Arkadaşlar merhaba, ben forumda yeniyim. Gebelikte de çok yeniyim aslında :) 6 ay deneyip olmayınca doktora gitmiştik ve klomen kullandık bu ay. Son adetimin başlangıcı 8 nisandı, biz 9 nisanda klomene günde 2 tablet 5 gün sürecek şekilde başladık. Sonrasında yumurta takibi vs derken 27 mayısta yumurtladım (geç yumurtluyormuşum) 9 mayısta evde test yaptım çok çok silik ikinci çizgi vardı, hemen kan verdik ama bhcg 2,46 geldi sonuç. Ben üzüldüm tabi çok düşük olmadı bu ay da diye, ama dün doktorumla görüştüm bir daha bakalım bugün progesteronla dedi. Tam 24 saat sonra 6,22 bhcg , 4,9 progesteron geldi. Sevineyim mi ne yapayım bilemedim doğrusu. Katlanmış olmasına sevindim ama progesteron düşüklüğü bundan önce de vardı yeterince yükselmemiş olması endişelendirdi beni, aynı zamanda pkos ve haşimatom da var. Bir sonraki randevumuz 19 mayısta ama o zamana kadar içim içimi yiyecek doktorum gebesin diyor ama ben hala inanamıyorum, korkuyorum ya kimyasal gebelik vs ise ya da devam etmezse tutunamazsa diye. Son bir haftadır ara ara kramplarım oluyordu hala devam ediyor bir de 4 gündür her sabah 5-6 gibi uyanıyorum. Önce anlayamamıştım gebelikten habersiz olduğum için ama sanırım hormonlardan olabiliyormuş. Benim durumumda olan, fikir belirtebilecek, biraz olsun endişemi giderebilecek biri varsa çok sevinirim. Ben hemen endokrinolojiden randevu aldım yarın için. tiroidlerime bakılsın diye gebe kalırsan ilaca başlarız demişlerdi çünkü. Bir de şimdi bu durum kaç haftalık sayılıyor ve sizce keseyi ne zaman görürüz :) endişeden çatlayacağım stres kötü etkileyecek diye düşündükçe bir de bu yüzden stres yapıyorum