2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben de aranıza katıldım 🤗🥰🙏🧿 benim gibi 10 şubatta tahmini doğum yapacak olanlar var mı ?
Kasıklarımda ağrı var 2 gündür, sizin de öyle mi ? Rahim genişlediği için galiba, gaz da var acayip söylemesi ayıp 😄😄🙃🤗
Ben adetime bir hafta kala ve sonraki bir hafta yaşadım o ağrıyı ya belim falan ağrıyordu ama bu hafta daha rahatım şükür

Aslinda beta iyi . Ama adet olcak gibi his olunca kimyasal mi diyorum. Hic kan vermedin mi. ben verdim 1 kere ya katlanmis mi diye bakayim diyorum
Yok henüz vermedim kan, bilerek bekliyorum , 2 kere gereksiz yere kan vermek istemiyorum, pazartesi günkü artış belli eder kimyasal mı değil mi , bat 3 hazirandı çünkü..😉

Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.Şubat annesi olacağım inşallah. dün gebelik testi yaptım.Çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim. :) 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım.ismi Folidoce. Doktor devam etmemi söyledi. Ultrason içinde 7.haftaya randevu verdiler.

Merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.Şubat annesi olacağım inşallah. dün gebelik testi yaptım.Çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim. :) 3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım.ismi Folidoce. Doktor devam etmemi söyledi. Ultrason içinde 7.haftaya randevu verdiler.
Hayirli olsun sağlıkla kavusalim insallah bebislerimize. Değeriniz kac cıktı tektar kan vermeye cagirmadilar mu

Amin inşallah :) sağlık ocağının kan verme saatini kaçırmışım.Hastaneye gittim.Sonuç şöyle geldi.hafta içi sabah sağlık ocağına gidip tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.
.
sonuç.JPG

bat tarihi 26 mayıstı
sat tarihimde 30 nisan
Teşekkürler😊 rabbim hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin🤲 haftaiçi giderseniz kesenizde görülebilir insllah belirtiniz falan varmiydi

Burada niye kimse yazmamış diyordum ki şubatın başındaki anneler - anne adayları olduğumuzu fark ettim ☺️😄 tabi diğerleri daha bat tarihi bekliyor ☺️
Aynen cnm bat tarihini bekliyoruz insllah hayirlisi ile rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin bu mübarek gün hürmetine 🤲😊

X