Çok geçmiş olsun canım, instada annesütüdoktoru başlıklı hesabın 2 Nisan tarihli gönderisine bir bak istersen. Meme blisteri diye bir durumdan bahsediyor, bende bir kez olmuştu belki seninki de öyle bir şeydir mastite ilerlemeden açar kurtulursun.Hanımlar bir derdim var. 4-5 gün önce sag mememde sızı vardı. Bugün sabahtan beri de sağ memede ağırlık hissi oluştu. Akşama doğru da acımaya başladı. Ellerimle kontrol ettiğimde meme ucuna doğru gelen bir sert lik oluştuğunu fark ettim. Mastıt degildir sanirim var mı bir fikri olaniniZ
Geçmişler olsun inşallah.Hanımlar bir derdim var. 4-5 gün önce sag mememde sızı vardı. Bugün sabahtan beri de sağ memede ağırlık hissi oluştu. Akşama doğru da acımaya başladı. Ellerimle kontrol ettiğimde meme ucuna doğru gelen bir sert lik oluştuğunu fark ettim. Mastıt degildir sanirim var mı bir fikri olaniniZ
Henüz menenjit aşısı olmadı.Arkadaşlar bu arada menenjit aşılarını oldu mu bebekleriniz? Bizim dr 7. ay başlarız demişti, bir on gün sonra olacak. Huysuzluk, ateş falan yapıyor mu? Nasıl geçti sizinkiler?
Teşekkür ederim. Doğrudur canim ya. Aksam bol bol masaj yaptık açıldı resmen. Şaşırdım ben de meğer süt damarlarindanmisÇok geçmiş olsun canım, instada annesütüdoktoru başlıklı hesabın 2 Nisan tarihli gönderisine bir bak istersen. Meme blisteri diye bir durumdan bahsediyor, bende bir kez olmuştu belki seninki de öyle bir şeydir mastite ilerlemeden açar kurtulursun.
Gecen bır vıdeo gordum sarjlı diş fırçasını calıstırıyor fırcalı kısım degıl de arkası ıle memeye masaj yapıyordu boylece acılıyormus sertlık tıkanıklıkTeşekkür ederim. Doğrudur canim ya. Aksam bol bol masaj yaptık açıldı resmen. Şaşırdım ben de meğer süt damarlarindanmisnasıl rahatladım
Benım oglum yuzustu bıraktıgımda hep kafayı gomuyor yere kaldırıyor debelenıyor ama suruunme emekleme yok bızde henuzYa kızlar oğlum iki gündür yerde sürünmeye başlamıştı sürünmeye başladığından beri tuhaf bir hareket yapıyor ve çok korkuyorum yüz üstü pozisyonda surunurken kafasını sanki tavuk ot yer gibi öne arkaya atıyor korktum bayağı doktora haftaya gideceğiz menenjit aşısı için o zaman soracağım bilgisi olan warmi yardım edin lütfen
Canım benim kızımda aynı tarif ettiğin gibi yapıyor 3 haftadır falan. Bende başta korktum izledim sadece sonra anladım ki oyun haline getirdi. Şimdi çok keyifli olduğu anlarda yapıyor aklına geldikçe. Bazen biz babasıyla sohbet ederken yapıyor çok komik oluyor sanki onaylar gibi başını sallayıp duruyor. Yinede doktoruna danış tabi ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorumYa kızlar oğlum iki gündür yerde sürünmeye başlamıştı sürünmeye başladığından beri tuhaf bir hareket yapıyor ve çok korkuyorum yüz üstü pozisyonda surunurken kafasını sanki tavuk ot yer gibi öne arkaya atıyor korktum bayağı doktora haftaya gideceğiz menenjit aşısı için o zaman soracağım bilgisi olan warmi yardım edin lütfen
Benım oglum yuzustu bıraktıgımda hep kafayı gomuyor yere kaldırıyor debelenıyor ama suruunme emekleme yok bızde henuz
Çok teşekkür ederim kızlar dayanamadım doktorunuza video attım sorun yok oyun yapıyor dedi ama ben korkuyorum boynuna bişey olacak bir yere çarpacak diyeCanım benim kızımda aynı tarif ettiğin gibi yapıyor 3 haftadır falan. Bende başta korktum izledim sadece sonra anladım ki oyun haline getirdi. Şimdi çok keyifli olduğu anlarda yapıyor aklına geldikçe. Bazen biz babasıyla sohbet ederken yapıyor çok komik oluyor sanki onaylar gibi başını sallayıp duruyor. Yinede doktoruna danış tabi ama ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Bızde de aynı bazıları önde tabi ama benım oglum da desteksız kısa sureli oturuyor sonra devriliyorMerhabalar . Bebeğim yedi ay iki günlük . Desteksiz oturamıyor . Sizde durumlar nasıl . Bi kaç saniye duruyor fakat hemen devriliyor :)
Benimki de bir süre kaliyo sonra devriliyo. Kucagimdayken oturtmak istediğim zaman ayağını dik tutuyo oturmak için direniyorMerhabalar . Bebeğim yedi ay iki günlük . Desteksiz oturamıyor . Sizde durumlar nasıl . Bi kaç saniye duruyor fakat hemen devriliyor :)
Oturmamak için direniyo yazacaktimBenimki de bir süre kaliyo sonra devriliyo. Kucagimdayken oturtmak istediğim zaman ayağını dik tutuyo oturmak için direniyoralem valla. Benimki yerde yatmayı sevmiyo ki bu çocuk nasıl emeklemeyi öğrenecek
:) bizimki de aynı valla . Neyse sağlıkları yerinde olsjn da emeklerler inşallah ne diyelim . Bizimki dönmeyi bile altıncı ayında becerdiği için normal aslında ama yine de insan bi panik yapıyorOturmamak için direniyo yazacaktim
merhaba. ilik suyunu kendiniz mi yapıyorsunuz? yoksa aldığınız bir marka var mıdır?Canım benim de öyle hem az çıkıyor hem de anca bebeğe kadar çıkıyor. Sağıp kenara atmaya çalıştığımda da bebeğe yetmiyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Sağım makinesini işe götürüp sonraki gün için sağım yapmak nispeten daha sürdürebilir oldu bizim için, belki sana da fikir olur. İnşallah yokluğumuzu hissetmeden mutlu mesut büyürler.
Peyniri kendin mi yapıyorsun canım bebek için? Ben de denetmek istiyorum, kendin yapmıyorsan önerebileceğin bir marka var mı?
Bu arada Sütaş’ın ilk yoğurdum diye bir bebek yoğurdu varmış, yoğurt yapamadığınızda aklınızda olsun hanımlar, Migros’larda var.
Geçtiğimiz gün enginar, patates, havuç ve soğanı z.yağında çok az soteleyip ilik suyu ve su ekleyerek pişirip blenderladım, bayağı güzel koyu bir çorba/ mama oldu.
bu menenjit aşısı sanırım 2 çeşitti biz 1 tanesini olduk. diğerini henüz olmadık. yapılan aşıda huysuzluk olmadı ama bacağı morluk oluştu ve beze gibiydi. hatta olalı20 gün oldu hale elime beze geliyor.Arkadaşlar bu arada menenjit aşılarını oldu mu bebekleriniz? Bizim dr 7. ay başlarız demişti, bir on gün sonra olacak. Huysuzluk, ateş falan yapıyor mu? Nasıl geçti sizinkiler?
benim bebeğim yuvarlana sürüne odada geziniyor. ama seninki gibi ayağa kalkmak istiyor. ve insanın kolları yoruluoyr. bizde yürüteç aldık. aslında yürütece karşıydım ama bu çocuk durmuyor ve bakanıda çok yoruyor. şimdi evde fır dönüoyr:)Oturmamak için direniyo yazacaktim
bence çok aklınıza takmayın. sorunlu bir durum olsa doktor kontrollerinde belli olur. benim ilk çocuğumda hiç emeklemedi sürünmedi ama 10. ayda sıralamaya başladı.Siz böyle yazınca sizin adınıza sevinirken bebeğim için endişeleniyorum. Evet her çocuk ve gelişimi farklı herkes aynı şeyi söylüyor ama bebeğim yapamayınca hatta yapmak için tek bir gayreti olmayınca rahat olamıyorum.
Bebeğim şükür oturuyor desteksiz uzun süre ama diğer hiçbirşey yapmıyor sadece yatarken yana dönüyor ama yüzüstü sırt üstü dönmüyor.
Tımy time asla durmuyor kolları düşüyor ağlıyor. Değil emeklemek sürünmüyor bile.
Ek gıda desen ağzını açmıyor. Zorla yediriyorum hep püre hatta. Pütürlü hiç istemiyor.
Sanırım 7. Ayında ben lohusa depresyonuna giriyorum a dostlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?