• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
merhaba kızlar benim ilk hamileliğim allah kısmet ederse 5 ocakta doğuracağım :anneadayı: ilk kan verdiğimde 1099 çıktı. ayın 20'sinde tekrar gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır.
Benimde ilk 🧿 :emir_bebek: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin :dua:

Ben de Folic 1 kullanıyorum iki aydır. Doktor tavsiye etmişti. Şimdi de hamilelik olunca yine sordum devam etmemi söyledi. Zaten SGK karşılamıyor. Reçetesiz kendiniz eczaneden alıp başlayabilirsiniz.
Özel olduğunu biliyorum canım doktorumu arayıp sordum söylediği markayı aldım

Öncelikle tüm hamişleri tebrik ederim 🤗 kızlar benim bata 2 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik hayalı çizgi vardı ümitlenmekte istemedim ama elimde erken gebelik yok normal kaset test var yarın sabah yapsam mi bi fark görür müyüm böyle olan oldu mu hiç aranızda 😓

Hayata tutunacak olan can ne eziyetler görse bile o rahimde tutunmayı başarıyor olumsuz düşünmeyin her şey iyi olacaktır inşallah
Ayağım takıldı. Öbür ayağımı çok uzağa attım, düşmeme refleksiyle. Sonra saatlerce ağladım birşey olmuştur diye. Nasıl sarsıldım. Ani hareketler yapmayın filan diyorlar o yüzden korktum. Atlama zıplama filan diyorlar benimki 1 metre

Öncelikle tüm hamişleri tebrik ederim 🤗 kızlar benim bata 2 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım çok çok silik hayalı çizgi vardı ümitlenmekte istemedim ama elimde erken gebelik yok normal kaset test var yarın sabah yapsam mi bi fark görür müyüm böyle olan oldu mu hiç aranızda 😓
Canım benim de ikinci çizgim silikti. Hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim 🥰 Testi atmadıysan ekleyip gönder yorum yapalım.

Sabah yaparsanız normal testte de çıkar 😊😊

Merhaba Ocak anneleri, belirtileriniz ne durumda? Bende sadece uyku hali var, ilk hamileliğimde daha geç başlamıştı ama bunda bıraksalar tüm günü uyuyarak geçiririm. Onun dışında da herhangi bir belirtim yok açıkçası. Sizler ne durumdasınız?

Merhaba Ocak anneleri, belirtileriniz ne durumda? Bende sadece uyku hali var, ilk hamileliğimde daha geç başlamıştı ama bunda bıraksalar tüm günü uyuyarak geçiririm. Onun dışında da herhangi bir belirtim yok açıkçası. Sizler ne durumdasınız?
Merhaba 😊 benim de sadece uyku hali var başka bir belirtim yok

Bulantısı başlayan var mı😊
Benim iki gün önce yemek yaparken çok modem bulandı .Bu sabah da haşlanmış yumurta yerken bulandı.Ama ilk gebeligimdeki gibi sürekli olan bir bulantı yok.Ben çok çekmiştim bulantidan .Korkuyorum o yüzden.Yavas yavaş başlıyor sanki.Bir de ağzımda değişik bir tat var sürekli sanki.Yedigim yemeklerden tat alamıyorum .

Benim iki gün önce yemek yaparken çok modem bulandı .Bu sabah da haşlanmış yumurta yerken bulandı.Ama ilk gebeligimdeki gibi sürekli olan bir bulantı yok.Ben çok çekmiştim bulantidan .Korkuyorum o yüzden.Yavas yavaş başlıyor sanki.Bir de ağzımda değişik bir tat var sürekli sanki.Yedigim yemeklerden tat alamıyorum .
Ooo sende başlamış yine biraz 😁 bende bulantı korkusu var çok fazla

Bulantısı başlayan var mı😊
Bende hiç bulantı yok şimdilik, umarım böyle devam eder.
Merhaba, göğüs hassasiyeti, kasık ağrıları, şişkinlik ve uyku hali var. Ama yoğun iş temposu olduğu için uyku isteğine mecbur bir direnç göstermek zorundayım. Bu da bitkinlik yapıyor.

Back