2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
yemek yiyebiliyorum bulantı gibi değil daha çok gazlı ağrı gibi ve vucduma sanki çuval koyulmuşçasına ağırlık
Gazin olabilir canim gaz da agri yapar bilemedim ne iyi gelir gaza benimde kaburgalarima kadar vuruyor sancı farkındayım gazdan olduğunu ama geçiremiyorum

Selam kızlar bende bulantıdan perişandım bugün daha iyiyim bence aç kaldıkça bulanıyor sabah erkenden uyanıyorum bulantı ile uyuyamıyorum tekrar sabah 6 da dışarı çıktım serin havada yürüyüş öyle iyi geldi ki anlatamam sonra biraz leblebi yedim midemi bastırdı sonra tuzlu domates ve ekmek yedim öğlen çok azalmıştı demekki yedikçe azalıyor açlıktan da bulanıyor lütfen zorla yemeye çalışın mucize gibi geliyor bulantı azalması
Gercekten açık hava çok iyi geliyor bende yemeğimi alıp bahçede yiyordum koku falan almadan çok rahat oluyordu

bende bilmiyorum geçen 6 km yol yürümeme rağmen banamısın demedi ballı ılık su beni biraz rahatlatmışdı
Evet bak unutmuştum bende içiyordum onu basta bende içeyim canim cok iyi oluyor içine çok az da limon damlatiyordum ben

Bugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük ☺️) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .

not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz 👍🏻

benim midem bulanmiyor ama nedense yumurtadan tiksiniyorum ve hamilelikle basladi, hamilelikten once duzenli yerdim, simdi bakamiyorum bile...aslinda cok isterdim duzenli yiyebilmeyi...protein acisindan gercekten cok iyi...

Anladim canım keseyi gördüysen kanaman falanda yoksa stres yapma cok etkiliyor.doktorlar en az yuzde 60 artmasi lazim diyor seninki tam yuzde 60 artmamis ama doktorlar keseyi gördükten sonra baktırmayın diyorlar doktorda normal demis sakin kal ins kalp atislarini da duyarsin sıkıntı yasamazsin🙏
Basende belli olmuyor doktorlara ya bende keseyi gördü bebeği göremedi. 6+4 ken tekrar beta istedi. 15400 çıktı. Bakalım yeni randevu alabildim.

benim midem bulanmiyor ama nedense yumurtadan tiksiniyorum ve hamilelikle basladi, hamilelikten once duzenli yerdim, simdi bakamiyorum bile...aslinda cok isterdim duzenli yiyebilmeyi...protein acisindan gercekten cok iyi...
Açıkçası ben de hamilelik öncesi gibi çok keyif aldığımı söyleyemem yerken…ama ayrımcılık olmasın, kızımda da zorlamıştım kendimi yemek için, bunda da öyle yaptım ve yapmalıyım ☺️ Protein ağırlıklı beslenirsek hem gereksiz kilo da almayız 😉

Açıkçası ben de hamilelik öncesi gibi çok keyif aldığımı söyleyemem yerken…ama ayrımcılık olmasın, kızımda da zorlamıştım kendimi yemek için, bunda da öyle yaptım ve yapmalıyım ☺️ Protein ağırlıklı beslenirsek hem gereksiz kilo da almayız 😉

aynen, tiksimeyenler icin cok iyi...ben nedense cok tiksindim. normalde hic boyle bi durumum yoktu...annem de hamileliklerinde bazi seylerden tiksinirmis, benim de yumurta ile basladi sanki...:110:

aynen, tiksimeyenler icin cok iyi...ben nedense cok tiksindim. normalde hic boyle bi durumum yoktu...annem de hamileliklerinde bazi seylerden tiksinirmis, benim de yumurta ile basladi sanki...:110:
😔 anladım canım, inşallah geçer…ben de etten tiksindim mesela ( ki et çok severim normalde,kebap falan bayılırım) , kokusu falan çok kötü geliyor..ama evde küçük bir kızım da olduğu için, onun iyi beslenmesi de gerek…nasıl olacak bilmiyorum…

😔 anladım canım, inşallah geçer…ben de etten tiksindim mesela ( ki et çok severim normalde,kebap falan bayılırım) , kokusu falan çok kötü geliyor..ama evde küçük bir kızım da olduğu için, onun iyi beslenmesi de gerek…nasıl olacak bilmiyorum…

Allah kolaylik versin gercekten zor evde cocuk da olunca, dedigin gibi beslenme cok onemli.ben de duzenli gebelik vitaminleri ile takviye aliyorum ama yine ayni sey degil ...

etten de baslarda tiksindim ama zorlayinca yiyebiliyorum. kavurma yapmistim, ilk yiyemedim sonra sukur az az yiyebildim. bu ne da sukur..

Yaaa kızlar aklıma geldikçe yazıyorum birde ayran çık iyi geldi bana tansiyonum da düşük olduğu İçin tuzlu içiyorum çok rahatlıyorum açken özellikle

hayirli olsun benim iki gün onceki degerim de 33 tü. heyecanla bekliyorum. erken yakalayinca da artacak mi stresi oluyor
Benim çok stresim yok su an tabi kimyasal olabilir de onu stres yapmıyorum en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum.
Bir de ben kızımı battan 3 gün sonra 50de yakalamistim😄

X