Hakkinda hayırlısi olsun inşaallah. Bana doktor vajinal bakti seninki bakmamis ne guzel sinir oldum. 1 hafta sonra lekelenmem oldu ondanmi oldu acaba. Birde ben vajinal tehlikeli diyince cocuk düşürmek keske bu kdr kolay olsa yapmayin boyle dedi.Doktora bugün göründüm ultrason için çok erken vajinal bakıp tehlikeye atmak istemiyorum dedi progestan devam dedi , cuma günü bakacak ultrasonda , ikiz gebelik için de ne diyim kirabbimin takdiri ilahisi, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımiz olsun
Rabbim kolaylık versin. Tam olarak kacinci hafta basladi bulantiniz acabaGunaydinnn
Aç olup mide bulantısından yemek yiyemeyen var mı ? Açlıktan bulanıyor biliyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün bişey... 12.hafta gel artik
8 ay önce gecirdigim covitten sonra bir tiksindim yumurtanin kokusu hala berbat geliyor ve hamileligime denk geldi maalesefBugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .
not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz
bende ilk cocuguma hamileyken oldu ve birkac haftada kendi kendine gitti insallah sizin de oyle olurKızlar selam 7 haftalık hamileyim bartolin kistim şişti bayağa. Yazlıkta olduğum için doktorda yok çevremde. Acaba başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözüm bulabilirim.
hayirli olsun benim iki gün onceki degerim de 33 tü. heyecanla bekliyorum. erken yakalayinca da artacak mi stresi oluyor35ti dün canım
Haftaya salı tekrar vereceğim kan inşallah
Ben çocukları böyle hep erken yakalıyorum
Yemek yiyemiyormusun canim bulantin ne durumdaselam kızlar ben kendimi baya kötü hissediom midem sanki düğümlenio gibi tansiyonum düşmüş enerjim çekilmiş gibi ne yapsam kendmi iyi hissederim
yemek yiyebiliyorum bulantı gibi değil daha çok gazlı ağrı gibi ve vucduma sanki çuval koyulmuşçasına ağırlıkYemek yiyemiyormusun canim bulantin ne durumda
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin inş tez zaman da tekrar hamile kalırsın sağlıklaBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok üzüldüm canım inşallah yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursunArkadaşlar merhaba
Ben bugun kontrole gittim maalesef bebeğimin kalp sesini duyamadık 6+5günlükken bebeğimin kalbi durmus cuma günü kürtaj olacagım
2 haftadır kahverengi ve değişik akıntılarla uğrasıyorduk progesteron kullanıyordum ama nasip değilmiş
Rabbim sizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah birde hiç mide bulantısını falan kafaya takmayın hepsi gelip geciyor bende takıyordum şimdi niye takmışım kafama diye kızıyorum
Allah kolaylık versin canım tez vakitte hayırlı sağlıklı bebeğine kavuşursunuz inşBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
geçmiş olsunnn Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsinBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Ben ben beeeenGunaydinnn
Aç olup mide bulantısından yemek yiyemeyen var mı ? Açlıktan bulanıyor biliyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün bişey... 12.hafta gel artik
Kızlar vajinal muayeneden korkmayın. Benim kanamam oldu gittim direk vajinal baktı ordan daha net görüyorlar çünkü. Bizler doğal olarak korkuyoruz ama Rahime girmiyorlar sonuçta o yüzden içiniz rahat olsunHakkinda hayırlısi olsun inşaallah. Bana doktor vajinal bakti seninki bakmamis ne guzel sinir oldum. 1 hafta sonra lekelenmem oldu ondanmi oldu acaba. Birde ben vajinal tehlikeli diyince cocuk düşürmek keske bu kdr kolay olsa yapmayin boyle dedi.
fasulye denesiniz belki iyi gelir bulantınzaBen ben beeeençok kötüyüm çok Allah yardımcımız olsun ama şikayetçi değilim Allaha şükür nedenini biliyoruz sonuçta
hayırlı olsun gebelik planlayan gruplarda çokça gördüm senimerhabalar kızlar şimdiye kadar hep gebelik planlayanlardaydım... Bu aydan itibaren 2. kez anne olacağım için 2022 şubat annelerindeyim.. Nasılsınız öncelikle? Gebelik nasıl gidiyor bulantınız var mı ? 9 ay uzun bi süreç nasıl hissediyorsunuz..