Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım önemli olan 2 kat artış yaşaman. 2 gün sonra tekrar baktır bence değerin iyi81 çıktı değer iyimi acaba ya bu gün adet günüm
İlk bebek planamadan olunca ikinci 9 ay sürünce eşim bi stres oldu . Neyseki kurtuldum ikide bir doktora mı gitsek diyordu. Oğlumuz 5 yaşında üçüncü çocuğa bu kadar ara vermezsem belki daha erken olur Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ilkler bambaşka oluyor ama şunu anladım ikincide olsa heyecan aynıHayırlı olsun :) biz de korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra öğrendik güzel haberi, bizim de ilk bebişimiz olacak 2 senedir evliyiz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta hcg kaçtayken gördünüz pekiBugün bana göre 6+1 doktora göre 6+0 kese ve kalp atışı duyduk darısı tüm hamilelerimizin başına :)
Ayy nasıl duruyorsunuz yaaaBen daha doktora gitmeden sadece hamilelik testi ile herkese söyledimBen kararsizim ya, ilk kalp atisini fln duyuyum diyorum, bir de bu ilk heyecanlari da sadece esimle yasamak istiyorum galiba ama cok uzun da gizleyebilir miyim onu bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim. Bir kere beta hcg testi yaptım canım ilk randevuma 2 hafta önce gitmiştim 4 haftalıkken o zaman dış gebelik olmadığı için sürekli kan verme , direk 2 hafta sonra gel dedi doktorum :) hiç bilmiyorum betam kaç :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta hcg kaçtayken gördünüz peki
Benim de bir gün gecikmeyle 102 çıkmıştı. Sizinkine benzerdi yani. Bence değeriniz normal. Hayırlı olsun :)81 çıktı değer iyimi acaba ya bu gün adet günüm
Evet hastane ve doktor konusunda ben de emin değilim. Karar verenler fikirlerini paylaşırsa iyi olur.Selamlar herkese hayırlısı olsun sabah testim çift çizgi çıktı, öğlen kan verdim beta kan testim 646
Haftaya kese için gideceğim tekrar.
Bundan sonrası için muayeneyi özelde mi devam etmeliyim sizler süreci nasıl devam ettireceksiniz?
Benim de kasık ağrısı var ama bu ağrılar normal herhalde.Ben hamile olduğumu öğrenene kadar eliptik bisiklet ile koşuyorduk tempolu, 5.haftamda hamile olunca bıraktım. Bu hafta 6. Haftam ve dpktoruma sordum cardio yapıyordum 5.haftaya kadar, öğrenince bıraktım, ama yine cardio olmasa da hafif spora dönebilir miyim hafif yaparak diye. Önermedi bana, şimdi yat dinlen dedi. Ama ben duramam büyük ihtimalle yoga matında hamile sporlarına başlarım. Bugün şiddetli bel ağrım başladı, 1.5 haftadır spor yapmıyorum, bugün de yatıyorum ev işi bile yapamıyorum. Kasık ağrısı da var
Merhaba hayırlı olsun. Benim de ilk, pek tecrübem yok ama değeriniz normal gibi görünüyor bana kalırsa. Bende kese dün hcg 6500'ken görüldü ama minicik bir kese daha çok yeni dedi doktor. Karından baktı önce, sonra net olmadığı için ve daha iyi görmek için vajinal ultrason da gerekti. Birkaç gün daha bekleyip öyle giderseniz daha rahat görünür, garanti olur herhalde. Ama burada okuduğum kadarıyla daha düşük değerle de görenler olmuş. Biraz kişiye göre de değişiyor galiba.Kızlar merhaba. Ben de ocak annesi olacağım. Allah izin verirse. Benim adetten 2 gün önce 116 cıkmıstı bhcg. 8 .gün yani bugün tekrar yaptırdım 3460 cıktı. Artış normal mi sizce? Doktora gitsem kese görünür mü? Hepimiz saglikla aliriz insallah kucağımıza
Sizin de hayırlı olsun. Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin. Yani ilk olunca insan şaşkın oluyor. Insallah saglikla aliriz kucağımıza. Ben de biraz daha beklemeyi düşünüyordum. Bekleyim o zaman garanti olsun.Merhaba hayırlı olsun. Benim de ilk, pek tecrübem yok ama değeriniz normal gibi görünüyor bana kalırsa. Bende kese dün hcg 6500'ken görüldü ama minicik bir kese daha çok yeni dedi doktor. Karından baktı önce, sonra net olmadığı için ve daha iyi görmek için vajinal ultrason da gerekti. Birkaç gün daha bekleyip öyle giderseniz daha rahat görünür, garanti olur herhalde. Ama burada okuduğum kadarıyla daha düşük değerle de görenler olmuş. Biraz kişiye göre de değişiyor galiba.
Cuma baktiracagim kanda tekrar inşallah güzel artar çok istiyorum bu ikinci olacak hayırlısıyla bu sabah 81 idi yani carsamba sabahi , cuma sabahı 160 mı olmalı iki gün öylemi sayılıyor cumartesi mı yoksa ay kafam karıştıCanım önemli olan 2 kat artış yaşaman. 2 gün sonra tekrar baktır bence değerin iyi
Canim bişey olmamıştir merak etme o kadar basit olduğunu düşünmüyorumKızlar lütfen cevap verin bugün eşim koridordaki halıyı toplamış tuzak gibi yığın halindeki halıya ayağım takıldı. DüşeyaZdım. Diğer ayağımı 2 metre gibi bir uzaklığa atarak ancak durabildim birşey olmuş mudur
Canım ben ilk hamileliğimde kaç km hızla giderken bir araca çarptım .Nasıl sarsıldım .Kaç saat kasigim ağrıdı çok korktum ve daha 4 haftalikti .Bir şey olmadı şükür .Merak etme o kadar küçük bir şeyle bir sorun çıkmaz .İçin rahat olsunKızlar lütfen cevap verin bugün eşim koridordaki halıyı toplamış tuzak gibi yığın halindeki halıya ayağım takıldı. DüşeyaZdım. Diğer ayağımı 2 metre gibi bir uzaklığa atarak ancak durabildim birşey olmuş mudur