• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende hiç bulantı yok şimdilik, umarım böyle devam eder.

Merhaba, göğüs hassasiyeti, kasık ağrıları, şişkinlik ve uyku hali var. Ama yoğun iş temposu olduğu için uyku isteğine mecbur bir direnç göstermek zorundayım. Bu da bitkinlik yapıyor.
Kısıtlama nedeniyle evdeyim ben ama, bayram sonrası çalışmak nasıl olacak hiç bilmiyorum, gözüm sürekli yastıkta, bir kaç ay böyle geçecek artık...

Benim başladı sanırım her şey kokuyor ve o kokuyu kimse almıyor, yaptığım yemekleri yiyemiyorum. Sadece meyve yiyebiliyorum tek onların kokusu daha güzel geliyor.
Canım kısa sürede atlatman dileğiyle herkesin farklı zamanlar sanırım ben de hep tetikteyim 😃

Arkadaşlar diş tedavisi yaptırmak sakıncalı herhalde değil mi bu süreçte? Kanal tedavisi için randevum vardı, iptal edeceğim sanırım. Doktora soramadım ama internette mümkünse ertelemek daha iyi diyor. Bazı yerlerde de yapılabilir ama röntgen çekilmeden yapılsın diyor. Daha önce hamile olanların bilgisi, tecrübesi var mı dişle ilgili?

Öncelikle tüm hamişleri tebrik ederim 🤗 kızlar benim bata 2 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik hayalı çizgi vardı ümitlenmekte istemedim ama elimde erken gebelik yok normal kaset test var yarın sabah yapsam mi bi fark görür müyüm böyle olan oldu mu hiç aranızda 😓

Canım kamerada belli olmadı hiç ya 😞
Benim gecikme in 2.gününde test yaptım baktım ilk 5dkda hiç bişi yoktu 10dk sonra eşim aradı test yaptın mı noldu diye sorarken söyle bi baktım göz ucuyla varla yok arası ikinci çizgi gördüm şok oldum her sabah tekrarladım testi giderek koyulaştı ikinci çizgi. İnşaAllah sizinde sağlıkla ilerler

Arkadaşlar diş tedavisi yaptırmak sakıncalı herhalde değil mi bu süreçte? Kanal tedavisi için randevum vardı, iptal edeceğim sanırım. Doktora soramadım ama internette mümkünse ertelemek daha iyi diyor. Bazı yerlerde de yapılabilir ama röntgen çekilmeden yapılsın diyor. Daha önce hamile olanların bilgisi, tecrübesi var mı dişle ilgili? ben özellikle sordum hem diş doktoruma hemen kadın doğum doktoruna ilk 3 ay ve son 3 ay yapmıyoruz 2.trimestr yapıyoruz rahat bir sekilde dedi sıkıntı olmuyormuş yani

Bulantısı başlayan var mı😊
Merhabalar bende Allah nasip ederse ocak annesi olcağım. Benimde dört beş gündür kusmalarım var. İftardan sonra ve sahurdan sonra bi posta kusmadan rahatlayamıyorum. Oruçluyken iyiyim yemek yeyince sıkıntı. İnşallah daha kötü olmaz.

Merhabalar bende Allah nasip ederse ocak annesi olcağım. Benimde dört beş gündür kusmalarım var. İftardan sonra ve sahurdan sonra bi posta kusmadan rahatlayamıyorum. Oruçluyken iyiyim yemek yeyince sıkıntı. İnşallah daha kötü olmaz.
Yaaa inşallah canım ne zaman başladı

Merhaba Ocak anneleri, belirtileriniz ne durumda? Bende sadece uyku hali var, ilk hamileliğimde daha geç başlamıştı ama bunda bıraksalar tüm günü uyuyarak geçiririm. Onun dışında da herhangi bir belirtim yok açıkçası. Sizler ne durumdasınız?
Kabızlık ve soğandan çok tiksiniyorum sizde de böyle oluyor muydu? :( Her yemek yapısımda midem alt üst oluyor :(

Benim gecikme in 2.gününde test yaptım baktım ilk 5dkda hiç bişi yoktu 10dk sonra eşim aradı test yaptın mı noldu diye sorarken söyle bi baktım göz ucuyla varla yok arası ikinci çizgi gördüm şok oldum her sabah tekrarladım testi giderek koyulaştı ikinci çizgi. İnşaAllah sizinde sağlıkla ilerler
Betan kaç çıkmıştı peki canım

4.günde 7.9 çıktı 3 gün sonra 63 geç döllenme olmuş benim
Benimki geç döllenmede değil ovulasyon takibi yapıyordum yumurtlamam 22-23 Nisan bugün kaset test yaptım hiç çizgi görmedim yarın adet günüm sanırım hamile değilim olsa şimdiye çıkardı gibi geliyor sağlık olsun ☺️

Benimki geç döllenmede değil ovulasyon takibi yapıyordum yumurtlamam 22-23 Nisan bugün kaset test yaptım hiç çizgi görmedim yarın adet günüm sanırım hamile değilim olsa şimdiye çıkardı gibi geliyor sağlık olsun ☺️
Erken hamilelik testi mi denesen acaba ? Birde foto atabilirsin bizde bakarız

Back