- 27 Şubat 2013
- 84
- 131
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMerhaba kizlar, 5+4 haftalik hamileyim ben de Ailenize ne zaman soylediniz? Benim ilk hamileligim ve cok kararsizim bu konuda ne zaman soylenmeli diye
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Kan verdim öğleden sonra çıkacak çok heyecanlıyım sat 4 Nisan hayırlısı bakalim
Benim 2. Olmasına rağmen hemen anneme söyledim. Kayınvalideme söylemek için kalp atışını duymayı bekliyorum.Merhaba kizlar, 5+4 haftalik hamileyim ben de Ailenize ne zaman soylediniz? Benim ilk hamileligim ve cok kararsizim bu konuda ne zaman soylenmeli diye
Bende aynı şekildeBenim 2. Olmasına rağmen hemen anneme söyledim. Kayınvalideme söylemek için kalp atışını duymayı bekliyorum.
Maşallah size gözün aydın canım benim darısı başımıza inşallah yanlış hatırlamıyorsam değerlerin daha 2000 civarı değildi sanki nasıl bu kadar erken gördünüz alttan mı baktı acabaKızlar merhaba biz bugün nokta kadar kesemizi gördük
Merhaba
Bende 5+4 üm. Benimde ilk çocuğum olucak. Ben hemen söyledim.
Ben kararsizim ya, ilk kalp atisini fln duyuyum diyorum, bir de bu ilk heyecanlari da sadece esimle yasamak istiyorum galiba ama cok uzun da gizleyebilir miyim onu bilmiyorum.Benim 2. Olmasına rağmen hemen anneme söyledim. Kayınvalideme söylemek için kalp atışını duymayı bekliyorum.
İnşallah Değerim cuma günü 370ti. Bugün 2300-2400 civarı olması gerekiyor ama doktor tekrar kan vermeye gerek görmedi keseyi görünce. Karından görünmedi, alttan bakınca göründüMaşallah size gözün aydın canım benim darısı başımıza inşallah yanlış hatırlamıyorsam değerlerin daha 2000 civarı değildi sanki nasıl bu kadar erken gördünüz alttan mı baktı acaba
Bence içinizden ne zaman geliyorsa o zaman söyleyin. Tecrübeli kişiler en erken kalp atışından sonra söylüyorlar herhalde çoğunlukla. Abimin eşi öğrenir öğrenmez ilk gün söylemişti bize. Güzel bir piknik organize etmişler, orada açıkladılar. Çok mutlu olmuştuk. Ben 3 ay dolduktan, riskler azaldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Merhaba kizlar, 5+4 haftalik hamileyim ben de Ailenize ne zaman soylediniz? Benim ilk hamileligim ve cok kararsizim bu konuda ne zaman soylenmeli diye
81 çıktı değer iyimi acaba ya bu gün adet günümİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Ben hamile olduğumu öğrenene kadar eliptik bisiklet ile koşuyorduk tempolu, 5.haftamda hamile olunca bıraktım. Bu hafta 6. Haftam ve dpktoruma sordum cardio yapıyordum 5.haftaya kadar, öğrenince bıraktım, ama yine cardio olmasa da hafif spora dönebilir miyim hafif yaparak diye. Önermedi bana, şimdi yat dinlen dedi. Ama ben duramam büyük ihtimalle yoga matında hamile sporlarına başlarım. Bugün şiddetli bel ağrım başladı, 1.5 haftadır spor yapmıyorum, bugün de yatıyorum ev işi bile yapamıyorum. Kasık ağrısı da varArkadaşlar merhaba, hareket durumunuz nasıl? Yürüyüş yapmakla ilgili doktorlarınız bir şeyler söyledi mi? Ben bugün 1 buçuk saat kadar yürüdükten sonra şiddetli kasık ağrısı ve acısı başladı tek tarafımda. Hala da devam ediyor. Acaba çok hareket etmek bir zarar vermiş midir diye endişe ettim. Önceki günlerde böyle bir rahatsızlığım olmamıştı. Sıradan bir ağrı mı yoksa bir sıkıntı olabilir mi bilemedim.
Hayırlı olsun :) biz de korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra öğrendik güzel haberi, bizim de ilk bebişimiz olacak 2 senedir evliyizBende dün öğrendim oğlumda idrar testlerde çıkmamıştı adetim geçmesine rağmen,geç döllenme olmuştu. Bu sefer 5 gün kala yaptım ve çift çizgi. 9 aydır deniyorduk gidip gelip testime bakıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Ama henüz onaylayamadın eşim Covid pozitif dışarı çıkamıyoruz . Kendi doğum günüm 12 ocak inşallah bebişim hediyem olucak
benim adetten 1 gün önce 148tiKızlar adet gününüzde değeriniz kaçtı
Benim adet gunu 51Kızlar adet gününüzde değeriniz kaçtı
Aynen ben de oyle dusunuyorum. Hayirlisi bakalim insallah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza bebisleriBence içinizden ne zaman geliyorsa o zaman söyleyin. Tecrübeli kişiler en erken kalp atışından sonra söylüyorlar herhalde çoğunlukla. Abimin eşi öğrenir öğrenmez ilk gün söylemişti bize. Güzel bir piknik organize etmişler, orada açıkladılar. Çok mutlu olmuştuk. Ben 3 ay dolduktan, riskler azaldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.