2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Emziriyormusun belki meme istemiştir, benim kızda kesinlikle uyymuyor öyle ke yattığı yerde, bende çalıştığım yere götürdüm dün o kadar uykusu var ama uyumuyor mızık mızık, meme versem hemen uyuyacak ama ortam müsait değil, en son kalem arkadaşım var gençten abla sallayalım beraber dedi, müslinle iki salladık bayıldı

Emziriyorum ama sadece yatarak emiyor Kalabalıkta üstümü örterek emzireyim deyince de eliyle çekiyor, durmuyor. Araba haric kucakta emmiyor artık. Bizimki bir garip ya karsilastirmayayim diyorum da cevremde hic böyle bebesi olan da yok Naptim farkinda olmadan birini mi kinadım diye dusunuyorum bol bol

Folik asit bebesi bunlar hep ondan böyleler

Gündüzleri 3 uyku yapıyor ama güne erken başladıysa 5 bucuk mesela o zaman bi şekerleme yapmak istiyo yoksa akşam uykusuna çok geç kalıyo öyle oluncada çok ağlıyo. 2 veya 2 buçuk saatte bir uykusu geliyor öyle olunca bende altına bakıp emzirip müzikle bazen bebek arabasında sallayarak bazen de memede emerken uyuya kalıyo akşamda 8 8 bucuk gibi akşam uykusuna geçmiş oluyor ama bizde gece sık uyanıyorz malesef

Uyku konusuna ben hiç girmek istemiyorum çok yoruldum uykularimiz maf oldu dün gece birden beşe kadar uyanikti sadece kucağımda memede duruyor susuyor yok kimse de durmuyor ağrısı yok sızısı yok kaynanam bizdeydi alio git uyu dio kucağına vermemle basio yaygarayi kucağımda uyudu oğlum bnde koltukta uyumusum yazık kadın başımızı bekledi dalarimda derin uykuya bebeği düşürürüm diye bir saati geçmiş öyle uyumuşum kaldirdi sonra dalmıştır iyicene git yerine koyda uyu diye çok kötü durumdayız biz asla uyumuo yatarak emzirerek uyutuorum ne ayakta sallatio ne emzik alio meme ağzında olacak öyle uyuyacak geçer mi kızlar bu günler

Aynı durumdayız canım. Her iş bana bakıyor benım tum gunum emzık gıbı gecıyor zaten sureklı meme agzında oldugu ıcın sut de bırıkmıyor. Gece yenıdogan halınden ufacık bır tık ıyı ama hala uykusuz huzursuz meme bagımlısı cok yoruluyorum psıkolojım de yıprandı. Yarın tatıle cıkacaz evı toplamam lazım valız hazırlayacam cıldırmak uzereyım. 1 haftadır ıyıce huysuz bı de 2 gundur sınavlarım vardı oynatmayanaz kaldı modundayım belkı de oynatmışımdır

Hadi yaa dönem dönem zor oluyor bebekler, benim oğlum daha zordu kızında zorluğu var ama hakkını yemeyim yine

Hep mi böyleydi

Valla zor uyuyorlar arkadaşım ama benm oğlan allahtan annemlerin kucağında falan duruyor
Bizimki onu da durmuyor ilk çocuğum böyle değildi güya ikinci daha rahat geçerdi tecrubeliydim nerde bu bambaşka sudan çıkmış balık gibiyim gene buna şükür canları sağ sağlıkları yerinde inşallah büyüyecekler bugünleri hatirladigimda güleceğim aminnnn

Bakalım uykusuzluktan yorgunluktan hatırlayabilecek miyiz

Herkese slm ayın 8 inde 6 ayımız doluyor. Sağlık ocağı 6. ay aşıları için 25 inde çağırdı bana geç gibi geldi neden bu kadar attı sizler ne zaman yaptırdınız aşı sonrası ateş huzursuzluk oldu mu? Bu arada ben covid oldum kızımda yok çok şükür. Ama doktor kontrolüne bayram sonrası gideceğiz ve ek gıdaya bir hafta kadar geç başlamak zorunda kalacağım inş sorun yaşamayız.

Bizim takip yapan hemşiremiz aşı kartına tarih yazıyor mesela geçen aşılar ayın 4 ü olduysa arada 2 ay hesaplayıp yine ayın 4 ü gel diyor. Tatil vs varsa 1 2 gün sonraya çağırıyor. Sizin de öyle denk gelmiştir belki.
3 aşı yapıldı. Ateş olmadı. Ateş yapacak olan pnomokok 9. Ayda olacak yanlış bilmiyorsam. Sadece huzursuzluk ve bacaklarda acı ağrı oldu 2 gune geçti

Reactions: Snm
Aşı takviminde enabız sisteminde 4 aşı gösteriyor sizin neden 3 aşı yapıldı

Kızlar bu aralar hiç konuşamasak da burada birbirimizin derdini dinleyip destek olduk, güzel paylaşımlar yaptık. Özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlar çok faydalanmıştır buradan eminim. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Bebişlerimizle ve sevdiklerimizle sağlık içinde nice bayramlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…