2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim... :110:
Doktorunu muhakkak bilgilendir. Dikkat et canim cok riskli zamanlardayiz

Kızlar ben de kahvaltıdan sonra okadar halsizleşiyorum ki 2 saat yatıyorum sonra acıkıyorum ama midem bişey de kabul etmiyor iki lokma yiyince mide bulantım geçiyor. Akşama kadar halsizlik uykusuzluktan ölüyorum. Henüz 5+2 yiz şimdi böyleysem 7 8. Haftalarda ne olacak merak içindeyim

Kızlar ben de kahvaltıdan sonra okadar halsizleşiyorum ki 2 saat yatıyorum sonra acıkıyorum ama midem bişey de kabul etmiyor iki lokma yiyince mide bulantım geçiyor. Akşama kadar halsizlik uykusuzluktan ölüyorum. Henüz 5+2 yiz şimdi böyleysem 7 8. Haftalarda ne olacak merak içindeyim
Çabuk yorulma bende de var.Yemek yapıyorum mesela uzun süre ayakta duramıyorum hemen uzanmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben belirtilerim kesildi diye panik yapmıştım hatırlarsanız. :skandal:
Doktora özele gittim bu sefer. Geçen seferki doktoruma gittim, kürtajımı da o yapmıştı. Göbekten bakıcaktı tam dedim ben gene kürtaja gelmiş gibi hissediyorum çünkü hiç bir belirtim kalmadı. Nerden çıkardın bunu dedi ve güldü:olamaz: Dedim ki geçen sefer de böyle oldu. Ben öyle diyince direk kalbin olduğu yeri gösterdi bize ve pıtır pıtır oynuyodu. Vajinallede baktı ölçüm yaptı. Normalde bu haftalarda çok uzun kalp atışı dinletmeyiz dedi. Çünkü cihaz ısı veriyormuş kalp atışı dinleme modunda. 2 kere kısa birşekilde dinledik :) Her gebelik aynı olmaz dedi. Benim bebiş geç döllenmeymiş gene. 6+4 dört çıktı. ama adet tarihine göre 7+4 olması lazımdı. 10 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak ve gelişim varsa sadece geç döllenme olduğunu anlıcaz. Gelişim olmazsa yada az gelişirse bilemiyorum... Doktor herşey normal gözüküyor dedi:) Gerçekten hiç ama hiç ümidim yoktu. Ne uykum, ne bulantım, ne meme hassasiyetim var.
Benimde 7+4 hiç belirtim yok canım bence kötü düşünme

Evet karından görülmedi. Çoğu kişi de benim gittiğim zamanlarda kalp atışını duyduk diye yazdılar. Endişe ettim açıkçası bende. Devlet hastanesinden de anca 30 hazirana tekrardan randevu alabildim
Bence de sıkıntı etmeyin. 30 haziranda güzel haberler alırsınız bizimle paylaşırsınız ins
Kizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim... :110:
Umarım mühim değildir siz yine de bir edir amaçlı doktora gidin imkanınız varsa

Çokkkk zor seni anlıyorum maden suyu içmeyi dene yada tuzlu ayran iyi geliyor
Leblebi ve prilam aldım canım iyiyim çok şükür işin kötü yanı oğlum eşimden yemek yemiyor normalde o yedirirdi gündüz annemden de bisey yemedi yanıma oturuyor ben yedirirsem yiyor o kadar duygulandım ki toparlanıp ona yemek yedirdim mecbur

Leblebi ve prilam aldım canım iyiyim çok şükür işin kötü yanı oğlum eşimden yemek yemiyor normalde o yedirirdi gündüz annemden de bisey yemedi yanıma oturuyor ben yedirirsem yiyor o kadar duygulandım ki toparlanıp ona yemek yedirdim mecbur
Yaaaa çocuklar çok hassas senin bide kötü olduğunu gördüyse belki seninle vakit geçirebilmek için senden yemek istemiştir insan evladı İçin kendini unutuyor işte

Yaaaa çocuklar çok hassas senin bide kötü olduğunu gördüyse belki seninle vakit geçirebilmek için senden yemek istemiştir insan evladı İçin kendini unutuyor işte
Evet canım babaannem anlatıyor sormuş anneni mi babanı mı cok seviyorsun diye annem çok hasta annemi çok seviyorum demiş kuzum hic kıyamıyorum

Bende cok kötüyüm 3 4 gündür bulantilarla başım belada, tüm gun yatıyorum hep aklıma geliyor Allah nasip ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alinca 2.de de böyle bulantı olursa nasıl bakarım bu bebegime diyorum l. Gerçekten zordur cnm Allah yardımcın olsun

Merhaba Kızlar,
Geçen hafta ıtır pıtır atan kalp bugün duruverdi bir anda. :KK43:
Dr üstten baktı ama kalp atışını duyamayınca alttan bakmak istedi. O anda çok çok az kahverengi arası bir akıntı geldi,iplik gibi. Vajinal baktı SAT'a göre 8+1, bugünki ölçüme göre 7+1. Aslında bir önceki hafta gittiğim randevudaki ölçümlere göre güzel gelişmiş , büyümüş ama kalp atışı yoktu.
İkici bir dr fikri olsun diye radyolojiye gönderdi, detaylı ultrasonda da kalp atışı görünmedi. Ve kürtaja karar verildi.
Farklı hastanelerdeki 2 ayrı doktora radyoloji sonucunu gönderdim, onlar da alınması gerektiğini söylediler.

Sabah 10:00'da kontrol diye gittim, 18:00'da kürtaj oldum.
Hayat planladıklarımız değil, alnımıza yazılanlarmış diyorum.
Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim,hayırlısı ise Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende cok kötüyüm 3 4 gündür bulantilarla başım belada, tüm gun yatıyorum hep aklıma geliyor Allah nasip ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alinca 2.de de böyle bulantı olursa nasıl bakarım bu bebegime diyorum l. Gerçekten zordur cnm Allah yardımcın olsun
Daha metanetliyim aslında bu sevgi selini hissedince sonucunun böyle olacağını düşünmek daha dayanıklı yapiyor ama vicdan azabı duyuyorum biz ikimiz arkadaş gibi tek başımıza bisuru şey yapardık gün içinde evde olduğum için şimdi mahrum kalmış gibi geliyor yattığım için insallah geçecek bu günler

Biz de bugün 5+4 olduk arkadaşlar..cumartesi keseyi görmek için gideceğiz, inşallah görmek nasip olur🤲 benim de akşamları az da olsa bulantılarım oluyor , gün içerisinde de baş dönmesi yaşıyorum..
Sormak istediğim bir şey var, gebeliğimi öğrendiğim zamandan beri küçük kasık ağrısı gibi durum yaşıyorum ki bunu birçok kişi yaşıyor sanırım, ama arada bir de kasık bölgesine bi şey saplanır gibi oluyor kısa süreli geçiyor sonra, bu durumu yaşayan var mı?

K
Biz kaybettik bebeği:KK43: detayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.

Çok üzüntülüsünüzdür eminim bu hissi cok iyi biliyorum ama bende yarın ilk defa kürtaj olucm ve hiç bilmiyorum endişeliyim cok karmakarışığım nasıl gecti kolay mıydı birazcık yazabilirsiniz (gercekten üzmek istemem😞)

X