Yok nasıl oluyor anlatır mısınızfasulye denesiniz belki iyi gelir bulantınza
Bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık. İnşallah geçer hemen...İki gundur bende cok fenayim mide bulantisi beni mahvetti. Cocuklarimi zor doyuruyorum insaAllah cabuk gecer
Olmasin gerçekten rahat rahat yiyin için. Aman maşallah deyin.Bende hiç yok ya hatta niye yok diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Evet aç kaldıkça daha çok bulanıyor,bulandikca yiyesin gelmiyor. Kısır döngü...Az ama sık yemek lazım. Çubuk kraker, galeta biraz hafifletiyor benim bulantilarimi bende cok zor yiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum biraz zorla cnm kendini
Ay süper yiyebiliyorsanız ne mutlu size afiyet olsun..Bugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .
not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz
Amin sağolun. 1 hafta oldu başlayalı 6+2 lerde filan.Rabbim kolaylık versin. Tam olarak kacinci hafta basladi bulantiniz acaba
Kesinlikle yemedikce daha çok bulanıyor cok doğru.Selam kızlar bende bulantıdan perişandım bugün daha iyiyim bence aç kaldıkça bulanıyor sabah erkenden uyanıyorum bulantı ile uyuyamıyorum tekrar sabah 6 da dışarı çıktım serin havada yürüyüş öyle iyi geldi ki anlatamam sonra biraz leblebi yedim midemi bastırdı sonra tuzlu domates ve ekmek yedim öğlen çok azalmıştı demekki yedikçe azalıyor açlıktan da bulanıyor lütfen zorla yemeye çalışın mucize gibi geliyor bulantı azalması
Çok geçmiş olsun çok üzüldümBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Öyle tabi ki çok şükür sebebi belliBen ben beeeençok kötüyüm çok Allah yardımcımız olsun ama şikayetçi değilim Allaha şükür nedenini biliyoruz sonuçta
Gecmis olsun Rabbim sabrini versin en kisa zamanda sagliklisını nasip etsinBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık. İnşallah geçer hemen...
Olmasin gerçekten rahat rahat yiyin için. Aman maşallah deyin.
Evet aç kaldıkça daha çok bulanıyor,bulandikca yiyesin gelmiyor. Kısır döngü...
Ay süper yiyebiliyorsanız ne mutlu size afiyet olsun..
Amin sağolun. 1 hafta oldu başlayalı 6+2 lerde filan.
Kesinlikle yemedikce daha çok bulanıyor cok doğru.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Öyle tabi ki çok şükür sebebi belli
Geçmiş olsun cnm rabbim tekrardan sağlıklı evlat nasip etsinBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Bende 6+5 günlüğüm hafif bulantılar var ama kusma yok çok şükür inşallah da olmaz diyelimmerhabalar kızlar şimdiye kadar hep gebelik planlayanlardaydım... Bu aydan itibaren 2. kez anne olacağım için 2022 şubat annelerindeyim.. Nasılsınız öncelikle? Gebelik nasıl gidiyor bulantınız var mı ? 9 ay uzun bi süreç nasıl hissediyorsunuz..
Ayyy cok tesekkurler bugun gittim altinolukta ufak bi kesikle akittilar rahatladim cok sukurbende ilk cocuguma hamileyken oldu ve birkac haftada kendi kendine gitti insallah sizin de oyle olur
Evet karından görülmedi. Çoğu kişi de benim gittiğim zamanlarda kalp atışını duyduk diye yazdılar. Endişe ettim açıkçası bende. Devlet hastanesinden de anca 30 hazirana tekrardan randevu alabildim
Insallah devamı gelmez canim sabah bende çok yaparım onu dikkat etmeye çalışırım ama çok rahatlatıyor gercekten bu kadar etki edebileceğini düşünmezdimKizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim...
Bende de oluyor ara sıra ama bağırsaklarım çok çalışıyor ondan mı acaba diyorum ama böyle bazen de seğrime gibi oluyorMerhaba kızlar. Bir sorun olacak . Yemek yedikten sonra karnımın altında pıt pıt bir şeyler hissediyorum . Normal midir sIzce ağrı gibi değil bir hareketlilik gibi. Neden olabilir
Bağırsaklar çalışıyordurMerhaba kızlar. Bir sorun olacak . Yemek yedikten sonra karnımın altında pıt pıt bir şeyler hissediyorum . Normal midir sIzce ağrı gibi değil bir hareketlilik gibi. Neden olabilir
Benim şeyden kafam karıştı canım 5+3 ken özele gitmiştim dayanamayıp orda gördük bebeği devlette göremedi ondan dolayı endişe ettim birazicini ferah tut guzelim, insallah saglicakla gorursun. ben de yarin gidicem 6+0 da insallah gorebiliriz..
Tuzlu fıstık ye canım kabuğuyla beraber, çok iyi geliyorNormal bir bulanti değil kızlar bu gerçekten çok farklı aksama kadar harikayim hic biseyim yok bir saattir kriz gibi durup durup yükseliyor ya
Ay asla midem bulamazken bile önümde durdu kac saat içim almadi cok fena ya dalga dalgaTuzlu fıstık ye canım kabuğuyla beraber, çok iyi geliyor
daha once gorunduyse yine gorursunuz canim, ultrason cihazlari da cok farkediyor...Benim şeyden kafam karıştı canım 5+3 ken özele gitmiştim dayanamayıp orda gördük bebeği devlette göremedi ondan dolayı endişe ettim biraz
Insallah devamı gelmez canim sabah bende çok yaparım onu dikkat etmeye çalışırım ama çok rahatlatıyor gercekten bu kadar etki edebileceğini düşünmezdim