- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
MasaAllah canim masaAllahEvet 5 tane dişimiz var canım bizi o zayıflattı zaten bir ay geriletti çoçugu 7 ay 21 günlük hepsi arka arkaya patladı
Masallahh canim. Bizim disimiz daha çıkmadı ama çok fena hasta olduk ya. Salgın varmış. sanırım abimiz eve getirdi bu hastalığı. Zaten ilk abimizde bulantı kusma halsizlik vardı sonra bebeğim de kusmaya başladı ve nihayetinde bende de aynı şeyler oldu. Bebeğim iki defa serum yedi ama hala toparlanamadiGünaydın benim kızım da dişleri iki tane oldu ama aşırı zayiflatti hic birsey yemek istiyor formül mamayı da bıraktı zorlayınca da almıyorhala çıkmaya devam eden dişleri var galiba peşpeşe çıkaracak ins bütün bebislerin sağlıkla çıksın dişleri
Cnm ya Allah'ım şifa versin çok zor hastalik birde abide hasta olunca sen bayagi yıpranmış sındır biraz zaman lazım ins çabucak bebekte sizlerde toparlarsinizMasallahh canim. Bizim disimiz daha çıkmadı ama çok fena hasta olduk ya. Salgın varmış. sanırım abimiz eve getirdi bu hastalığı. Zaten ilk abimizde bulantı kusma halsizlik vardı sonra bebeğim de kusmaya başladı ve nihayetinde bende de aynı şeyler oldu. Bebeğim iki defa serum yedi ama hala toparlanamadine versem oguruyo ne zaman eskiye döneceğiz bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım iki çocuk ile hastalık çok zor aynı anda hastalanmalari bide sen de hastasın Allah yardımcın olsun şifa versin hepinizeMasallahh canim. Bizim disimiz daha çıkmadı ama çok fena hasta olduk ya. Salgın varmış. sanırım abimiz eve getirdi bu hastalığı. Zaten ilk abimizde bulantı kusma halsizlik vardı sonra bebeğim de kusmaya başladı ve nihayetinde bende de aynı şeyler oldu. Bebeğim iki defa serum yedi ama hala toparlanamadine versem oguruyo ne zaman eskiye döneceğiz bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun bizde 6.ayda yakalandık o illete bir kusma ile başladı ateşlendi mahvolduk yaa bende de kusma oldu ama bebeğim çok etkilendi ne meme aldı ne ek gıda kaç sefer serum yedi bir ay olacak daha yeni kendine geliyor ama hastalık bir hafta sürdü geçti kusmasıMasallahh canim. Bizim disimiz daha çıkmadı ama çok fena hasta olduk ya. Salgın varmış. sanırım abimiz eve getirdi bu hastalığı. Zaten ilk abimizde bulantı kusma halsizlik vardı sonra bebeğim de kusmaya başladı ve nihayetinde bende de aynı şeyler oldu. Bebeğim iki defa serum yedi ama hala toparlanamadine versem oguruyo ne zaman eskiye döneceğiz bilmiyorum.
Geç çıkması daha iyi diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum :)Maşallah inci gibi dişleri olsun biz de daha hiç yok
Evet malesef çıkınca yan baştan gidiyor üst yanlar çıktı bizimde çok zorladı sürekli birşeyleri ısırmak istiyor kaşığı ısırıyorGünaydın benim kızım da dişleri iki tane oldu ama aşırı zayiflatti hic birsey yemek istiyor formül mamayı da bıraktı zorlayınca da almıyorhala çıkmaya devam eden dişleri var galiba peşpeşe çıkaracak ins bütün bebislerin sağlıkla çıksın dişleri
Saol. Aynen canım bir haftamız bugün doluyo yeni kendine gelmeye başladı. Beni bile nasıl zorladı hastalık yazık o küçük yavrular nasıl etkilenmesin... Çok dikkatli olmak gerek ama eğer evde dışarıda oyun oynayan ya da okula giden büyük abi abla varsa hastalığın gelmeme ihtimali kalmıyor.Çok geçmiş olsun bizde 6.ayda yakalandık o illete bir kusma ile başladı ateşlendi mahvolduk yaa bende de kusma oldu ama bebeğim çok etkilendi ne meme aldı ne ek gıda kaç sefer serum yedi bir ay olacak daha yeni kendine geliyor ama hastalık bir hafta sürdü geçti kusması
7 ay çok erken bence ya belki 9.10.ay normaldir benim bebeğimde gece çok uyanıyor her kalkmasında emzirmiyorum mesela emzik veriyorum uyumaya devam ediyor üç dört saat sonra yine uyanırsa emziriyorum bu arada kaç kilo benim bebeğimde 2 aydır kilo almıyor üstelik erkek bebekArkadaşlar merhaba, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizim kıza gelen yeni bir güncelleme ile bu bir haftadır çok zorlanıyorum size danışmak istedim.
Emeklemeye hiç niyeti olmayan bir bebek kızım. Sepet beşik kullanıyordum, bir haftadır beşiğin yanlarına tutunarak kendisini zorlayıp kaldırmaya çalışmaya başladı. Tam uyuyacakken bir anda ayağa kalkmaya çalışıyor, tüm uykusu kaçıyor. Her yatağa yatırdığımızda aynı senaryo ile karşılaşmaya başladım, nasıl çözeceğim bu durumu bilmiyorum aranızda yaşayan var mı?
Bir de geceleri sürekli olarak ağlayarak uyanıyor. 2 saatte bir emmek istiyor kilo alamadığı için biraz da ben alıştırdım aslına bakarsanız). Uyku eğitimi sayfalarını ve kitaplarını okuduğumda ise 7. aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli yoksa çocuk sindirim problemleri yaşar hiç uyumaz diyor. İyice kfam karışıyor gece uykularında nasıl bir tavır sergilemeliyim diye. Aranızda uyku eğitimi alıp memnun kalan var mı acaba?
Benimki bu hastalıktan sonra 400 gram verdi bile. Onun haricinde de iki ayda 300 gram alıyordu.7 ay çok erken bence ya belki 9.10.ay normaldir benim bebeğimde gece çok uyanıyor her kalkmasında emzirmiyorum mesela emzik veriyorum uyumaya devam ediyor üç dört saat sonra yine uyanırsa emziriyorum bu arada kaç kilo benim bebeğimde 2 aydır kilo almıyor üstelik erkek bebek
Benimki de 300 gram verdi 6.ayında 8150 7.ay kontrolünde 7800 geliyordu şimdi 8 aylık olmaya 4 günü kaldı 8150 geliyor tekrardan verdiğini aldı üzerine hiç koymadı malesefBenimki bu hastalıktan sonra 400 gram verdi bile. Onun haricinde de iki ayda 300 gram alıyordu.
Benimki daha 7 buçuk kilo canimBenimki de 300 gram verdi 6.ayında 8150 7.ay kontrolünde 7800 geliyordu şimdi 8 aylık olmaya 4 günü kaldı 8150 geliyor tekrardan verdiğini aldı üzerine hiç koymadı malesef
Alırlar inşallah ya yeterki birdaha öyle hasta olmasınlar çok zordu birşekilde kilo alacaklar ilerde verecekler ama sağlıkları yerinde olsunBenimki daha 7 buçuk kilo canim
6. ay kontrolünde 6,200dü canım, 5. ay - 6. ay arası sadece 200 gr alabilmişti çünkü covid geçirdik ailecek. 7. ay kontrolünde de 7 kg ulaşmamış dedi dr. Şu an 7 ay 9 günlük, bakalım 8. Ay görüşmesinde ne diyecek. Başta çok üzülüyordum ama artık bıraktım kilo konusuna üzülmeyi, sağlıkları yerinde olsun da inşallah bir şekilde kilo da alırlar.7 ay çok erken bence ya belki 9.10.ay normaldir benim bebeğimde gece çok uyanıyor her kalkmasında emzirmiyorum mesela emzik veriyorum uyumaya devam ediyor üç dört saat sonra yine uyanırsa emziriyorum bu arada kaç kilo benim bebeğimde 2 aydır kilo almıyor üstelik erkek bebek
İlerde de eminim vermeye çalışacaklar üzüldüğümüzle kalıcaz :)6. ay kontrolünde 6,200dü canım, 5. ay - 6. ay arası sadece 200 gr alabilmişti çünkü covid geçirdik ailecek. 7. ay kontrolünde de 7 kg ulaşmamış dedi dr. Şu an 7 ay 9 günlük, bakalım 8. Ay görüşmesinde ne diyecek. Başta çok üzülüyordum ama artık bıraktım kilo konusuna üzülmeyi, sağlıkları yerinde olsun da inşallah bir şekilde kilo da alırlar.
Arkadaşlar merhaba, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Bizim kıza gelen yeni bir güncelleme ile bu bir haftadır çok zorlanıyorum size danışmak istedim.
Emeklemeye hiç niyeti olmayan bir bebek kızım. Sepet beşik kullanıyordum, bir haftadır beşiğin yanlarına tutunarak kendisini zorlayıp kaldırmaya çalışmaya başladı. Tam uyuyacakken bir anda ayağa kalkmaya çalışıyor, tüm uykusu kaçıyor. Her yatağa yatırdığımızda aynı senaryo ile karşılaşmaya başladım, nasıl çözeceğim bu durumu bilmiyorum aranızda yaşayan var mı?
Bir de geceleri sürekli olarak ağlayarak uyanıyor. 2 saatte bir emmek istiyor kilo alamadığı için biraz da ben alıştırdım aslına bakarsanız). Uyku eğitimi sayfalarını ve kitaplarını okuduğumda ise 7. aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli yoksa çocuk sindirim problemleri yaşar hiç uyumaz diyor. İyice kfam karışıyor gece uykularında nasıl bir tavır sergilemeliyim diye. Aranızda uyku eğitimi alıp memnun kalan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?