericem deger yukselmis mi diye. Tabi regl olmazsam.
Aslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorumBeta yüksekmiş , kimyasaldan mı şüpheleniyorsun canım ? Bende de acayip gaz ve sancı var, pazartesi kan vereceğim, acele etmiyorum bilerek, bat 3 haziran yani bugündü benim. Gebelik testiyle öğrendim.
Neyse canım öyle yapan varsa içinden geliyorsa sen bilirsin zaten doğrusunuValla ben de bilmiyorum canım birkaç kişi bu şekilde içtiğini yazmış ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bence değerin gayet güzel canım inşallah hayırlı olsunAslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorum
En kısa zamanda doktora gidip doğrusunu öğrenip buraya yazarımNeyse canım öyle yapan varsa içinden geliyorsa sen bilirsin zaten doğrusunu