• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar 6/7 haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu? Sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekeleri vardı. Kuruduğu için kırmızı mı kahve rengi mi anlayamadım 😞
Ben hiç lekelenme yaşadım canım. İlk haftalarda lekelenmeler normal diyorlar ama sen yine de doktoruna görün bence.

Benim battan iki gün önce 8di betam. Hiç umudum da yoktu yine kimyasal gebelik olacak diye ama beta güzel artarak ilerledi. Geçen çarşamba nokta kadar keseyi gördük. Darısı kalp atışının başına 🙏🏻 geç döllenme olsun olmasın değeriniz 2 kat artarsa sorun yoktur inşallah 🙏🏻
nasıl bir artış oldu hatırlıyorsanız yazabilir misiniz? benim çok moralim bozuluyor herkesinki iki günde tek hanelilerden çift hanelilere yükselmiş, 100'ler 200'ler konuşuluyor, benim 9 mayıs 14.30'da bakıldı 2,46
10 mayıs 16.00 da bakıldı 6,22 oldu, bugün sabah 9'da tekrar bakıldı 13,40 geldi. bat 13 mayıs. sizce normal mi çok mu yavaş artıyor :( doktorum haftaya bugün çağırdı tekrar bakacağız ona göre bir yorum yaparız şu an bir şey söylemek için çok erken dedi. zaten panik atağım var ruhum sıkışıyor kaç gündür :(

nasıl bir artış oldu hatırlıyorsanız yazabilir misiniz? benim çok moralim bozuluyor herkesinki iki günde tek hanelilerden çift hanelilere yükselmiş, 100'ler 200'ler konuşuluyor, benim 9 mayıs 14.30'da bakıldı 2,46
10 mayıs 16.00 da bakıldı 6,22 oldu, bugün sabah 9'da tekrar bakıldı 13,40 geldi. bat 13 mayıs. sizce normal mi çok mu yavaş artıyor :KK43: doktorum haftaya bugün çağırdı tekrar bakacağız ona göre bir yorum yaparız şu an bir şey söylemek için çok erken dedi. zaten panik atağım var ruhum sıkışıyor kaç gündür :KK43:
Keşke düzenli aralıklarla baktırsaydınız. Böyle olunca pek anlaşılmıyor. Benimki 8den 30a çıktı 42 saat arayla. Sizin hesabınıza göre 9 mayıs 2.46, 11 mayıs 5, 13 mayıs en az 10 gelmeliydi ama sizinki yarın en az 10 olmalıyken bugün 10unun üzerine çıkmış. Eğer iki gün sonra aynı saatte değeriniz 30 civarı çıkarsa gayet iyi artmış demektir 😊

Keşke düzenli aralıklarla baktırsaydınız. Böyle olunca pek anlaşılmıyor. Benimki 8den 30a çıktı 42 saat arayla. Sizin hesabınıza göre 9 mayıs 2.46, 11 mayıs 5, 13 mayıs en az 10 gelmeliydi ama sizinki yarın en az 10 olmalıyken bugün 10unun üzerine çıkmış. Eğer iki gün sonra aynı saatte değeriniz 30 civarı çıkarsa gayet iyi artmış demektir 😊
çok teşekkür ederim yanıtınız için ❤ şu 1 hafta boyunca baktırıp strese girmesem iyi olacak sanırım sürekli hesap kitap yapıyorum yoksa şu kadar saatte şu kadar artmış diye :) artık akışına bırakıp bekleyeceğim ne yapalım olursa da kısmet olmazsa da :(

çok teşekkür ederim yanıtınız için ❤ şu 1 hafta boyunca baktırıp strese girmesem iyi olacak sanırım sürekli hesap kitap yapıyorum yoksa şu kadar saatte şu kadar artmış diye :) artık akışına bırakıp bekleyeceğim ne yapalım olursa da kısmet olmazsa da :KK43:
Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏🏻😊

Hayırlı uğurlu olsun karından mı göründü ben önceden dış gebelik geçirdiğim için herkese soruyorum haftaya pazartesi 5+6 olunca gideceğim gidip de göremezsem diye korkuyorum 😔
Ben idrara sıkışık gittim göründü ama net değildi çünkü çok gazım vardı doktorum emin olmak için alttan baktı sonrasında. Bende Kasım ayında hem düşük yaptım hemde dış gebelik geçirdim ölümden döndüm bir tüpüm alındı. Öncesindede bir sürü kötü tecrübem var. Ama ben bunları düşünürsem strese girmekten başka bir işe yaramaz tedbirli ama rahat olmaya çalışıyorum. Allah ne derse o olur
4+4 te karindan mı göründü kese
Karından görünecektir aslında ama çok fazla gazım vardı engel olunca alttan baktı
10 mayıs 16.00 da bakıldı 6,22 oldu, bugün sabah 9'da tekrar bakıldı 13,40 geldi. bat 13 mayıs. sizce normal mi çok mu yavaş artıyor :KK43: doktorum haftaya bugün çağırdı tekrar bakacağız ona göre bir yorum yaparız şu an bir şey söylemek için çok erken dedi. zaten panik atağım var ruhum sıkışıyor kaç gündür :KK43:
Canım sen saat hesabı yapıyorsun biraz rahatla henüz çok yeni döllenmiş bat tarihin bile gelmemiş 2 günde bir ver tahlil yoksa böyle artmıyor der durursun artışın şuan için gayet iyi en az %60 oranda artış olması gerekir

Ben idrara sıkışık gittim göründü ama net değildi çünkü çok gazım vardı doktorum emin olmak için alttan baktı sonrasında. Bende Kasım ayında hem düşük yaptım hemde dış gebelik geçirdim ölümden döndüm bir tüpüm alındı. Öncesindede bir sürü kötü tecrübem var. Ama ben bunları düşünürsem strese girmekten başka bir işe yaramaz tedbirli ama rahat olmaya çalışıyorum. Allah ne derse o olur

Karından görünecektir aslında ama çok fazla gazım vardı engel olunca alttan baktı

Canım sen saat hesabı yapıyorsun biraz rahatla henüz çok yeni döllenmiş bat tarihin bile gelmemiş 2 günde bir ver tahlil yoksa böyle artmıyor der durursun artışın şuan için gayet iyi en az %60 oranda artış olması gerekir
Size de geçmiş olsun İnşallah bu defa her şey herkes için güzel ilerler stres yapmamaya çalışıyorum inşallah başarabilirim

Kızlar 6/7 haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu? Sabah uyandığımda iç çamaşırımda kan lekeleri vardı. Kuruduğu için kırmızı mı kahve rengi mi anlayamadım 😞
Ben ilk hamileliğimde yasamistim canım .Doktora gittim yine de .Ben baya iş yapmıştım .Ondan sonra olmuştu .Doktor bir hafta istirahat vermişti ,progestan diye bir hap bir de ilişkiyi yasaklamıştı .Görün derim bir .

Arkadaşlar merhaba Sağlıkla devam ederse 5+1 2 tane kesem göründü benimde bugün son adet tarihim 9 nisan bende 15 Ocak 2022 gösteriyor doğum bi farklılık olmazsa 😍
Ayyy merhaba .İkiz mi sizin.🥰🥰🥰🥰Ne kadar güzel ya .Maşallah .Sağlıkla ilerlesin inşallah .

Ayyy merhaba .İkiz mi sizin.🥰🥰🥰🥰Ne kadar güzel ya .Maşallah .Sağlıkla ilerlesin inşallah .
Sağolun şimdilik öyle görünüyor daha kalp seslerini duymadık ama devam ederse inşallah öyle gibi aşılama ile oldu benim kuzularım bakalım inşallah böyle devam ederler mübarek arefe günü inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza daha önce düşüğüm var benim korkuyorum da biraz ama inşallah bu sefer güzel devam edecek 🤲🏻🤗

Kızlar aranızda benim gibi gaz ve kabızlık sorunu çeken var mı 🥺 Daha gebelik testini yapmadan birkaç gün önce başladı bu problem. Önceden bağırsaklarımla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Doktorun verdiği ilaç da hiçbir işe yaramıyor sanki. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Bol su içiyorum. Sabah bir kaşık zeytinyağı içtim, üç tane kayısı yedim, şimdi de kefir içiyorum. Daha ne yapayım bilmiyorum :KK43: Bu böyle 9 ay sürecekse yandım ben ya.
Sürmüyor bende kabızlığa ne yaptıysam fayda etmedi sonra kendiliginden düzeldi. Gaz ise hallaa devamm tamam gaz devamm🤣🤣 hormanlardan olduğu için fayda etmiyor yağ içtim bol yağlı lifli sebzeler ile beslendim hamur işi pirinç patates vs hicbirsey yok ama geçmiyordu sonra kendiliğinden düzeldi kabizlik

Canım ben 7.hafta girdim dün doktora gittim lekelenmelerin olabilir Kasik ağrıların olabilir hiç korkma dedi

Sürmüyor bende kabızlığa ne yaptıysam fayda etmedi sonra kendiliginden düzeldi. Gaz ise hallaa devamm tamam gaz devamm🤣🤣 hormanlardan olduğu için fayda etmiyor yağ içtim bol yağlı lifli sebzeler ile beslendim hamur işi pirinç patates vs hicbirsey yok ama geçmiyordu sonra kendiliğinden düzeldi kabizlik
İnşallah kendiliğinden biter. Bugün hayatımda ilk defa hoşaf yapcam :KK48: Hiç de sevmem. Ama bebiş için yapacağız mecbur. Belki o biraz rahatlatır.

Sağolun şimdilik öyle görünüyor daha kalp seslerini duymadık ama devam ederse inşallah öyle gibi aşılama ile oldu benim kuzularım bakalım inşallah böyle devam ederler mübarek arefe günü inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza daha önce düşüğüm var benim korkuyorum da biraz ama inşallah bu sefer güzel devam edecek 🤲🏻🤗
İnşallah sağlıkla devam etsin .🥰Kucağına almayı nasip etsin Allah .

merhaba kızlar. Ben 7.haftanın içindeyim. Geçen hafta çok hafif bulantılarım vardı. Bu hafta daha fazla arttı. 7.haftada kusmaların başlaması normal mi?

Back