Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun ...Biz kaybettik bebeği detayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun ...Biz kaybettik bebeği detayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Gazin olabilir canim gaz da agri yapar bilemedim ne iyi gelir gaza benimde kaburgalarima kadar vuruyor sancı farkındayım gazdan olduğunu ama geçiremiyorumyemek yiyebiliyorum bulantı gibi değil daha çok gazlı ağrı gibi ve vucduma sanki çuval koyulmuşçasına ağırlık
Gercekten açık hava çok iyi geliyor bende yemeğimi alıp bahçede yiyordum koku falan almadan çok rahat oluyorduSelam kızlar bende bulantıdan perişandım bugün daha iyiyim bence aç kaldıkça bulanıyor sabah erkenden uyanıyorum bulantı ile uyuyamıyorum tekrar sabah 6 da dışarı çıktım serin havada yürüyüş öyle iyi geldi ki anlatamam sonra biraz leblebi yedim midemi bastırdı sonra tuzlu domates ve ekmek yedim öğlen çok azalmıştı demekki yedikçe azalıyor açlıktan da bulanıyor lütfen zorla yemeye çalışın mucize gibi geliyor bulantı azalması
bende bilmiyorum geçen 6 km yol yürümeme rağmen banamısın demedi ballı ılık su beni biraz rahatlatmışdıGazin olabilir canim gaz da agri yapar bilemedim ne iyi gelir gaza benimde kaburgalarima kadar vuruyor sancı farkındayım gazdan olduğunu ama geçiremiyorum
Evet bak unutmuştum bende içiyordum onu basta bende içeyim canim cok iyi oluyor içine çok az da limon damlatiyordum benbende bilmiyorum geçen 6 km yol yürümeme rağmen banamısın demedi ballı ılık su beni biraz rahatlatmışdı
aynen limonda iyi olur günlük içilen aç karna ballı ılık su faydalıymış bayada :) ama bugün değişiğim öyle uyumak istiom ki şimdiEvet bak unutmuştum bende içiyordum onu basta bende içeyim canim cok iyi oluyor içine çok az da limon damlatiyordum ben
Bugünkü kahvaltım, 3 yumurtalı omlet ( 4 yaşındaki kızımla bölüştük ) , zeytin, peynir, salatalık domates, kırmızı tatlı biber, 2 adet ceviz ve küçük bir ekmeğe fıstık ezmesi ve tabiki 2 bardak çay ( açık,ince bellide) .
not : kızlar kızımda da her gün 2 yumurtalı omlet yemiştim abartmıyorum, yumurta bebeğin zeka gelişimi için çok önemli. Biliyorum yemesi zor hele hamileyken ama omlet şeklinde tereyağında kokusu pek olmuyor, karabiber, pul biber ya da kekik de dökebilirsiniz
Basende belli olmuyor doktorlara ya bende keseyi gördü bebeği göremedi. 6+4 ken tekrar beta istedi. 15400 çıktı. Bakalım yeni randevu alabildim.Anladim canım keseyi gördüysen kanaman falanda yoksa stres yapma cok etkiliyor.doktorlar en az yuzde 60 artmasi lazim diyor seninki tam yuzde 60 artmamis ama doktorlar keseyi gördükten sonra baktırmayın diyorlar doktorda normal demis sakin kal ins kalp atislarini da duyarsin sıkıntı yasamazsin
Açıkçası ben de hamilelik öncesi gibi çok keyif aldığımı söyleyemem yerken…ama ayrımcılık olmasın, kızımda da zorlamıştım kendimi yemek için, bunda da öyle yaptım ve yapmalıyım Protein ağırlıklı beslenirsek hem gereksiz kilo da almayızbenim midem bulanmiyor ama nedense yumurtadan tiksiniyorum ve hamilelikle basladi, hamilelikten once duzenli yerdim, simdi bakamiyorum bile...aslinda cok isterdim duzenli yiyebilmeyi...protein acisindan gercekten cok iyi...
Çok üzüldüm canım, Allah sabır versin…her şerde bir hayır vardır, umarım en kısa zamanda yine hamile kalırsınBiz kaybettik bebeği detayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.
Açıkçası ben de hamilelik öncesi gibi çok keyif aldığımı söyleyemem yerken…ama ayrımcılık olmasın, kızımda da zorlamıştım kendimi yemek için, bunda da öyle yaptım ve yapmalıyım Protein ağırlıklı beslenirsek hem gereksiz kilo da almayız
anladım canım, inşallah geçer…ben de etten tiksindim mesela ( ki et çok severim normalde,kebap falan bayılırım) , kokusu falan çok kötü geliyor..ama evde küçük bir kızım da olduğu için, onun iyi beslenmesi de gerek…nasıl olacak bilmiyorum…aynen, tiksimeyenler icin cok iyi...ben nedense cok tiksindim. normalde hic boyle bi durumum yoktu...annem de hamileliklerinde bazi seylerden tiksinirmis, benim de yumurta ile basladi sanki...
anladım canım, inşallah geçer…ben de etten tiksindim mesela ( ki et çok severim normalde,kebap falan bayılırım) , kokusu falan çok kötü geliyor..ama evde küçük bir kızım da olduğu için, onun iyi beslenmesi de gerek…nasıl olacak bilmiyorum…
Basende belli olmuyor doktorlara ya bende keseyi gördü bebeği göremedi. 6+4 ken tekrar beta istedi. 15400 çıktı. Bakalım yeni randevu alabildim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin son zamanlarda aktif olarak giremesemde oncelerinde baya yogun olarak takipteydimhayırlı olsun gebelik planlayan gruplarda çokça gördüm seni Rabbim sağlıklı kucagina almayi nasip etsin
Sağolun sat 14 mayısson adet tarihin neydi acaba canım.Hayırlı olsun bu arada.
Evet karından görülmedi. Çoğu kişi de benim gittiğim zamanlarda kalp atışını duyduk diye yazdılar. Endişe ettim açıkçası bende. Devlet hastanesinden de anca 30 hazirana tekrardan randevu alabildimmerhaba, karindan mi bakinca gorulmedi?
Benim çok stresim yok su an tabi kimyasal olabilir de onu stres yapmıyorum en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum.hayirli olsun benim iki gün onceki degerim de 33 tü. heyecanla bekliyorum. erken yakalayinca da artacak mi stresi oluyor