2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun canım, instada annesütüdoktoru başlıklı hesabın 2 Nisan tarihli gönderisine bir bak istersen. Meme blisteri diye bir durumdan bahsediyor, bende bir kez olmuştu belki seninki de öyle bir şeydir mastite ilerlemeden açar kurtulursun.

Geçmişler olsun inşallah.

Arkadaşlar bu arada menenjit aşılarını oldu mu bebekleriniz? Bizim dr 7. ay başlarız demişti, bir on gün sonra olacak. Huysuzluk, ateş falan yapıyor mu? Nasıl geçti sizinkiler?
Henüz menenjit aşısı olmadı.
Bu hafta çok yoğunuz. Önümüzdeki hafta için planlama yapalım inşallah dedim.

Teşekkür ederim. Doğrudur canim ya. Aksam bol bol masaj yaptık açıldı resmen. Şaşırdım ben de meğer süt damarlarindanmisnasıl rahatladım

Teşekkür ederim. Doğrudur canim ya. Aksam bol bol masaj yaptık açıldı resmen. Şaşırdım ben de meğer süt damarlarindanmisnasıl rahatladım
Gecen bır vıdeo gordum sarjlı diş fırçasını calıstırıyor fırcalı kısım degıl de arkası ıle memeye masaj yapıyordu boylece acılıyormus sertlık tıkanıklık

Menenjit asıısını 2 doz yaptırdık cok hzuursuz oldu zaten dr calpol ver 38i gecerse ates ya da cok huzursuz olursa. Vverdım bende

Benım oglum yuzustu bıraktıgımda hep kafayı gomuyor yere kaldırıyor debelenıyor ama suruunme emekleme yok bızde henuz

Canım benim kızımda aynı tarif ettiğin gibi yapıyor 3 haftadır falan. Bende başta korktum izledim sadece sonra anladım ki oyun haline getirdi. Şimdi çok keyifli olduğu anlarda yapıyor aklına geldikçe. Bazen biz babasıyla sohbet ederken yapıyor çok komik oluyor sanki onaylar gibi başını sallayıp duruyor. Yinede doktoruna danış tabi ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Benım oglum yuzustu bıraktıgımda hep kafayı gomuyor yere kaldırıyor debelenıyor ama suruunme emekleme yok bızde henuz

Çok teşekkür ederim kızlar dayanamadım doktorunuza video attım sorun yok oyun yapıyor dedi ama ben korkuyorum boynuna bişey olacak bir yere çarpacak diye

Merhabalar . Bebeğim yedi ay iki günlük . Desteksiz oturamıyor . Sizde durumlar nasıl . Bi kaç saniye duruyor fakat hemen devriliyor :)

Merhabalar . Bebeğim yedi ay iki günlük . Desteksiz oturamıyor . Sizde durumlar nasıl . Bi kaç saniye duruyor fakat hemen devriliyor :)
Benimki de bir süre kaliyo sonra devriliyo. Kucagimdayken oturtmak istediğim zaman ayağını dik tutuyo oturmak için direniyor alem valla. Benimki yerde yatmayı sevmiyo ki bu çocuk nasıl emeklemeyi öğrenecek

merhaba. ilik suyunu kendiniz mi yapıyorsunuz? yoksa aldığınız bir marka var mıdır?

Arkadaşlar bu arada menenjit aşılarını oldu mu bebekleriniz? Bizim dr 7. ay başlarız demişti, bir on gün sonra olacak. Huysuzluk, ateş falan yapıyor mu? Nasıl geçti sizinkiler?
bu menenjit aşısı sanırım 2 çeşitti biz 1 tanesini olduk. diğerini henüz olmadık. yapılan aşıda huysuzluk olmadı ama bacağı morluk oluştu ve beze gibiydi. hatta olalı20 gün oldu hale elime beze geliyor.
1 aya geçer dediler bakalım

Oturmamak için direniyo yazacaktim
benim bebeğim yuvarlana sürüne odada geziniyor. ama seninki gibi ayağa kalkmak istiyor. ve insanın kolları yoruluoyr. bizde yürüteç aldık. aslında yürütece karşıydım ama bu çocuk durmuyor ve bakanıda çok yoruyor. şimdi evde fır dönüoyr:)

Siz böyle yazınca sizin adınıza sevinirken bebeğim için endişeleniyorum. Evet her çocuk ve gelişimi farklı herkes aynı şeyi söylüyor ama bebeğim yapamayınca hatta yapmak için tek bir gayreti olmayınca rahat olamıyorum.

Bebeğim şükür oturuyor desteksiz uzun süre ama diğer hiçbirşey yapmıyor sadece yatarken yana dönüyor ama yüzüstü sırt üstü dönmüyor.

Tımy time asla durmuyor kolları düşüyor ağlıyor. Değil emeklemek sürünmüyor bile.

Ek gıda desen ağzını açmıyor. Zorla yediriyorum hep püre hatta. Pütürlü hiç istemiyor.

Sanırım 7. Ayında ben lohusa depresyonuna giriyorum a dostlar!

bence çok aklınıza takmayın. sorunlu bir durum olsa doktor kontrollerinde belli olur. benim ilk çocuğumda hiç emeklemedi sürünmedi ama 10. ayda sıralamaya başladı.
ek gıda sürecide her bebekte farklı bazıları iştahlı olmuyor . biz 4. 5 . ayda azcık azcık tadım yaptırmaya başlamıştık. şimdi şükür yiyor. yemek istemediğinde de yoğurtla veriyorum yada tatlı birşeylerle veriyorum. kendi eline birşeyler verip yediriyor musunuz? dişlerde kaşındığından bebekler azcık sert şeyleri yemeyi seviyor. ben simit falan veriyorum. bazen büyük lokma kaçırıyor boğazın biraz panikliyorum ama oda daha düzenli yemeye alışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…