Emziriyormusun belki meme istemiştir, benim kızda kesinlikle uyymuyor öyle ke yattığı yerde, bende çalıştığım yere götürdüm dün o kadar uykusu var ama uyumuyor mızık mızık, meme versem hemen uyuyacak ama ortam müsait değil, en son kalem arkadaşım var gençten abla sallayalım beraber dedi, müslinle iki salladık bayıldı6 ayda düzene girmezse daha da girer mi acaba? Bana büyüyünce iyi olacak daha rahat edeceksin falan dediler ama hanii nerdeeebenim bebeğimi uyutma şeklim bile belirsiz. Her gün Allaha emanet bu işler. Bir düzen saat yok. Aylardır evdeyim bi avm gittik kafede arkamda benim kızdan biraz daha büyük oğlan bebeli anne vardı tek başına oturmuş. Oğlan bebek arabasinda mizlayinca ustune muslin örttü kadin. İki ileri geri salladi gezdirdi hoopp uyudu. Çayını içti mis gibi. Bizdeee de bebe var ama bizimkini teyze, anne, baba 3 kisi eyleyip bi çay icemedi. Uykusu da var. Biliyorum basima geleceğini ama hadi bir deneyeyim diyip koydum bebek arabasina gezdirdim. Sankii çivili yataga yatirdim. Ustunu muslinle kapatınca hepten delirdi. Çıktığıma çıkacağıma pişman olup döndüm. Kalktık eve geldik.
Emziriyorum ama sadece yatarak emiyorEmziriyormusun belki meme istemiştir, benim kızda kesinlikle uyymuyor öyle ke yattığı yerde, bende çalıştığım yere götürdüm dün o kadar uykusu var ama uyumuyor mızık mızık, meme versem hemen uyuyacak ama ortam müsait değil, en son kalem arkadaşım var gençten abla sallayalım beraber dedi, müslinle iki salladık bayıldı
Folik asit bebesi bunlar hep ondan böylelerEmziriyorum ama sadece yatarak emiyorKalabalıkta üstümü örterek emzireyim deyince de eliyle çekiyor, durmuyor. Araba haric kucakta emmiyor artık. Bizimki bir garip ya karsilastirmayayim diyorum da cevremde hic böyle bebesi olan da yok Naptim farkinda olmadan birini mi kinadım diye dusunuyorum bol bol
Gündüzleri 3 uyku yapıyor ama güne erken başladıysa 5 bucuk mesela o zaman bi şekerleme yapmak istiyo yoksa akşam uykusuna çok geç kalıyo öyle oluncada çok ağlıyo. 2 veya 2 buçuk saatte bir uykusu geliyor öyle olunca bende altına bakıp emzirip müzikle bazen bebek arabasında sallayarak bazen de memede emerken uyuya kalıyo akşamda 8 8 bucuk gibi akşam uykusuna geçmiş oluyor ama bizde gece sık uyanıyorz malesefBiz de bu gün yoğurtla başladık istahlı baya. 1 çay kaşığından fazla verdim ona rağmen devamı için mızladı
Kızlar sizin bebelerin uyku düzeni nasil? Sabah kaçta kalkarlar, kac gündüz uykusu yaparlar, kaçar saat uyurlar? Gece uykusuna kaçta geçerler bi yazıverin. Delireceğim galiba. Benim bebe uyumamak için direniyor ama uykusuzluktan da bir o kadar mutsuz ve mızmız. Çözemedim halaa 6 ay olacakuyku rutinim yok 1 günü 1 gününe uymuyor
Aynı durumdayız canım. Her iş bana bakıyor benım tum gunum emzık gıbı gecıyor zaten sureklı meme agzında oldugu ıcın sut de bırıkmıyor. Gece yenıdogan halınden ufacık bır tık ıyı ama hala uykusuz huzursuz meme bagımlısıUyku konusuna ben hiç girmek istemiyorum çok yoruldum uykularimiz maf oldu dün gece birden beşe kadar uyanikti sadece kucağımda memede duruyor susuyor yok kimse de durmuyor ağrısı yok sızısı yok kaynanam bizdeydi alio git uyu dio kucağına vermemle basio yaygarayi kucağımda uyudu oğlum bnde koltukta uyumusum yazık kadın başımızı bekledi dalarimda derin uykuya bebeği düşürürüm diye bir saati geçmiş öyle uyumuşum kaldirdi sonra dalmıştır iyicene git yerine koyda uyu diye çok kötü durumdayız biz asla uyumuo yatarak emzirerek uyutuorum ne ayakta sallatio ne emzik alio meme ağzında olacak öyle uyuyacak geçer mi kızlar bu günler
Hadi yaa dönem dönem zor oluyor bebekler, benim oğlum daha zordu kızında zorluğu var ama hakkını yemeyim yineEmziriyorum ama sadece yatarak emiyorKalabalıkta üstümü örterek emzireyim deyince de eliyle çekiyor, durmuyor. Araba haric kucakta emmiyor artık. Bizimki bir garip ya karsilastirmayayim diyorum da cevremde hic böyle bebesi olan da yok Naptim farkinda olmadan birini mi kinadım diye dusunuyorum bol bol
Hep mi böyleydiUyku konusuna ben hiç girmek istemiyorum çok yoruldum uykularimiz maf oldu dün gece birden beşe kadar uyanikti sadece kucağımda memede duruyor susuyor yok kimse de durmuyor ağrısı yok sızısı yok kaynanam bizdeydi alio git uyu dio kucağına vermemle basio yaygarayi kucağımda uyudu oğlum bnde koltukta uyumusum yazık kadın başımızı bekledi dalarimda derin uykuya bebeği düşürürüm diye bir saati geçmiş öyle uyumuşum kaldirdi sonra dalmıştır iyicene git yerine koyda uyu diye çok kötü durumdayız biz asla uyumuo yatarak emzirerek uyutuorum ne ayakta sallatio ne emzik alio meme ağzında olacak öyle uyuyacak geçer mi kızlar bu günler
Hep huysuzdu ama uyurdu şuan hiç uyumuo ve bana yapışık yaşıyoruz ne yazikkiHep mi böyleydi
Allah yardımcın olsunHep huysuzdu ama uyurdu şuan hiç uyumuo ve bana yapışık yaşıyoruz ne yazikki
Aminnn hepimizin. Benim merak ettigim şuan bu dönem herkes mi böyle acaba yoksa bu bizle böyle mi devam edecek ağlamak istiorm şuan kucagimda uyuyoAllah yardımcın olsun
Valla zor uyuyorlar arkadaşım ama benm oğlan allahtan annemlerin kucağında falan duruyorAminnn hepimizin. Benim merak ettigim şuan bu dönem herkes mi böyle acaba yoksa bu bizle böyle mi devam edecek ağlamak istiorm şuan kucagimda uyuyo
Bizimki onu da durmuyor ilk çocuğum böyle değildi güya ikinci daha rahat geçerdi tecrubeliydim nerde bu bambaşka sudan çıkmış balık gibiyimValla zor uyuyorlar arkadaşım ama benm oğlan allahtan annemlerin kucağında falan duruyor
Bakalım uykusuzluktan yorgunluktan hatırlayabilecek miyizBizimki onu da durmuyor ilk çocuğum böyle değildi güya ikinci daha rahat geçerdi tecrubeliydim nerde bu bambaşka sudan çıkmış balık gibiyimgene buna şükür canları sağ sağlıkları yerinde inşallah büyüyecekler bugünleri hatirladigimda güleceğim aminnnn
Bizim takip yapan hemşiremiz aşı kartına tarih yazıyor mesela geçen aşılar ayın 4 ü olduysa arada 2 ay hesaplayıp yine ayın 4 ü gel diyor. Tatil vs varsa 1 2 gün sonraya çağırıyor. Sizin de öyle denk gelmiştir belki.Herkese slm ayın 8 inde 6 ayımız doluyor. Sağlık ocağı 6. ay aşıları için 25 inde çağırdı bana geç gibi geldi neden bu kadar attı sizler ne zaman yaptırdınız aşı sonrası ateş huzursuzluk oldu mu? Bu arada ben covid oldum kızımda yok çok şükür. Ama doktor kontrolüne bayram sonrası gideceğiz ve ek gıdaya bir hafta kadar geç başlamak zorunda kalacağım inş sorun yaşamayız.
Aşı takviminde enabız sisteminde 4 aşı gösteriyor sizin neden 3 aşı yapıldıBizim takip yapan hemşiremiz aşı kartına tarih yazıyor mesela geçen aşılar ayın 4 ü olduysa arada 2 ay hesaplayıp yine ayın 4 ü gel diyor. Tatil vs varsa 1 2 gün sonraya çağırıyor. Sizin de öyle denk gelmiştir belki.
3 aşı yapıldı. Ateş olmadı. Ateş yapacak olan pnomokok 9. Ayda olacak yanlış bilmiyorsam. Sadece huzursuzluk ve bacaklarda acı ağrı oldu 2 gune geçti
Bilmiyorum açıkçası değişiklik yapmış olabilirler bu şekilde. 1 ağızdan opa, 2 bacaktan 3 aşı oldu kızım.Aşı takviminde enabız sisteminde 4 aşı gösteriyor sizin neden 3 aşı yapıldı
Bizde aynı şekilde oldukBilmiyorum açıkçası değişiklik yapmış olabilirler bu şekilde. 1 ağızdan opa, 2 bacaktan 3 aşı oldu kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?