2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    266
kızlar doğum çantanıza mama koymayı düşünüyor musunuz, hangi mamayı seçeceksiniz?

şimdi doğum çantası nerden çıktı demeyin benim ikiz olduğu için erken doğabilirler diye korkuyorum şimdiden araştırayım dedim
 

Arkadaşım Hipp marka mama tavsiye etti. Çocuğunda onu kullanmış. Araştırmadım ben de bilmiyorum.
 

Hastanede kalış süresini uzatmak istemediğim için( covid sebebiyle) benimde aklımda esasen .Oğlumda similac tavsiye etmişti çocuk doktoru ama kullanmama gerek kalmadı ,sütüm uzun ugras sonucu da olsa geldi .Bunda alırsam similac ya da hipp tercih ederim .Hippin genel olarak ürünleri temiz içerikli .Şampuan filan .
 
Ben kızımda Bebelac gold kullanmıştım
 
Ben de Hipp’ciyim.
Dün bana doktordan hastaneye götürülmesi yerekenler listesi verildi. Mama var listede.
Bir de listede bilmediğim birşey vardı onu araştırdım. Türkiyede görmedim, 5 yıl once ben doğururken yoktu, perineal bölge yıkama şişesi. Ve güvercin otu diye bir bitki varmış. Onunla yıkamak şişlikleri ve irritaayonu daha çabuk gideriyormuş.
 
Benim de ikiz bende koyacağım biberon ve süt sağma pompası da koycam ben ekstra olarak humananın çayını da düşünüyorum biraz işimiz uzun sürebilir ikiz olunca küveze girme ihtimalimiz var biraz
 
Ay cnm ikiz miydi senin. Insallah gunlerini tamamlarlar ama her ihtimale karsi hazirlamanda fayda var. Mama koyabilirsin cantana bazen erken dogumlarda sut gec gelebiliyor. Hastanelerde oluyor zaten ama sen daha cok icine sinen bir marka al istersen. Ben kizimda aptamil ve hipp mama kullanmistim. Hippin urunleri organik. Aptamilin de yenidoganlar icin hatta premeturer icin ayri mamalari var.
 
Herkese cevaplar için teşekkürler kızlar sanırım hipp ortak karar oldu grubumuzda

Hipp şampuani da temiz içerikli ürünlerden.Fiyati da çok pahalı değil .Instagram'da mühendisin oğlu diye bir sayfa var orda temiz içerikli ürünleri araştırıp paylaşmış kişi.İnceleme şansın olursa işine yarayabilir.
 
Benm doktorumun tutumu da aynı sizinki gibiydi olacaksan sinovac ol diyordu geçen haftaiçi beni aradı gebe ölümlerinden bahsetti ben de oldum. Herkes oluyor çevremde bi tek ben kalmıştım bi inat uğruna hem kendi canımdan hem de bebeğimizden olmak istemedim artık. Umarım bir sorun çıkmaz bu bebelerde de bizde de.
 
Kızlar selam iki gündür bebeğimin hareketleri çok azaldı. Bugün hiç hissetmedim daha. Endişelenmeli miyim sizce?
 
Benim de hareketlilik azaldı, bu hafta yoruldum ona bağlıyorum ama. Karnımdaki kasılma arttı, magnezyum da işe yaramıyor. İdrar yolu enfeksiyonu varmış gibi açıma var bi de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…