Baya hızlısınızGünaydın tatlı hanımlar.
Eminim ki hepimizin günleri/geceleri yoğun geçiyordur. Allahım hepimize kolaylıklar versin inşallah.
Biz ek gıda maceralarında çok eğleniyoruz.
Kabak, havuç, patates, yumurta sarısı, lor, bezelye, karpuz, ananas, avokado, yoğurt yemeye çalışıyoruz.
Allahım yavrularımıza ve anne babalara iştah, sağlık ve mutluluk versin inşallah.
Yok ananas verilmiyor.Baya hızlısınızkarpuz javun vermeyın dedı bıze dr. Ananas verılıyor muydu bı arastırayım. Afiyetle saglıkla yesın kuzucuklar
Çok geçmiş olsun canım şifa olsun bebişine. Bizimki de epey huzursuz oldu, dün gece saat başı uyandı. İnşallah çabuk geçer. Ataktan çıkıyorlar aşı başlıyor derken yine atak geliyor, kısır döngüdeyiz sürekli. Kaç yaşından sonra düzlüğe çıkarız acaba? Sağlıklı olsunlar da inşallah.Canim iki bacaktan bunlardan biri karma aşı biri kızamık. Ağızdan damla da çocuk felci aşısı. Benim yavrum baya etkilendi üc dört gün huysuz du. İnşallah kolay atlatirsiniz. Ben ara ara calpol verdim
Canım çok geçmiş olsun. Maske takman çok iyi olmuş, onu öneriyorlar hiç çıkarma bebişin yanında. Bu ara covid çok arttı, başta boğaz ağrısı ile başlıyor. Kendini bir dinle olmadı test olursun. Biz covid durumunda götürdük onda bile tek yaptıkları kan testi oldu. Ben ıhlamur demleyip verdim az az, dr zararı yok demişti. Ateşini kontrol altında tutarsın zaten. İnşallah hemen iyileşirsin bebişe geçmeden.Kızlar acayip hasta oldum gribim maske ile dolaşıyrm ama arada kızım da hapşırmaya başladı bebekelre bir şey veriyolr mı götürsem mi doktora
Canim benim büyük oğlan 3 yaşına gelince yüküm çok azalmıştı. Benim 3 yasta umutlarimÇok geçmiş olsun canım şifa olsun bebişine. Bizimki de epey huzursuz oldu, dün gece saat başı uyandı. İnşallah çabuk geçer. Ataktan çıkıyorlar aşı başlıyor derken yine atak geliyor, kısır döngüdeyiz sürekli. Kaç yaşından sonra düzlüğe çıkarız acaba? Sağlıklı olsunlar da inşallah.
Sebze yemeklerine koyuyorum ben soğan, sarımsak :)Kavun biz de vermedik.
Ama karpuz çok yiyor.
Soğan nasıl verebilirim acaba?
Soğan sarımsağı hiç denemedim ben. Muhallebi nasıl yapıyorsunuz var mı tarifi olan.Sebze yemeklerine koyuyorum ben soğan, sarımsak :)
Evet evet ben de merak ediyorum.Soğan sarımsağı hiç denemedim ben. Muhallebi nasıl yapıyorsunuz var mı tarifi olan.
Soğan sarımsağı hiç denemedim ben. Muhallebi nasıl yapıyorsunuz var mı tarifi olan.
Bebek irmiğini az suyla pişiriyorum, içine meyve eziyorum ama meyvenin en tatlısından olması lazım irmik malum çok tatsız bi şey mesela olgun yumuşak şeftaliyle çok güzel oluyor..Evet evet ben de merak ediyorum.
Muhallebi deneyelim.
Çok heyecanlı.
Çok çok teşekkür ederim.Bebek irmiğini az suyla pişiriyorum, içine meyve eziyorum ama meyvenin en tatlısından olması lazım irmik malum çok tatsız bi şey mesela olgun yumuşak şeftaliyle çok güzel oluyor..
Meyvesiz de olur, pekmezle falan tatlandırılabilir. Bizim muhallebimiz böyle irmikten :)
Saol canim deniycem.Bebek irmiğini az suyla pişiriyorum, içine meyve eziyorum ama meyvenin en tatlısından olması lazım irmik malum çok tatsız bi şey mesela olgun yumuşak şeftaliyle çok güzel oluyor..
Meyvesiz de olur, pekmezle falan tatlandırılabilir. Bizim muhallebimiz böyle irmikten :)
Bebek irmiğini az suyla pişiriyorum, içine meyve eziyorum ama meyvenin en tatlısından olması lazım irmik malum çok tatsız bi şey mesela olgun yumuşak şeftaliyle çok güzel oluyor..
Canim bebek irmiğini nereden aldinBebek irmiğini az suyla pişiriyorum, içine meyve eziyorum ama meyvenin en tatlısından olması lazım irmik malum çok tatsız bi şey mesela olgun yumuşak şeftaliyle çok güzel oluyor..
Üzülme arkadaşım.Kizlar benim kızım kilo boy kafa cevresi 0 büyüme gösterdi 22 günde. Sut emmiyor 20 sn cekip birakiyor su ana kadar hipp, sma, aptamil mama denedim içmiyor. Ek gidaya yuklenmem gerekti hastane tipi pompa ile sütümü artirmaya calisiyorum bir taraftan. Dr haftalik gel tarticaz diyor strese giriyorum. Yildim artik mucadele etmekten. Memeyi bıraksa mamaya donse ona da raziyim artik. Sizin bebeklerde durum nasil cok canim sikildikilo almasa boyu uzasa falan neyse ama durdu resmen buyumesi. Tavsiyeniz olur mu? Veya yasayan var mi benzer surecleri? Persentil olarak boy kilo %50 kafa cevresi %25 de. Boyle giderse 1 hafta sonra boy kilo %25 e kafa % 10 a düşecek
Ayni kişi tarafından ve aynı cihazlarla mi ölçüldü? Ölçüm hatası olabilir 22 günde kısa bir süre aslında 4. Ayda takip sonra 6.ay da oluyo ve 9.aydq..Kizlar benim kızım kilo boy kafa cevresi 0 büyüme gösterdi 22 günde. Sut emmiyor 20 sn cekip birakiyor su ana kadar hipp, sma, aptamil mama denedim içmiyor. Ek gidaya yuklenmem gerekti hastane tipi pompa ile sütümü artirmaya calisiyorum bir taraftan. Dr haftalik gel tarticaz diyor strese giriyorum. Yildim artik mucadele etmekten. Memeyi bıraksa mamaya donse ona da raziyim artik. Sizin bebeklerde durum nasil cok canim sikildikilo almasa boyu uzasa falan neyse ama durdu resmen buyumesi. Tavsiyeniz olur mu? Veya yasayan var mi benzer surecleri? Persentil olarak boy kilo %50 kafa cevresi %25 de. Boyle giderse 1 hafta sonra boy kilo %25 e kafa % 10 a düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?