Canim cok Üzüldüm Allah sabrını versin inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsınMerhaba Kızlar,
Geçen hafta ıtır pıtır atan kalp bugün duruverdi bir anda.
Dr üstten baktı ama kalp atışını duyamayınca alttan bakmak istedi. O anda çok çok az kahverengi arası bir akıntı geldi,iplik gibi. Vajinal baktı SAT'a göre 8+1, bugünki ölçüme göre 7+1. Aslında bir önceki hafta gittiğim randevudaki ölçümlere göre güzel gelişmiş , büyümüş ama kalp atışı yoktu.
İkici bir dr fikri olsun diye radyolojiye gönderdi, detaylı ultrasonda da kalp atışı görünmedi. Ve kürtaja karar verildi.
Farklı hastanelerdeki 2 ayrı doktora radyoloji sonucunu gönderdim, onlar da alınması gerektiğini söylediler.
Sabah 10:00'da kontrol diye gittim, 18:00'da kürtaj oldum.
Hayat planladıklarımız değil, alnımıza yazılanlarmış diyorum.
Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim,hayırlısı ise Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım üzülme diyoruz ama üzülmemek elde değil moralini yüksek tut benim de Mart ayında bi kaybım var bir adet bekleyip tekrar düşünebilirsin demişti doktor çok şükür oldu düşük sonrası gebe kalmak daha kolaymış kendini biraz toparla yine olur inş hemen sağlıksız bebekleri rahim atıyormuş bunu düşünüp teselli et kendiniMerhaba Kızlar,
Dr üstten baktı ama kalp atışını duyamayınca alttan bakmak istedi. O anda çok çok az kahverengi arası bir akıntı geldi,iplik gibi. Vajinal baktı SAT'a göre 8+1, bugünki ölçüme göre 7+1. Aslında bir önceki hafta gittiğim randevudaki ölçümlere göre güzel gelişmiş , büyümüş ama kalp atışı yoktu.
İkici bir dr fikri olsun diye radyolojiye gönderdi, detaylı ultrasonda da kalp atışı görünmedi. Ve kürtaja karar verildi.
Farklı hastanelerdeki 2 ayrı doktora radyoloji sonucunu gönderdim, onlar da alınması gerektiğini söylediler.
Hepinize sağlıklı gebelikler dilerim,hayırlısı ise Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallahBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Rahim büyüdüğü için sancı ağrı batma gibi hisler olurmuş ve normalmiş. Doktoruma ben de sordum bana normal olduğunu söyledi.Biz de bugün 5+4 olduk arkadaşlar..cumartesi keseyi görmek için gideceğiz, inşallah görmek nasip olurbenim de akşamları az da olsa bulantılarım oluyor , gün içerisinde de baş dönmesi yaşıyorum..
Sormak istediğim bir şey var, gebeliğimi öğrendiğim zamandan beri küçük kasık ağrısı gibi durum yaşıyorum ki bunu birçok kişi yaşıyor sanırım, ama arada bir de kasık bölgesine bi şey saplanır gibi oluyor kısa süreli geçiyor sonra, bu durumu yaşayan var mı?
Bende bugün çok yaşadım korktum hatta uyudum kalktığımda daha iyiydi şükürBiz de bugün 5+4 olduk arkadaşlar..cumartesi keseyi görmek için gideceğiz, inşallah görmek nasip olurbenim de akşamları az da olsa bulantılarım oluyor , gün içerisinde de baş dönmesi yaşıyorum..
Sormak istediğim bir şey var, gebeliğimi öğrendiğim zamandan beri küçük kasık ağrısı gibi durum yaşıyorum ki bunu birçok kişi yaşıyor sanırım, ama arada bir de kasık bölgesine bi şey saplanır gibi oluyor kısa süreli geçiyor sonra, bu durumu yaşayan var mı?
K
Çok üzüntülüsünüzdür eminim bu hissi cok iyi biliyorum ama bende yarın ilk defa kürtaj olucm ve hiç bilmiyorum endişeliyim cok karmakarışığım nasıl gecti kolay mıydı birazcık yazabilirsiniz (gercekten üzmek istemem)
Tesekkur ederim, cok düşüncelisin.K
Çok üzüntülüsünüzdür eminim bu hissi cok iyi biliyorum ama bende yarın ilk defa kürtaj olucm ve hiç bilmiyorum endişeliyim cok karmakarışığım nasıl gecti kolay mıydı birazcık yazabilirsiniz (gercekten üzmek istemem)
Canım benim, çok çok çok geçmiş olsun tekrar….ilk gebeliğinde bunu yaşamana üzüldüm….ama eminim yakında atlatırsın, erken evrede olması daha iyi ya son aylarda böyle bir şey olsaydı , daha travmatik ve yıkıcı olurdu…senin için dua edicem , inşallah en kısa zamanda çok bıcırık ve minnoş bir bebeğin olur…bol bol dinlen ve iyileşmeye bak, hayat işte bazen değişik imtihanlara giriyoruz ne yazık ki ama seni öldürmeyen şey güçlendirir unutma…sen güçlü bir kadınsın, bunun da üstesinden geleceksin…Tesekkur ederim, cok düşüncelisin.
Öncelikle doktorum p.tesiye kadar olmayacaktı. Bebeği bugünden pazartesiye kadar bekletmek istemedi ve hemen kürtaj yapalim dedi. 6 saat yeme içmeyi durdurdu. Bazı tahliller için kan aldırdı. Bir de rahmin açılması için vajinadan bir ilaç verdi. O ilacı aldiktan 2-3 saat sonra akintim başladı,kahverengi pembe arasında. Operasyondan 15dk önce de kan gelmeye başladı. Bu ilaç özellikle ilk gebeliği olanlarda rahim içinde rahat operasyon yapılması içinmiş. Narkoz verildi, 10 dk sürmüş, vakum yöntemi ile yapmışlar,kesici bir alet kullanılmamış. Kist vardı,hamilelikte oluşan ona ellememis. Kendi kendine gidecek dedi. İlk uyandığımda biraz agrim vardı, yogun bir regl ağrısı gibi.agri kesici ve antibiyotik verdiler. Kanama normal regli kanaması gibiydi.2 saat sonra da çıkışımı verdiler. Hala kanama var en az 3 gün yoğun olacakmışım sonra azalacakmis. Korkacak birsey yok,narkoz olduğu için hiç bir hissiyat yok zaten. Umarım senin de sorunsuz geçer
Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi bu cevabınız biraz daha iyiyim galiba inşallah benim içinde sıkıntısız bi süreç olurTesekkur ederim, cok düşüncelisin.
Öncelikle doktorum p.tesiye kadar olmayacaktı. Bebeği bugünden pazartesiye kadar bekletmek istemedi ve hemen kürtaj yapalim dedi. 6 saat yeme içmeyi durdurdu. Bazı tahliller için kan aldırdı. Bir de rahmin açılması için vajinadan bir ilaç verdi. O ilacı aldiktan 2-3 saat sonra akintim başladı,kahverengi pembe arasında. Operasyondan 15dk önce de kan gelmeye başladı. Bu ilaç özellikle ilk gebeliği olanlarda rahim içinde rahat operasyon yapılması içinmiş. Narkoz verildi, 10 dk sürmüş, vakum yöntemi ile yapmışlar,kesici bir alet kullanılmamış. Kist vardı,hamilelikte oluşan ona ellememis. Kendi kendine gidecek dedi. İlk uyandığımda biraz agrim vardı, yogun bir regl ağrısı gibi.agri kesici ve antibiyotik verdiler. Kanama normal regli kanaması gibiydi.2 saat sonra da çıkışımı verdiler. Hala kanama var en az 3 gün yoğun olacakmışım sonra azalacakmis. Korkacak birsey yok,narkoz olduğu için hiç bir hissiyat yok zaten. Umarım senin de sorunsuz geçer
doktorum da sorun olmayacagini soylediBence de sıkıntı etmeyin. 30 haziranda güzel haberler alırsınız bizimle paylaşırsınız ins
Umarım mühim değildir siz yine de bir edir amaçlı doktora gidin imkanınız varsa
Nanaeli sakız çiğne canım az da olsa kesiyorNormal bir bulanti değil kızlar bu gerçekten çok farklı aksama kadar harikayim hic biseyim yok bir saattir kriz gibi durup durup yükseliyor ya
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklısından nasip etsin sizeMerhaba Kızlar,
Tarihimiz aynı, benimde başlamadı dahakızımda doğuma gittiğim gün bile çok kötüydü midem, hamileliğin boyunca çektim mide bulaBüyük olasılıkla haftaya başlayacak ufak ufak sinyaller vermeye başladı dün.Benimde ilk hamileliğim çok kötüydü iki günde bir acildeydim.Dediğiniz gibi doğum yapacağım zamana kadar kötüydüm bildiğin ağzımın tadı yoktu.
Geçmiş olsun.Vardır bir hayır diyin.Merhaba Kızlar,
İyi düşünelim iyi olsun.Merhaba kızlar bende Şubat annesi adayıyım. Adetim 10 gün geçince test yapmıştım pozitif çıktı doktora gittim bana ultrason ölçümünde 3 haftalık görünüyor dedi yani geç döllenme olmuş zaten ileri derece pkosluyum. Şimdi 6+2 de kalp atışlarını dinletti ama geç döllenme de düşük riski oluyor dedi kanamam vs. yok şimdidnzyn okuyunca korktum ilk gebeligim 1 buçuk yıldır istiyordum hep mi böyle diken üstünde olacağız acaba
Bende dün 5+6 da gittim ilk randevuma keseyi gördük üstelik vajinal ultrasona gerek kalmadanBiz de bugün 5+4 olduk arkadaşlar..cumartesi keseyi görmek için gideceğiz, inşallah görmek nasip olurbenim de akşamları az da olsa bulantılarım oluyor , gün içerisinde de baş dönmesi yaşıyorum..
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınBiz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaşlar merhaba
Ben bugun kontrole gittim maalesef bebeğimin kalp sesini duyamadık 6+5günlükken bebeğimin kalbi durmus cuma günü kürtaj olacagım
2 haftadır kahverengi ve değişik akıntılarla uğrasıyorduk progesteron kullanıyordum ama nasip değilmiş
Rabbim sizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah birde hiç mide bulantısını falan kafaya takmayın hepsi gelip geciyor bende takıyordum şimdi niye takmışım kafama diye kızıyorum
Biz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Merhaba Kızlar,
çok şükür hepimiz artık burdayız :) süreçler nasıl olacak zamanla çok merak ediyorum... bu arada bende sizi hatırlıyorum.. Rabbime şükürler olsun bizede nasip etti...hayırlı uğurlu olsun :) diğer gruplardan hatırlıyorum seni bir de @ipti yi :) maşallah artık buradasınız.