- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
Doktorunu muhakkak bilgilendir. Dikkat et canim cok riskli zamanlardayizKizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim...
Bagirsak hareketleri canimMerhaba kızlar. Bir sorun olacak . Yemek yedikten sonra karnımın altında pıt pıt bir şeyler hissediyorum . Normal midir sIzce ağrı gibi değil bir hareketlilik gibi. Neden olabilir
Çabuk yorulma bende de var.Yemek yapıyorum mesela uzun süre ayakta duramıyorum hemen uzanmak istiyorum.Kızlar ben de kahvaltıdan sonra okadar halsizleşiyorum ki 2 saat yatıyorum sonra acıkıyorum ama midem bişey de kabul etmiyor iki lokma yiyince mide bulantım geçiyor. Akşama kadar halsizlik uykusuzluktan ölüyorum. Henüz 5+2 yiz şimdi böyleysem 7 8. Haftalarda ne olacak merak içindeyim
Senin de çok erken başlamış belirtiler canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇabuk yorulma bende de var.Yemek yapıyorum mesela uzun süre ayakta duramıyorum hemen uzanmak istiyorum.
Benimde 7+4 hiç belirtim yok canım bence kötü düşünmeMerhaba arkadaşlar. Ben belirtilerim kesildi diye panik yapmıştım hatırlarsanız.
Doktora özele gittim bu sefer. Geçen seferki doktoruma gittim, kürtajımı da o yapmıştı. Göbekten bakıcaktı tam dedim ben gene kürtaja gelmiş gibi hissediyorum çünkü hiç bir belirtim kalmadı. Nerden çıkardın bunu dedi ve güldüDedim ki geçen sefer de böyle oldu. Ben öyle diyince direk kalbin olduğu yeri gösterdi bize ve pıtır pıtır oynuyodu. Vajinallede baktı ölçüm yaptı. Normalde bu haftalarda çok uzun kalp atışı dinletmeyiz dedi. Çünkü cihaz ısı veriyormuş kalp atışı dinleme modunda. 2 kere kısa birşekilde dinledik :) Her gebelik aynı olmaz dedi. Benim bebiş geç döllenmeymiş gene. 6+4 dört çıktı. ama adet tarihine göre 7+4 olması lazımdı. 10 gün sonra tekrar ölçüm yapılcak ve gelişim varsa sadece geç döllenme olduğunu anlıcaz. Gelişim olmazsa yada az gelişirse bilemiyorum... Doktor herşey normal gözüküyor dedi:) Gerçekten hiç ama hiç ümidim yoktu. Ne uykum, ne bulantım, ne meme hassasiyetim var.
İnşallah canımdaha once gorunduyse yine gorursunuz canim, ultrason cihazlari da cok farkediyor...
Bence de sıkıntı etmeyin. 30 haziranda güzel haberler alırsınız bizimle paylaşırsınız insEvet karından görülmedi. Çoğu kişi de benim gittiğim zamanlarda kalp atışını duyduk diye yazdılar. Endişe ettim açıkçası bende. Devlet hastanesinden de anca 30 hazirana tekrardan randevu alabildim
Umarım mühim değildir siz yine de bir edir amaçlı doktora gidin imkanınız varsaKizlar, bu sabah laboya gitmek icin uyandim ve uyku haliyle birden kollarimi gerip genlesmisim. vicudumun genlesmesiyle sol tarafima cok sert bicak gibi saniyelik bi agri girdi. hemen toparlandim ama agri sertti. az oncede mutfaga gitmek icin kalktim yine bicak gibi bi agri geldi, o an hareket edemedim bir kac saniyede gitti. cok tedirgin oldum...sadece silince gelen cok az bi lekelenme oldu....sukur devami gelmedi ama cok saskinim...
Çokkkk zor seni anlıyorum maden suyu içmeyi dene yada tuzlu ayran iyi geliyorNormal bir bulanti değil kızlar bu gerçekten çok farklı aksama kadar harikayim hic biseyim yok bir saattir kriz gibi durup durup yükseliyor ya
Leblebi ve prilam aldım canım iyiyim çok şükür işin kötü yanı oğlum eşimden yemek yemiyor normalde o yedirirdi gündüz annemden de bisey yemedi yanıma oturuyor ben yedirirsem yiyor o kadar duygulandım ki toparlanıp ona yemek yedirdim mecburÇokkkk zor seni anlıyorum maden suyu içmeyi dene yada tuzlu ayran iyi geliyor
Yaaaa çocuklar çok hassas senin bide kötü olduğunu gördüyse belki seninle vakit geçirebilmek için senden yemek istemiştir insan evladı İçin kendini unutuyor işteLeblebi ve prilam aldım canım iyiyim çok şükür işin kötü yanı oğlum eşimden yemek yemiyor normalde o yedirirdi gündüz annemden de bisey yemedi yanıma oturuyor ben yedirirsem yiyor o kadar duygulandım ki toparlanıp ona yemek yedirdim mecbur
Evet canım babaannem anlatıyor sormuş anneni mi babanı mı cok seviyorsun diye annem çok hasta annemi çok seviyorum demiş kuzum hic kıyamıyorumYaaaa çocuklar çok hassas senin bide kötü olduğunu gördüyse belki seninle vakit geçirebilmek için senden yemek istemiştir insan evladı İçin kendini unutuyor işte
Tarihimiz aynı, benimde başlamadı dahaBende hiç yok ya hatta niye yok diye kendimi yiyip bitiriyorum.
Aman olmasın yaaa inş çok zorluyor insanı hayattan soğutuyorTarihimiz aynı, benimde başlamadı dahakızımda doğuma gittiğim gün bile çok kötüydü midem, hamileliğin boyunca çektim mide bulantısı.
Bende cok kötüyüm 3 4 gündür bulantilarla başım belada, tüm gun yatıyorum hep aklıma geliyor Allah nasip ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alinca 2.de de böyle bulantı olursa nasıl bakarım bu bebegime diyorum l. Gerçekten zordur cnm Allah yardımcın olsunLeblebi ve prilam aldım canım iyiyim çok şükür işin kötü yanı oğlum eşimden yemek yemiyor normalde o yedirirdi gündüz annemden de bisey yemedi yanıma oturuyor ben yedirirsem yiyor o kadar duygulandım ki toparlanıp ona yemek yedirdim mecbur
Daha metanetliyim aslında bu sevgi selini hissedince sonucunun böyle olacağını düşünmek daha dayanıklı yapiyor ama vicdan azabı duyuyorum biz ikimiz arkadaş gibi tek başımıza bisuru şey yapardık gün içinde evde olduğum için şimdi mahrum kalmış gibi geliyor yattığım için insallah geçecek bu günlerBende cok kötüyüm 3 4 gündür bulantilarla başım belada, tüm gun yatıyorum hep aklıma geliyor Allah nasip ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alinca 2.de de böyle bulantı olursa nasıl bakarım bu bebegime diyorum l. Gerçekten zordur cnm Allah yardımcın olsun
Biz kaybettik bebeğidetayları sonra yazacağım ama 19:00da kürtaja gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.