2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eşime o kadar sinirlendim ki. O halıyı oraya topluyorsun insan bi uyarmaz mı. Bi de üstüne bağıra çağıra onunla kavga ettim. Hala ağlıyorum. Birşey olmuştur diye çok korkuyorum. Doktoru aradım kanaman olursa acile git dedi iyice korktum. Yarın da hastaneye gel muayene edeyim dedi.

Canim bişey olmamıştir merak etme o kadar basit olduğunu düşünmüyorum
Ayağım takıldı. Öbür ayağımı çok uzağa attım, düşmeme refleksiyle. Sonra saatlerce ağladım birşey olmuştur diye. Nasıl sarsıldım. Ani hareketler yapmayın filan diyorlar o yüzden korktum. Atlama zıplama filan diyorlar benimki 1 metre yükseklikten atlamış gibi sallandı her yerim

Hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce falan 10kg dambıl kaldırmıştım eğlencesine kasığıma ağrı girdi şiddetli hemen bıraktım biraz sürdü geçti ama bı sıkıntı olmadı çok şükür bişey olmamıştir çok üzme kendini strese girmememiz gerekiyor malum

Canım o en kotu ihtimal.gerceklestiginde ne yapacağını söylemiş tedbir için .Merak etme .Sitrese gitme .Sitres de zarar verir ..Şimdi korkmussundur.Agrimasa bile ağrıyor gibi olur ..Takip et kendini yine de sitrese girmeden .

Kızlar içinizde folik asit kullanan varmı ? benim doktorum vermedi de sadece kanda çıktı hamilelik keseyi henüz görmedim.

Bende bu koca varken o çok valla. İnsan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir aklım almıyor. Kendime sahip çıkmaya çalışıyorum üzülüp ağlamamaya stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuma engel olamıyorum ağlıyorum sinirleniyorum. Bi de ona stres yapıyorum.

Eşinle konuş bence daha dikkatli olması konusunda elimizden geldiğince stressiz geçireceğiz bu dönemi canım mecburuz ilk zamanlar olduğu için biraz hassasiz duygusal olarak bu da etkili

Cuma gunu 81 in yuzde altmis uzerinde olmasi normal kabul ediliyor. Strest yapma duzenli bir sekilde artar merak etme canim. Hayirli olsun. Saglicakla kucagina al insallah

Kimin sorduğunu unuttum yinede yazayım dedim. Benim ilk hamileliğimde adetim 3 gün geçmesinr rağmen beta hcg değerim 18 di geç döllenmeymiş.

Kızlar içinizde folik asit kullanan varmı ? benim doktorum vermedi de sadece kanda çıktı hamilelik keseyi henüz görmedim.
Benim doktorum sordu kullanıyomusun diye bende hiç bi bilgim yok dedim yazdı 12 hafta kullancaz dedi zaten özel folic 1 diye bi hap herkes kullanıyomuş demek al kullan sende

Evet canım benimde ilk 53dü regliden 2 gün önce regli günü 142 olmuştu

Ben de Folic 1 kullanıyorum iki aydır. Doktor tavsiye etmişti. Şimdi de hamilelik olunca yine sordum devam etmemi söyledi. Zaten SGK karşılamıyor. Reçetesiz kendiniz eczaneden alıp başlayabilirsiniz.

Cuma sabahı iki gün yani 48 saat dolmuş oluyor.

Selam kızlar. Nasip olursa ben de Ocak annesi olucam, doğum 8 Ocak görünüyor. Bu ikinci gebeliğim, 5 yaşında bir oğlum var Henüz kan vermedim beta değerimi bilmiyorum, yarın kan vericem sonuca göre de kadın doğumdan randevu alıcam, gitmişken keseyi görelim istiyorum, bu pandemi ortamında sürekli hastaneye gitmek mantıklı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…