2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun. Bizim 5 tane dişimiz var ama bu şekilde ateş yapmadı. Zaten doktorumuz dişin sebep olduğu ateş 37.8 i geçmez dedi. Bez de bebekten bebeğe değişiyor ya bize sıkıntı yapmayan tek bez mavi paket molfix oldu. Sleepy,prima,goon hepsi dediğiniz gibi kıpkırmızı yaptı çok şükür molfix iyi geldi.

Az önce ben de dolma içi yedirdim biraz.
Domates ve salçayla tanıştık hadi bakalım hayırlısı inşallah.
Azıcık korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

Çok geçmiş olsun arkadaşım

Az önce ben de dolma içi yedirdim biraz.
Domates ve salçayla tanıştık hadi bakalım hayırlısı inşallah.
Azıcık korkuyorum ne yalan söyleyeyim.
Afiyet bal şeker olsun miniğeBen çok tuzlu olmamak kaydıyla her şey veriyorum. İlk çocuğumda çok dikkat etmiştim de diğer ikisinde valla her şeyi verdim

Malesef benim küçük de yemeyi bıraktı. Kaşığı görünce başını çeviriyor. Dış konusinda da acayip huysuz uykusuz gergin.... Henus 8 kilo sizce az mı ya? yemediği için kilo verecek diye de korkuyorum. Beslenme konusunda Var mı bir öneriniz. Help me

Afiyet bal şeker olsun miniğeBen çok tuzlu olmamak kaydıyla her şey veriyorum. İlk çocuğumda çok dikkat etmiştim de diğer ikisinde valla her şeyi verdim
Yok ben kendim de rahatsız olduğum için yemeklere 0 tuz katıyoruz.
Tabii salçanın kendi tuzu var.

Tüm yavrulara afiyet şifa olsun inşallah arkadaşım.

Bazen çok keyifli yiyor bazen de 3 kaşık yiyip bırakıyor. Ne istiyor, bir anlasam…

Bizimki 7 küsurdu bu sabah.
Bilmiyorum ben.
Doktor iyi diyor da kiloları da iyidir inşallah.

Valla bizim yemekle pek sorunumuz yok ama uyku sorunu çok. Günde max yarım saat uyuyor. Abileri de böyleydi bu kızda böyle

Diş de çok etkiliyor yemelerini. Bizimki de diş çıkardığı dönemler iştahsız oluyor sonra düzeliyor. Ben çok zorlamadan veriyorum eğer yemediyse daha çok emzirmeye çalışıyorum. Kilosu da sizinkiyle aynı

Valla bizim yemekle pek sorunumuz yok ama uyku sorunu çok. Günde max yarım saat uyuyor. Abileri de böyleydi bu kızda böyle
Maşallah yedikleri içtikleri şifa olsun inşallah.
Gündüz bizim de belli olmuyor.
Gece çok şükür iyi kötü uyuyor.
Ama üzerini asla örttürmüyor, çok üzülüyorum.

Bizimki de asla örtmüyor ama çocukların geneli böyle. Büyük oğlum 9,küçük oğlum 6 yaşında onlarda örtmez yanıyor sanki bebeler

Benimki de ortturmuyo. Ortunce hemen uyanıyor. Havalar soğumaya başladı usuyecek diye korkuyorum. Orrttukce uyaniyo en son yanıma alıyorum ağzında meme kah emiyo kah yuvarlaniyo kah geri gelip emiyo sabahı böyle ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…