2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar baş dönmesi yaşiyormusunuz?Acaba tansiyonumu düşüyor yoksa hafif bir acikma da mi dönüyor anlamadim

Merhaba hanımlar 7+6 olduk biraz önce peçeteye kahverengi lekelenme geldi:KK43: doktora sordum olabilecek birşeymi diye evet dedi progestan 200 yazdı kullanan varmı yada bilgisi olan?
Canim kullaniyorum ben progestan sabah aksam ilac şeklinde aliyorum.bol bol dinlen ağır işler yapmamaya çalış

Çok geçmiş olsun benim de iki gündür bir baş ağrım var Trendyol da mentol taşı diye bir ürün var daha önce görmüştüm ama deneme şansım olmadı isterseniz siz de bi araştırın
Yarin doktora gideyim de bakalim ne yapacaklar. Bugun yine agri kesici ictim biraz daha dayanip sabah etseydim bir an önce 😶

Bence canım parol çok içme, neticede ağrı kesici, bebeğe zarar verebilir…eminim çok ağrıyordur ama @ipti güzel bir öneride bulunmuş, karanfil doğal uyuşturucu etkiye sahiptir, onu dene bence 😉 ve diş doktorunla görüş gebelik sürecinde nasıl bir tedavi olabilir diye danış 👍🏻
Diş zorlamıyor canım baş ağrısı zorluyor patates iyi gelir dediler sardim başıma koydum ama nerde

Kizlar baş dönmesi yaşiyormusunuz?Acaba tansiyonumu düşüyor yoksa hafif bir acikma da mi dönüyor anlamadim
Ben yaşıyorum gebeligin başından beri dönüyor başım tansiyonumda hep düşük zaten bide ayağa aceleyle kalkınca göz kararmasi oluyor

Ben bir anda ayağa kalkınca veya eğilip kalkınca normalden biraz fazla yaşıyorum canım ama onun dışında olmuyor çok🙏🏻
Teşekkür ederim cnm cevabin icin bu hafta doktora gidecegem bakalim ne diyecek

Kızlar ben doktor olarak gop kadın sağlığı merkezindeki Dr nefise hanıma gidiyorum çok kibar ve açıklayıcı güven veren bir doktor . Yalnız avrupa yakasındaki bu küçük çaptaki hastaneler bebekleri prosedür olarak yoğun bakımda tutuyorlarmış gibi şeyler duydum . Yani saçma bir sebepten tutup sonra geçti falan deyip eve gönderiyorlarmış ama yani bebeksiz eve dönmek çok zor olur . Korktum bu durumdan şimdiden . Yeni yüzyıl ve başarıda çalışıyormuş doktorum hangisini tercih etmeliyim bilemedim hastane olarak . Sizin fikriniz var mı acıbademler falan hem pahalı hem uzak eyüpte oturuyorum

Eksi 10 kg ile doguma gittim 36 haftalıkken 3450 dogdu oğlum. Son ana kadsr kusmustum. Kesinlikle bebek aliyor kiloyu anne yemesede.
Ayyy düşünemiyorum inş hepimizin 12 de biter rahat ederiz sağlıkla ilerleriz seni tebrik ediyorum gerçekten çok zorlanmış olmalısın ben şuan 43 kiloyum 10 versem 33 kilo ile ölürüm heralde😱

Benim de pek midem bulanmıyor kızlar şanslı gruptanım galiba…ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama , o kadar da olsun ama di mi 😃 öyle ki sabah yumurtalı tereyağlı incir reçelli kruvasanlı kahvaltımı bile yaptım iştahlı bir şekilde 🤣 bakalım zaman ne gösterecek, 4 sene önce kızımda da böyleydim, çok rahat bir hamilelik dönemim olmuştu..😍
Ben de benzer durumdayım. Kokuya hassasiyetim var arada midem bulanınca tuzlu bişeyler atıştırıyorum geçiyo çok şükür. İnşallah böyle devam eder 🤲🤲

Kızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda😊
İlk 3 ay zaten önermedi doktorum sonrası için de o zaman konuşuruz dedi. İzlenimim onaylamıyo gibi geldi ama net bişey de demedi. Ama tiroit için gittiğim dahiliye doktorum da bence vurulabilirsin ama yine de kadın doğum doktorunla görüş dedi 🤣🤣 sanırım ikisi de sorumluluk almak istemediği için net bişey demiyo

Merhaba hanımlar 7+6 olduk biraz önce peçeteye kahverengi lekelenme geldi:KK43: doktora sordum olabilecek birşeymi diye evet dedi progestan 200 yazdı kullanan varmı yada bilgisi olan?
Bende kullanıyorum daha önce düşüğüm olduğu için her ihtimale karşı kullanmamı söyledi doktorun bir zararı yok idrar yoluyla atılıyor demişti , önemli olan kahverengi lekelenme kırmızıya dönüşmemesi

Günde 2 kez fitil şeklinde kullanıyorum canım. Önlem amaçlı. Biraz sersemlik yapıyo. Uyutuyo

X