• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok kese gelişimi bebek gelişimi vs her hangi bir riskim yok çok şükür. Embriyo nün geliştiği yumurtalıkta kist vardı ben ona yordum yumurta çok geç döllenmiş dedi. Yaklaşık 5ilw 12gun arasında rahme yerleşiyor ben sat 16mart 30mart gibi dollense 10nisan da pozitif di 146beta hhc ile
Çok sağol yavsetaylı bilgi verdiğin için benim de kafamda farklı durumlara dair karşılaştırmalı bişeyler oluyor yorum yapabileceğim. 🙏🏻 Sağlıcakla

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum şimdiden 😍 inşallah sağlıcakla bebeleri kucağınıza alırsınız 🤗 👶 💝
Merak ettiğim bişey var. İçinizde geç yumurtlayıp yine de pozitif gören oldu mu? Benim döngüm 28-29 gün ve bata 12 gün kala yumurtluyorum galiba hep. Benzer süreç yaşayan oldu mu? Yaşım ileri olduğu için geç yumurtluyorum galiba.. yumurtam az diye gitmiştim. kafalar karışık.. 🙄 bu ay da olmazsa gebelik doktora gidip bir de bu durumu anlatacağım. Önerilerinize açığım 🤗
merhaba benim döngüm de sanırım 35 gün ve 19. gününde yumurtluyorum. Pkos olduğu için böyleymiş geç yumurtluyorsun dedi doktorum bu ay ilk kez klomen kullandık, son adet tarihim 8 nisan, yumurtlama tarihim 27 nisan. 9 mayısta bhcg 2,46 geldi, olmadı herhalde düşük diye üzülürken 10 mayıs tekrar bakıldı 6,22 olmuş. beklenen adet tarihime daha var o yüzden endişelenmemeye çalışıyorum bhcg düşüklüğü için. eğer geç yumurtluyorsanız siz de geç çıkabilir sonucunuz :) inşallah hayırlısı olur hakkımızda

kızlar benim merak ettiğim şimdi benim yumurtlama 27 nisan ise kaç günlük/ haftalık oluyor? bu hesaplamalar hep adet tarihini baz alıyor ve yumurtlamayı otomatik 14. gün hesaplıyor ama benim karman çorman döngüm kafam karıştı biraz :(

merhaba benim döngüm de sanırım 35 gün ve 19. gününde yumurtluyorum. Pkos olduğu için böyleymiş geç yumurtluyorsun dedi doktorum bu ay ilk kez klomen kullandık, son adet tarihim 8 nisan, yumurtlama tarihim 27 nisan. 9 mayısta bhcg 2,46 geldi, olmadı herhalde düşük diye üzülürken 10 mayıs tekrar bakıldı 6,22 olmuş. beklenen adet tarihime daha var o yüzden endişelenmemeye çalışıyorum bhcg düşüklüğü için. eğer geç yumurtluyorsanız siz de geç çıkabilir sonucunuz :) inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Çok teşekkürler dönüşünüz için siz yumurtayı testle mi değerlendirmiştiniz doktor takibi mi? inşallah sağlıklı mutlu bi gebelik sonunda bebeğinize kavuşursunuz 💝

Çok teşekkürler dönüşünüz için siz yumurtayı testle mi değerlendirmiştiniz doktor takibi mi? inşallah sağlıklı mutlu bi gebelik sonunda bebeğinize kavuşursunuz 💝
doktorum 23 nisanda bakıp yüksek ihtimalle 27 nisanda yumurtlayacaksın bu haftayı değerlendirin demişti. ben garanti olsun diye 27'sinde test yaptım. ilk defa ovulasyon testinde o kadar koyu çizgi gördüm meğer uygulamadan takip edip 14. günde yumurtlarım sandığım için kaçırmışız yumurtlama tarihimi :)

kızlar benim merak ettiğim şimdi benim yumurtlama 27 nisan ise kaç günlük/ haftalık oluyor? bu hesaplamalar hep adet tarihini baz alıyor ve yumurtlamayı otomatik 14. gün hesaplıyor ama benim karman çorman döngüm kafam karıştı biraz :KK43:
Bildiğim kadarıyla kese görünümüne bağlı olarak ilerleyen kontrollerde doktor hafta bilgisini güncelliyor. O aşamada ovulasyon tarihini de söylersiniz. Ama evet standart olarak sat son adet tarihi başlangıç kabul ediliyor

Bildiğim kadarıyla kese görünümüne bağlı olarak ilerleyen kontrollerde doktor hafta bilgisini güncelliyor. O aşamada ovulasyon tarihini de söylersiniz. Ama evet standart olarak sat son adet tarihi başlangıç kabul ediliyor
çok teşekkür ederim cevabınız için ❤ ne zormuş beklemesi, bazen diyorum ki keşke biraz geç öğrenseydim beta şöyle 100'leri gördüğünde falan. Şimdi önümde keseyi görüp kalp atışını duyana kadar endişeden duramayacağım bir sürü gün var :( betanın geç yumurtlamadan dolayı düşük olduğuna inanmak istiyorum ama çok panik bir insanım malesef :(

doktorum 23 nisanda bakıp yüksek ihtimalle 27 nisanda yumurtlayacaksın bu haftayı değerlendirin demişti. ben garanti olsun diye 27'sinde test yaptım. ilk defa ovulasyon testinde o kadar koyu çizgi gördüm meğer uygulamadan takip edip 14. günde yumurtlarım sandığım için kaçırmışız yumurtlama tarihimi :)
Ben de bu ay takibe alınca şok oldum, 14-15. Gün olur sanıyordum çünkü akıntım oluyor ama piki 17. Gün gördüm 18de kayboldu. Hep kaçırıyormuşum 😬 neyse şimdi öğrendim de bu sefer de döngüm kısa 12 günde döllenip yerleşir mi diye kaygılandım. Senin yine 35. Güne kadar epey zaman varmış. 😅 Allahımmm şu ince hesaplara bak, duy sesimizi 🤣🤣

Ben de bu ay takibe alınca şok oldum, 14-15. Gün olur sanıyordum çünkü akıntım oluyor ama piki 17. Gün gördüm 18de kayboldu. Hep kaçırıyormuşum 😬 neyse şimdi öğrendim de bu sefer de döngüm kısa 12 günde döllenip yerleşir mi diye kaygılandım. Senin yine 35. Güne kadar epey zaman varmış. 😅 Allahımmm şu ince hesaplara bak, duy sesimizi 🤣🤣
aslında benim de çok düzensiz döngülerim, bazen 35 gün sürüyordu bazen ilaç kullanmadan adet olamıyordum vs. ama geçmişe dönüp baktığımda düzenli olduğu zamanlar hep 35 günde bir olmuş. gerçekten bütün gün parmaklarımla saya saya hesap kitap yapıyorum yarın 48 saat dolmuş oluyor tekrar beta baktıracağım inşallah yükselmiştir de bir nebze olsun rahatlarım :) bir de bu kramplar normal mi arkadaşlar dayanılmaz değiller ama gün içinde devamlı kramp giriyor kasıklarıma :( tutunmaya çalıştığı için oluyodur diye umuyorum

aslında benim de çok düzensiz döngülerim, bazen 35 gün sürüyordu bazen ilaç kullanmadan adet olamıyordum vs. ama geçmişe dönüp baktığımda düzenli olduğu zamanlar hep 35 günde bir olmuş. gerçekten bütün gün parmaklarımla saya saya hesap kitap yapıyorum yarın 48 saat dolmuş oluyor tekrar beta baktıracağım inşallah yükselmiştir de bir nebze olsun rahatlarım :) bir de bu kramplar normal mi arkadaşlar dayanılmaz değiller ama gün içinde devamlı kramp giriyor kasıklarıma :KK43: tutunmaya çalıştığı için oluyodur diye umuyorum
Normalin 35 günse sen geç yumurtlamamışsın ki canım. Beklenenden 15 gün geri sayacaksin. Senin normal yumurta tarihin zaten 20. Gün yani 😍 güzel haberlerini bekliyorum 🤗

kızlar benim merak ettiğim şimdi benim yumurtlama 27 nisan ise kaç günlük/ haftalık oluyor? bu hesaplamalar hep adet tarihini baz alıyor ve yumurtlamayı otomatik 14. gün hesaplıyor ama benim karman çorman döngüm kafam karıştı biraz :KK43:
Valla hiç öyle sizin ayar olmuyor doktor keseyi görüyor sonra yokl olmuş mu bebek çok ufak vs ona ölçüp biçip öyle söylüyor. Ben kese de de bebek kalp atışı nda da hep geri gitti 21aralik bebesi yılbaşı bebesi oldu çıktı 🤣

aslında benim de çok düzensiz döngülerim, bazen 35 gün sürüyordu bazen ilaç kullanmadan adet olamıyordum vs. ama geçmişe dönüp baktığımda düzenli olduğu zamanlar hep 35 günde bir olmuş. gerçekten bütün gün parmaklarımla saya saya hesap kitap yapıyorum yarın 48 saat dolmuş oluyor tekrar beta baktıracağım inşallah yükselmiştir de bir nebze olsun rahatlarım :) bir de bu kramplar normal mi arkadaşlar dayanılmaz değiller ama gün içinde devamlı kramp giriyor kasıklarıma :KK43: tutunmaya çalıştığı için oluyodur diye umuyorum
Benim dayanılmaz ağrım vardı ilk sıralarda ayağımı basamiuordim bıçak gibi saplaniyorddu yatakta düz yatamiyordum dizimi kırıp öyle uyudlyordum yaklaşık bi hafta 10gub sürdu. Adet zamanım geçince azaldı bana da ozaman adet zamanı olur demişlerdi aynen öyle oldu. Tabi ben bu ağrı suresince hiç zorlamadan hep yattım

Normalin 35 günse sen geç yumurtlamamışsın ki canım. Beklenenden 15 gün geri sayacaksin. Senin normal yumurta tarihin zaten 20. Gün yani 😍 güzel haberlerini bekliyorum 🤗
inşallah güzel haberlerle gelirim, dediğim gibi hep çok düzensiz olduğu için net bir şey söyleyemiyorum ama doktorum çok rahattı ben de ona güveniyorum umarım sorunsuz ilerler :)

Valla hiç öyle sizin ayar olmuyor doktor keseyi görüyor sonra yokl olmuş mu bebek çok ufak vs ona ölçüp biçip öyle söylüyor. Ben kese de de bebek kalp atışı nda da hep geri gitti 21aralik bebesi yılbaşı bebesi oldu çıktı 🤣
vallahi öncesinde test yapmak için 2 hafta bekliyorduk hamile miyim değil miyim diye, bekleyişler biter sanmıştım asıl bekleyiş yeni başlıyormuş meğerse :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri ne diyelim geç olsun da güç olmasın ❤

Back