2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hakkinda hayırlısi olsun inşaallah. Bana doktor vajinal bakti seninki bakmamis ne guzel sinir oldum. 1 hafta sonra lekelenmem oldu ondanmi oldu acaba. Birde ben vajinal tehlikeli diyince cocuk düşürmek keske bu kdr kolay olsa yapmayin boyle dedi.

8 ay önce gecirdigim covitten sonra bir tiksindim yumurtanin kokusu hala berbat geliyor ve hamileligime denk geldi maalesef

Kızlar selam 7 haftalık hamileyim bartolin kistim şişti bayağa. Yazlıkta olduğum için doktorda yok çevremde. Acaba başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözüm bulabilirim.
bende ilk cocuguma hamileyken oldu ve birkac haftada kendi kendine gitti insallah sizin de oyle olur

Selam kızlar bende bulantıdan perişandım bugün daha iyiyim bence aç kaldıkça bulanıyor sabah erkenden uyanıyorum bulantı ile uyuyamıyorum tekrar sabah 6 da dışarı çıktım serin havada yürüyüş öyle iyi geldi ki anlatamam sonra biraz leblebi yedim midemi bastırdı sonra tuzlu domates ve ekmek yedim öğlen çok azalmıştı demekki yedikçe azalıyor açlıktan da bulanıyor lütfen zorla yemeye çalışın mucize gibi geliyor bulantı azalması

Çok üzüldüm canım inşallah yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun

Gunaydinnn
Aç olup mide bulantısından yemek yiyemeyen var mı ? Açlıktan bulanıyor biliyorum ama yiyemiyorum doğru düzgün bişey... 12.hafta gel artik
Ben ben beeeen çok kötüyüm çok Allah yardımcımız olsun ama şikayetçi değilim Allaha şükür nedenini biliyoruz sonuçta

Kızlar vajinal muayeneden korkmayın. Benim kanamam oldu gittim direk vajinal baktı ordan daha net görüyorlar çünkü. Bizler doğal olarak korkuyoruz ama Rahime girmiyorlar sonuçta o yüzden içiniz rahat olsun

hayırlı olsun gebelik planlayan gruplarda çokça gördüm seni Rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…