Ya zaten ben öyle kalın giydirmem.Bizimki de asla örtmüyor ama çocukların geneli böyle. Büyük oğlum 9,küçük oğlum 6 yaşında onlarda örtmez yanıyor sanki bebeler
Canım bizim kız da ateşten yemiyor bir haftadır neredeyse bir şey ama ondan önce de çok iştahlı bir bebek değildi, hala 8 kiloları göremedik biz de. Doktor her bebek farklı, çok hareketli bir bebek kilo alamaması normal dedi en son görüşmede. O yüzden sen de içini ferah tut. Emiyorsa bol bol emzir katı gıda istemediği günlerde. Bezelye, kıyma, patates, havuç çok az ilik suyunda haşlayıp blenderdan geçirip koyu bir mama yapıyorum onu seviyor bizim kız, belki deneyebilirsin protein içeriği yüksek olduğu için azıcık da yese bir süre tok tutuyor. Bazı günler de kaşıkla beslenmek asla istemiyor, reddediyor öyle olunca eline verebileceğim alternatifler bulmaya çalışıyorum. Ben başta karbonhidrat asla vermem falan diyordum ama zorda kalınca veriyorum. Evde siyez poğaça yapmaya çalışıyorum hem dişlerini kaşısın hem biraz yer belki diye. O bebek ekmeklerinden hiç almadım, içeriğinde şeker görünce.Malesef benim küçük de yemeyi bıraktı. Kaşığı görünce başını çeviriyor. Dış konusinda da acayip huysuz uykusuz gergin.... Henus 8 kilo sizce az mı ya? yemediği için kilo verecek diye de korkuyorum. Beslenme konusunda Var mı bir öneriniz. Help me
Ben mandalinanın kendisini veriyorum suyu olarak değildeMerhaba hanımlar bebeğinize mandalina suyu veriyor musunuz
Bizim bir haftadır salyalar çok akmaya başladı ama kabarma bile yok diş yerlerin deBizim de çıkmadıçok huzursuz cookk dış yeri kabarmış da cikmiyooo
Aynı ben ilk kizimda herşeye çok dikkat etmiştim bunda hiç etmiyorum bizim yemekleri tuzsuz yapıyorum pişince ona ayırıyorum sonra tuz atıyorum çok şükür sıkıntı olmadiAfiyet bal şeker olsun miniğeBen çok tuzlu olmamak kaydıyla her şey veriyorum. İlk çocuğumda çok dikkat etmiştim de diğer ikisinde valla her şeyi verdim
Bnm kızda oglanda ortturmuyor ama büyük kızdan kalan uyku tulumları var onları başladım oğlana giydirmeye ben içine atlet uyku tulumu aklım rahat şimdi büyüğe de aklınızda bulunsun ortturmemekten yakınan arkadaşların battaniyeyi yan ortuyorum ayaklar dışarda olacak şekilde yan hem geniş oluyor o tarafa dönse de açılmıyor bu tarafa dönse deMaşallah yedikleri içtikleri şifa olsun inşallah.
Gündüz bizim de belli olmuyor.
Gece çok şükür iyi kötü uyuyor.
Ama üzerini asla örttürmüyor, çok üzülüyorum.
Bizimki de asla örtmüyor ama çocukların geneli böyle. Büyük oğlum 9,küçük oğlum 6 yaşında onlarda örtmez yanıyor sanki bebeler
Uyku tulumu alın en garantisiBenimki de ortturmuyo. Ortunce hemen uyanıyor. Havalar soğumaya başladı usuyecek diye korkuyorum. Orrttukce uyaniyoen son yanıma alıyorum ağzında meme kah emiyo kah yuvarlaniyo kah geri gelip emiyo sabahı böyle ediyoruz.
9.ay da KKK aşısı yapalım dediler sağlık ocağı sizin tercihiniz dendi bn yaptırmadım bu ay menenjit asimız olacağız yarın o var zten sizin aşı KKK mi menenjit mi?Merhaba herkese.9. Ay aşısı olanlarınız var mi nasıl geçti ateş yaptimi.biz abla okula başladı başlayalı hastayız.bu kış zor geçecek gibi.
Haklısın canım bazen parmaklarımla verdigimd yiyor. Ben de corbalarini genelde kemik suyuyla yapiyorum daha besleyici oluyor. Bebek ekmeginden veriyorum ben (tabi yerse) önceden yiyordu da bu aralar birşey yediremiyorum. Benim de moralim bozuluyo o acı cektikce üzülüyorum. İnşallah bu süreci de atlatırız.Canım bizim kız da ateşten yemiyor bir haftadır neredeyse bir şey ama ondan önce de çok iştahlı bir bebek değildi, hala 8 kiloları göremedik biz de. Doktor her bebek farklı, çok hareketli bir bebek kilo alamaması normal dedi en son görüşmede. O yüzden sen de içini ferah tut. Emiyorsa bol bol emzir katı gıda istemediği günlerde. Bezelye, kıyma, patates, havuç çok az ilik suyunda haşlayıp blenderdan geçirip koyu bir mama yapıyorum onu seviyor bizim kız, belki deneyebilirsin protein içeriği yüksek olduğu için azıcık da yese bir süre tok tutuyor. Bazı günler de kaşıkla beslenmek asla istemiyor, reddediyor öyle olunca eline verebileceğim alternatifler bulmaya çalışıyorum. Ben başta karbonhidrat asla vermem falan diyordum ama zorda kalınca veriyorum. Evde siyez poğaça yapmaya çalışıyorum hem dişlerini kaşısın hem biraz yer belki diye. O bebek ekmeklerinden hiç almadım, içeriğinde şeker görünce.
Sadece Hepatit B asisi oldu ates yapmadi canim. Doktor yapmaz dedi. Gece hafif huysuzlugu oldu ama bizimkinin kendi huyundan zaten huysuz:) bir de ust disler bir turlu patlayamadi. dis eti incecik oldu ama gelemediler..Merhaba herkese.9. Ay aşısı olanlarınız var mi nasıl geçti ateş yaptimi.biz abla okula başladı başlayalı hastayız.bu kış zor geçecek gibi.
bizimkinin de istahi hic iyi degil bu aralar. mama disinda hicbir seyi istahla yemiyor. gecicidir umarimHaklısın canım bazen parmaklarımla verdigimd yiyor. Ben de corbalarini genelde kemik suyuyla yapiyorum daha besleyici oluyor. Bebek ekmeginden veriyorum ben (tabi yerse) önceden yiyordu da bu aralar birşey yediremiyorum. Benim de moralim bozuluyo o acı cektikce üzülüyorum. İnşallah bu süreci de atlatırız.
Uyku tulumu aldım örtmediği için.Benimki de ortturmuyo. Ortunce hemen uyanıyor. Havalar soğumaya başladı usuyecek diye korkuyorum. Orrttukce uyaniyoen son yanıma alıyorum ağzında meme kah emiyo kah yuvarlaniyo kah geri gelip emiyo sabahı böyle ediyoruz.
Maşallah!Dış göründü dış
Amin insaAllahMaşallah!
İştahla beslensin daima inşallah.
Sarımsak veren oldu mu tatlı anneler?
Çiğ mi pişmiş mi vereyim?
Bir de diş fırçalama yapacak mıyız sarımsak sonrası?
Elinde sürekli taze soğan olduğu için bu kokuya bağışıklık kazandık, bizim için problem yok.
Bizimki de yarın çağırdı 9. Ay aşısı için9.ay aşısını yaptirmadım doktoru da 12.ayda yapılsın dedi .
Yoğun tempolu günler 2 bebeli hayat zormus a dostlar
Sarımsak çiğden cacığına koydum , çorbalarına da koyuyorum benMaşallah!
İştahla beslensin daima inşallah.
Sarımsak veren oldu mu tatlı anneler?
Çiğ mi pişmiş mi vereyim?
Bir de diş fırçalama yapacak mıyız sarımsak sonrası?
Elinde sürekli taze soğan olduğu için bu kokuya bağışıklık kazandık, bizim için problem yok.
Çok sulandırmadan yapıyorum salatalığı rendeliyorum içine 1 diş sarımsak çok az kuru nane misCacık mı?-Sunset-
Üzerine dökmüyor mu içerken?
Biz bir çorba içerken bile tencereyi başımızdan aşağı döküyoruz…
Maşallah!Çok sulandırmadan yapıyorum salatalığı rendeliyorum içine 1 diş sarımsak çok az kuru nane misdökmüyor öyle olunca . Bide bizim küçük faremiz dökmüyor yemeği ama yemek yerken elini ağzına götürüp bastan aşağıya sürüyor heryerine hergun banyo yapıyor diye sorun etmiyordum ama kış geldi ne yapacaz bilmiyorum
Kışın soğuk oldumu ne yapacaz kimbilirMaşallah!
Biz de günde en az 2 defa banyodayız.
Alıştık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?