- 14 Mart 2022
- 115
- 169
- 18
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tarhana ve yayla çorbası seviyor sadece. Yumurta sebze meyve yediremiyorum. Yöntem değiştirmem gerekiyor belki de. Bugün muzu ezip kaşıkla uzattım yemedi. Mama sandalyesinden kaldırıp yerde elimle verdim ağzına yedi. Ama her yemeği de elle yediremem. Anne sütü alıyor Allahtan tek tesellim o. Ve evet tek başına bebek bakmak gerçekten zor Allah kolaylık versin hepimize.Günaydın kızlar herkes iyidir umarımBizde haberler söyle;
9 ayı bitirdi bebo. Kilo alamıyor ve buyumesi yavas bu nedenle uğraşlardayız. Iştahsız zar zor yemek yediriyorum. Ne süt, ne mama ne yemek yeme isteği yok hiçonun dışında dedede bababa mamamma lar var sürekli. Arada alkış yapıyor ama alkış dediğimizde bırakıyor yine ayni sekilde tel sarar yapip elini izliyor ama bilinçsiz yapıyor hepsini. Akşamlara kadar tepiniyor ben izlerken yorulup bayılıyorum Anneanne, babaanne, dede falan destekle büyütüyoruz doğduğundan beri. Kan ter içinde kalıp durmayan bir bebe. Uyku desen gündüz toplam max 1.5 saat gece 11 saat ama saat başı uyanıp döne döne Burada bebeğini tek başına buyuten 2 çocuğu olan anneler var. Hepinizi tebrik ediyorum ve opuyorum. Bu nasil emektir ❤ imkansizi basariyorsunuz bence kıymetiniz bilinsin
Benzer durumdayım diş yok. Kucağımda yatırıp odada gezerek uyutuyorum. Yer yatağı yaptım ikimiz yerde uyuyoruz geceleri. Ona rağmen çok sık uyanıyor. Ben de park yatağa geçireceğim. 9 aydır düzelme bekledim sabırla olmadı. Artık öyle veya böyle zorlanarak alıştırmaya çalışacağımMerhaba arkadaşlar, epeydir okuyamadım buraları umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizde durumlar bir öyle bir böyle. Gittikçe daha çok zorlanıyorum ve yıpranıyorum. Çok hareketli bir bebek iki dk yerinde durmuyor, sürekli kalkmak istiyor kalkmaya çalışırken düşüyor ağlıyor. Yerinde durmadığı için hala ayının ortalama kilosunu yakalayamadı. Ek gıdada da çok zorluyor beni. Ama sanırım en çok zorlandığım uyku, sepet beşikte de kalkmaya çalışıp sürekli bir yerini vurduğu için park yatağa geçtik 20 gün olacak nerdeyse ama bir türlü alışamadı. Asla uyumuyor, geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sallanan ahşap beşik mi alsam diyorum ama ona da kafasını gözünü çarpacak biliyorum. Siz nasıl yerlerde uyutuyorsunuz bebeklerinizi? Ne almak lazım? Bir de aranızda uyku eğitimi verip memnun olan var mı? 3. aydan beri salyaları akıyor anvak henüz hiç dişi de çıkmadı.
Bu bez nerde satılıyor fiyattı nedirKızlar aklınızda olsun Cerrahpaşa’da geliştirilen Pine Smart diye bir bez varmış, idrar yolu enfeksiyonunu ölçüyor. Bizim de başımızdan geçti maalesef, bu bezi elinizin altında bulundurun şüphelenince takın bakın dedi doktor. Ben bilerek büyük beden aldım bezi, 22li satılıyor çünkü en azından önümüzdeki ay da kullanabilir. Bezi takıyorsunuz bebek çiş yaptığında pembeye dönerse bez, enfeksiyon varlığından söz ediliyor o pembeleşmiş bez ile doktora gitmeniz isteniyor.
Aynı durumdayız bızımle yatıyor zaten cok carpıyor besıgıne yaa koruyucuyu da ustune cekıyor daha beter agluyorGeceleri berbat berbat ötesi diyebilirim. Memede uyumak istiyor beşiği var sürekli ona kolu bacağı çarptığı için uyanıyor ağlıyor benimle uyumak istiyor haliyle. Bende önerilerinize talibim uyku konusunda
Pine smart bu bezden aldınız mı işe yarıyor muEvet bende duydum o bezi en kısa zamanda alacağım çünkü devamlı şüphede kalıyorum acaba tekrarladı mı diye
Küçükbakkalköyde Nilgün Ünal Gökyayla .Özel klinikte.Ilk evladimin takibini de o yapti tavsiye ederim araştirinBiz Amazondan almıştık ama eczanelerde de vardır diye düşünüyorum. Çocuk doktoru Kadıköy/ Üsküdar/ Ateşehir/ Ümraniye çevresinde arayışım sürüyor açıkçası şu an Medicana Çamlıca’da bir dr götürüyoruz iki aydır ancak götürmüş olmak için, pek memnunuz diyemem. Eski doktoru çok iyi bir profesördü ancak Acıbadem’e geçti maalesef.
almayı düşündüm ama yorumları okuyunca almadım. Çoğu kişi işe yaramadı yazmışPine smart bu bezden aldınız mı işe yarıyor mu
Açılınca 1 ay sonra atmak mi gerekiyor etkisini kaybeder yazanlar olmuş
Çok geçmiş olsun.Kızlar kızımın hiçbir şeyi yokken akşamüstü bir anda ateşi çıkmaya başladı. Özellikle şakakları çok sıcaktı. Temassız ateş ölçerle alnından 38,2 çıktı. Hemen calpol verdim işe yaramadı, fitil verdim. 37,5lara düşürdü o. Şimdi 5 saat geçti yine 38,2lere çıktı fitil verdim. Temassızla ölçerken tam nereden ölçmek lazım? Alın ve şakaklar arasında epey farkediyor. Şakakların 38,7 gösterdiği bile oldu. Çok panikliyorum. Önerileriniz var mı? Bir de kaçı görürsem doktora gitmeli?
Çok geçmiş olsun. Temassiz hareket halindeyken doğru sonuç vermiyor. Biz de once temassız almıştık ama sonra kulaktan aldık. Gece uyurken temassız kullanıyoruz yüksek çıkarsa kulaktan bakıyoruz ama uyanık mutlaka kulaktan ölçüm. Şakak doğru sonuç vermedi alın veriyor daha çok. Islak havlu koyarsanız daha düşük gösterir. Koltuk altı eski tip civalı bile daha doğru ölçüyor ☹ koltukaltı ölçün imkanınız varsa daha iyi. 37.8 den sonrası düşürmeye yönelik müdahale edilebilir demişti dr. 39.3 un üstü yüksek ateş diye biliyorum. Şimdi nasılsınız?Kızlar kızımın hiçbir şeyi yokken akşamüstü bir anda ateşi çıkmaya başladı. Özellikle şakakları çok sıcaktı. Temassız ateş ölçerle alnından 38,2 çıktı. Hemen calpol verdim işe yaramadı, fitil verdim. 37,5lara düşürdü o. Şimdi 5 saat geçti yine 38,2lere çıktı fitil verdim. Temassızla ölçerken tam nereden ölçmek lazım? Alın ve şakaklar arasında epey farkediyor. Şakakların 38,7 gösterdiği bile oldu. Çok panikliyorum. Önerileriniz var mı? Bir de kaçı görürsem doktora gitmeli?
Çok teşekkür ederim. Hala ateşi var 38 civarı, kesin gece daha da artar. Ancak başka bir belirti yok şükür. O yüzden doktora götürsem mi götürmesem mi kararsız kaldım. İnşallah gece daha da artmaz. Minikler hastalanınca çok zor, hayat duruyor resmen.Çok geçmiş olsun. Temassiz hareket halindeyken doğru sonuç vermiyor. Biz de once temassız almıştık ama sonra kulaktan aldık. Gece uyurken temassız kullanıyoruz yüksek çıkarsa kulaktan bakıyoruz ama uyanık mutlaka kulaktan ölçüm. Şakak doğru sonuç vermedi alın veriyor daha çok. Islak havlu koyarsanız daha düşük gösterir. Koltuk altı eski tip civalı bile daha doğru ölçüyor ☹ koltukaltı ölçün imkanınız varsa daha iyi. 37.8 den sonrası düşürmeye yönelik müdahale edilebilir demişti dr. 39.3 un üstü yüksek ateş diye biliyorum. Şimdi nasılsınız?
Evet gerçekten öyleÇok teşekkür ederim. Hala ateşi var 38 civarı, kesin gece daha da artar. Ancak başka bir belirti yok şükür. O yüzden doktora götürsem mi götürmesem mi kararsız kaldım. İnşallah gece daha da artmaz. Minikler hastalanınca çok zor, hayat duruyor resmen.
Gec gordum nasıl sımdı kuzucuk goturdun mu dr a?Çok teşekkür ederim. Hala ateşi var 38 civarı, kesin gece daha da artar. Ancak başka bir belirti yok şükür. O yüzden doktora götürsem mi götürmesem mi kararsız kaldım. İnşallah gece daha da artmaz. Minikler hastalanınca çok zor, hayat duruyor resmen.
Canım ateşi düştü gibi şükür, dün gece çıkmadı en azından. Ama çok huzursuz ve huysuz sürekli ağlıyor. Alt damağı beyazlamış gibi, sanki diş çıkaracak. Sizlerde de ateş ve huysuzluk yapmış mıydı?Gec gordum nasıl sımdı kuzucuk goturdun mu dr a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?