• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum şimdiden 😍 inşallah sağlıcakla bebeleri kucağınıza alırsınız 🤗 👶 💝
Merak ettiğim bişey var. İçinizde geç yumurtlayıp yine de pozitif gören oldu mu? Benim döngüm 28-29 gün ve bata 12 gün kala yumurtluyorum galiba hep. Benzer süreç yaşayan oldu mu? Yaşım ileri olduğu için geç yumurtluyorum galiba.. yumurtam az diye gitmiştim. kafalar karışık.. 🙄 bu ay da olmazsa gebelik doktora gidip bir de bu durumu anlatacağım. Önerilerinize açığım 🤗
Bende geç döllenme olmuş Aralık annesi idim ama doktor yılbaşı doğabilir dedi. Ben birde ovulasyon testi ne göre takip ettim nasıl oldu da 10gunluk bir geç döllenme oldu hiç anlayamadım🤷 bir ovulasyon testi deneyin bence

Deneyimli anneler bir sorum olacak, benim dünden beri aralıklı giren, ayakta olduğumda kendini belli eden bir kasık ağrım var normal mi acaba?
Benim de çok vardı ağrım zamanla azalıyor özellikle adet dönemi zamanı diye sanırım bu ağrılar şuan belli belirsiz ara ara bir ağrı var

Kızlar merhaba ben de tüp bebek transferi sonrası gebe kalanlardanım. 😍AMa çok tecrübesizim. Hiç bir şey bilmiyorum. 30 nisan transfer tarihim 8 mayısta sonucu öğrendim galiba ben de ocak annesi olacağım🤗🙏allah izin verirse🙏😍haftaya çarşamba kese için çağırdı doktorum acaba alttan mı bakılıyor keseye? Birde çok erken ama kaç haftalık olduğunu nasıl anlıcam? Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin😊🙏sağlıkla kuvağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🥰
Eğer bir risk durumunuz yok ise alltan bakar ama tüp bebekde 2 embriyo varsa sanmıyorum. Ben 4.hafta ve 5.hqftada alltan baktırdım çok net görünüyor üstten biraz daha beklemek gerekiyor

Bende geç döllenme olmuş Aralık annesi idim ama doktor yılbaşı doğabilir dedi. Ben birde ovulasyon testi ne göre takip ettim nasıl oldu da 10gunluk bir geç döllenme oldu hiç anlayamadım🤷 bir ovulasyon testi deneyin bence
Ovulasyon testi ile baktım zaten. 17. Gün pik verdi 29. Gün regl olmam gerekiyor. 12 günde bu yumurta döllense de yerleşebilecek mi acaba? Luteal fazım 12 gün. Böyle kısa luteal fazı olan var mı onu sordum aslında. Sizinkinde kese gelişimi yavaş gidiyorsa doktorunuz öyle bir yorum yapmış olabilir. Ablamda olmuştu öyle hatta bu düşer demişlerdi. Yeğenim şimdi lisede 🤣🤣

Merhabalar bende dün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür 4+4 ile uyumlu dedi doktorum geç döllenme olmuş son adet tarihini 8nisan olarak baz alıcaz muhtemel doğum tarihi 15 ocak görünüyor dedi:)
Hayırlı uğurlu olsun karından mı göründü ben önceden dış gebelik geçirdiğim için herkese soruyorum haftaya pazartesi 5+6 olunca gideceğim gidip de göremezsem diye korkuyorum 😔

Merhabalar bende dün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür 4+4 ile uyumlu dedi doktorum geç döllenme olmuş son adet tarihini 8nisan olarak baz alıcaz muhtemel doğum tarihi 15 ocak görünüyor dedi:)
4+4 te karindan mı göründü kese

Bu arada Çin takvimine bakan var mı ? Kız gözüküyor benim umarım öyledir ilki tutmuştu erkekte 😅

Benim doktorumda 5+6’da kalp atışı için çağırdı. Duyarız diye çok emin konuştu. 4+5’te keseyi görmüştük. İnşallah boşu boşuna gitmiş olmayız hem virüsten çekiniyorum hem de her seferinde para vereceğiz mecbur 🥺

Ovulasyon testi ile baktım zaten. 17. Gün pik verdi 29. Gün regl olmam gerekiyor. 12 günde bu yumurta döllense de yerleşebilecek mi acaba? Luteal fazım 12 gün. Böyle kısa luteal fazı olan var mı onu sordum aslında. Sizinkinde kese gelişimi yavaş gidiyorsa doktorunuz öyle bir yorum yapmış olabilir. Ablamda olmuştu öyle hatta bu düşer demişlerdi. Yeğenim şimdi lisede 🤣🤣
Yok kese gelişimi bebek gelişimi vs her hangi bir riskim yok çok şükür. Embriyo nün geliştiği yumurtalıkta kist vardı ben ona yordum yumurta çok geç döllenmiş dedi. Yaklaşık 5ilw 12gun arasında rahme yerleşiyor ben sat 16mart 30mart gibi dollense 10nisan da pozitif di 146beta hhc ile

Benim doktorumda 5+6’da kalp atışı için çağırdı. Duyarız diye çok emin konuştu. 4+5’te keseyi görmüştük. İnşallah boşu boşuna gitmiş olmayız hem virüsten çekiniyorum hem de her seferinde para vereceğiz mecbur 🥺
Ben 5+6 da duyamadım malesef tam 7+0da çağırdı öyle duyduk. Ama yani herkes farklı embriyo ya bakıp mm göre demiştir

Back