2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İki gundur bende cok fenayim mide bulantisi beni mahvetti. Cocuklarimi zor doyuruyorum insaAllah cabuk gecer
Bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık. İnşallah geçer hemen...
Bende hiç yok ya hatta niye yok diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Olmasin gerçekten rahat rahat yiyin için. Aman maşallah deyin.
Az ama sık yemek lazım. Çubuk kraker, galeta biraz hafifletiyor benim bulantilarimi bende cok zor yiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum biraz zorla cnm kendini
Evet aç kaldıkça daha çok bulanıyor,bulandikca yiyesin gelmiyor. Kısır döngü...
Ay süper yiyebiliyorsanız ne mutlu size afiyet olsun..
Rabbim kolaylık versin. Tam olarak kacinci hafta basladi bulantiniz acaba
Amin sağolun. 1 hafta oldu başlayalı 6+2 lerde filan.
Kesinlikle yemedikce daha çok bulanıyor cok doğru.
Biz kaybettik bebeği detayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Ben ben beeeen çok kötüyüm çok Allah yardımcımız olsun ama şikayetçi değilim Allaha şükür nedenini biliyoruz sonuçta
Öyle tabi ki çok şükür sebebi belli

Bende 6+5 günlüğüm hafif bulantılar var ama kusma yok çok şükür inşallah da olmaz diyelim

Evet karından görülmedi. Çoğu kişi de benim gittiğim zamanlarda kalp atışını duyduk diye yazdılar. Endişe ettim açıkçası bende. Devlet hastanesinden de anca 30 hazirana tekrardan randevu alabildim

icini ferah tut guzelim, insallah saglicakla gorursun. ben de yarin gidicem 6+0 da insallah gorebiliriz..

Kizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim...

Insallah devamı gelmez canim sabah bende çok yaparım onu dikkat etmeye çalışırım ama çok rahatlatıyor gercekten bu kadar etki edebileceğini düşünmezdim

Merhaba kızlar. Bir sorun olacak . Yemek yedikten sonra karnımın altında pıt pıt bir şeyler hissediyorum . Normal midir sIzce ağrı gibi değil bir hareketlilik gibi. Neden olabilir

Merhaba kızlar. Bir sorun olacak . Yemek yedikten sonra karnımın altında pıt pıt bir şeyler hissediyorum . Normal midir sIzce ağrı gibi değil bir hareketlilik gibi. Neden olabilir
Bende de oluyor ara sıra ama bağırsaklarım çok çalışıyor ondan mı acaba diyorum ama böyle bazen de seğrime gibi oluyor

icini ferah tut guzelim, insallah saglicakla gorursun. ben de yarin gidicem 6+0 da insallah gorebiliriz..
Benim şeyden kafam karıştı canım 5+3 ken özele gitmiştim dayanamayıp orda gördük bebeği devlette göremedi ondan dolayı endişe ettim biraz

Normal bir bulanti değil kızlar bu gerçekten çok farklı aksama kadar harikayim hic biseyim yok bir saattir kriz gibi durup durup yükseliyor ya

Merhaba arkadaşlar. Ben belirtilerim kesildi diye panik yapmıştım hatırlarsanız.
Doktora özele gittim bu sefer. Geçen seferki doktoruma gittim, kürtajımı da o yapmıştı. Göbekten bakıcaktı tam dedim ben gene kürtaja gelmiş gibi hissediyorum çünkü hiç bir belirtim kalmadı. Nerden çıkardın bunu dedi ve güldü Dedim ki geçen sefer de böyle oldu. Ben öyle diyince direk kalbin olduğu yeri gösterdi bize ve pıtır pıtır oynuyodu. Vajinallede baktı ölçüm yaptı. Normalde bu haftalarda çok uzun kalp atışı dinletmeyiz dedi. Çünkü cihaz ısı veriyormuş kalp atışı dinleme modunda. 2 kere kısa birşekilde dinledik :) Her gebelik aynı olmaz dedi. Benim bebiş geç döllenmeymiş gene. 6+4 dört çıktı. ama adet tarihine göre 7+4 olması lazımdı. 10 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak ve gelişim varsa sadece geç döllenme olduğunu anlıcaz. Gelişim olmazsa yada az gelişirse bilemiyorum... Doktor herşey normal gözüküyor dedi:) Gerçekten hiç ama hiç ümidim yoktu. Ne uykum, ne bulantım, ne meme hassasiyetim var.

Insallah devamı gelmez canim sabah bende çok yaparım onu dikkat etmeye çalışırım ama çok rahatlatıyor gercekten bu kadar etki edebileceğini düşünmezdim

cok sukur devami gelmedi, surekli kontrol ediyorum. Allahtan cok az ve kahve engiydi yoksa cok gerilirdim. ablam yerini buyutuyordur, kahverenginden korkma dedi...insallah oyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…