- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
Ya o kadar şeyi nasil karıştırınızbizde ek gıdaya geçtik ama öyle tadımlar 3 günler uygulamadık. şuan için sabah pekmez peynir yumurta sarısı ve bebe bisküvizi karıştırıp yedirdik.
öğlende yoğurtu ıspanak :))
biz direk sanki büyük çocuk gibi başladık. bakalım iştah durumu nasıl olacak.
Aynı benimkiBiz de bu gün yoğurtla başladık istahlı baya. 1 çay kaşığından fazla verdim ona rağmen devamı için mızladı
Kızlar sizin bebelerin uyku düzeni nasil? Sabah kaçta kalkarlar, kac gündüz uykusu yaparlar, kaçar saat uyurlar? Gece uykusuna kaçta geçerler bi yazıverin. Delireceğim galiba. Benim bebe uyumamak için direniyor ama uykusuzluktan da bir o kadar mutsuz ve mızmız. Çözemedim halaa 6 ay olacakuyku rutinim yok 1 günü 1 gününe uymuyor
Benimki de oyle uyumaya basladi cnm benm de tam pazar gunu basladi hatta kafasini yan da dondurmuodu yuzunu de yataga gomuyodu korkuyodm ama smdi kafayi yan ceviriyo suan kendilerini kurtariyolar ztn o yuzden korkma cocuk oyle rahat ediyo demekMerhabalar herkese bebeğim 2 gündür yüzüstü dönerek uyumaya başladı yüzüstü uyurken tedirgin oluyorum bebeği bu şekilde yatan var mı?
Ah canım ya kıyamam canı yanmış demekbizimkisi 2. işlemde sünnetten daha çok bağırdı diyebilirim. birde bizden kimseyi içeri almadılar resmen hastane inledi. belkide korktu bilemiyorum ama ben canı yandı gibi düşündüm. o yüzden o işlemden sonra her altını açışımda pipiyi çıkardım. ama dediğim gibi bizim pipi deriden hiç görünmüyor. acaba bizimkinide az mı kestiler :))
Bizim de bariz bi rutinimiz yokBiz de bu gün yoğurtla başladık istahlı baya. 1 çay kaşığından fazla verdim ona rağmen devamı için mızladı
Kızlar sizin bebelerin uyku düzeni nasil? Sabah kaçta kalkarlar, kac gündüz uykusu yaparlar, kaçar saat uyurlar? Gece uykusuna kaçta geçerler bi yazıverin. Delireceğim galiba. Benim bebe uyumamak için direniyor ama uykusuzluktan da bir o kadar mutsuz ve mızmız. Çözemedim halaa 6 ay olacakuyku rutinim yok 1 günü 1 gününe uymuyor
O bile çok güzel, kolay değil emmekten yemeye geçiyorlar, tabi ilk zamanlar zorluk olacak zamanla alışır inşallahEvet çok zorlanıyorum bugün kaşıkla mama yedirdimçok çok az yedi ama en azından ağzını açıyor kaşık görünce
Aynen ikinci çocuklarda insan hiçbirşeye acele etmiyormuş, bende rahattım emzirirken ama çalışmaya başladım öğlene kadar bekliyor onun için çabam, yoksa bu sefer çok rahatımGene enjektörle alıyor onu bile yüzüme püskürtüyor. Ara vermek istemediğim için bayram sonrası başlayayım dedim ama bugün yoğurt mayadim yarın belki taddiririm şuan abla da bizim hasta oldu iki hasta bebe ile ek gıda bide uğraşmakta istemiyorum of keşke hep emse ne güzel olurdu kız mama aliodu bı an önce ek gıdaya geçse diyordum bunda da istemiorm sanırım başıma gelecekleri az çok tahmin ettiğim içinhuni mi simdiden alayım eve koyayım hahaha
Aynen ikinci çocuklarda insan hiçbirşeye acele etmiyormuş, bende rahattım emzirirken ama çalışmaya başladım öğlene kadar bekliyor onun için çabam, yoksa bu sefer çok rahatım
Gece kaçta uyursa uyusun sabah en geç 7 de ayakta 2.uyku 9-9.30 gibi yapıyo benm kız hep yarım saat uyur fazla uyumaz 3.uyku 12.30 gibi yine yrım saat 4.uyku 16.00 civarı uyuyo aslında saat 8 gibi uyuyup yine yarım saat sonra uyanabiliyo ama babasını görünce oynamak istiyo o yüzden dayanıyo saat 9.30-10 gibi de gece uykusuna yatıyo gece de 3 kere mızıldanıyo alıp uyutken emziriyom ya bu emzirme danışmanları falan bi uyku rutinleri yazıyolar bebeler 2 saat gündiz uyuyo valla benm için hayal benm kız az az sık sık uyuyo şu an aman canı nasıl istiyosa öyle uyusunBiz de bu gün yoğurtla başladık istahlı baya. 1 çay kaşığından fazla verdim ona rağmen devamı için mızladı
:)) tadı çok kötü olacak birşey yok. ama ilk zamanlarda bu kadar tatlı vermek sonrasında tuzluda sıkıntı çıkarır mı bilemem şuan için yiyor bakalım. biraz daha bilinçlenince sorun olabilir.Ya o kadar şeyi nasil karıştırınıztadı kötü olmadı mı.bn 1. Çocuğumda hiç öyle yapmadım hata mı ettim acaba
sanmam az kestiklerini sonuçta görünüyormuş. en iyisi çocuk doktoruna sor. onlarda anlıyor.Bizimkinin de pipisi hafif görünüyor. KV az kesmişler deyip duruyor kafama takiliyor valla
Dr herşeyin normal olduğunu söylüyor da büyükler Dr a inanıyor ki ya. Bizi tedirgin ediyorlar ancasanmam az kestiklerini sonuçta görünüyormuş. en iyisi çocuk doktoruna sor. onlarda anlıyor.
Benimki gece kaçta uyursa uyusun alarm kurmuş gibi zabahinnn 6 sında uyanıyor. Bu nasıl bir biyolojik saattir abisi de öyleydi. Sabah uykularım yok benimGece kaçta uyursa uyusun sabah en geç 7 de ayakta 2.uyku 9-9.30 gibi yapıyo benm kız hep yarım saat uyur fazla uyumaz 3.uyku 12.30 gibi yine yrım saat 4.uyku 16.00 civarı uyuyo aslında saat 8 gibi uyuyup yine yarım saat sonra uyanabiliyo ama babasını görünce oynamak istiyo o yüzden dayanıyo saat 9.30-10 gibi de gece uykusuna yatıyo gece de 3 kere mızıldanıyo alıp uyutken emziriyom ya bu emzirme danışmanları falan bi uyku rutinleri yazıyolar bebeler 2 saat gündiz uyuyo valla benm için hayal benm kız az az sık sık uyuyo şu an aman canı nasıl istiyosa öyle uyusun
Gündüzleri düzenimiz yok uykusu geldiğinde memede uyuyor yatakta yatmıyor kesinlikle. Gündüz toplasan 3 saat uyuyordur. Gece uykusu 8 buçuk-9 arası. Sabah alarm kurmuş gibi 6 da uyanıyor yanıma alıyorum 8 buçuğa kadar uyuyoruz. Yatağında sadece gece yatıyor.Biz de bu gün yoğurtla başladık istahlı baya. 1 çay kaşığından fazla verdim ona rağmen devamı için mızladı
O ZAMAN TAKILMA. BENDEDE ANNEM NE ÇOK KESMİŞ DEMİŞLERDİ KÜÇÜKKEN AMA ŞİMDİ NORMAL GELİYOR.Dr herşeyin normal olduğunu söylüyor da büyükler Dr a inanıyor ki ya. Bizi tedirgin ediyorlar anca
6 ayda düzene girmezse daha da girer mi acaba? Bana büyüyünce iyi olacak daha rahat edeceksin falan dediler ama hanii nerdeeeGündüzleri düzenimiz yok uykusu geldiğinde memede uyuyor yatakta yatmıyor kesinlikle. Gündüz toplasan 3 saat uyuyordur. Gece uykusu 8 buçuk-9 arası. Sabah alarm kurmuş gibi 6 da uyanıyor yanıma alıyorum 8 buçuğa kadar uyuyoruz. Yatağında sadece gece yatıyor.
Gündüz ne zaman düzene girecek, bıraktığım yerde uyuyacak bilmiyorum hiç umudum yok. 6 aylık olduk artık. Her zaman emerek uyuyor sallanmakta istemiyor
6 ayda düzene girmezse daha da girer mi acaba? Bana büyüyünce iyi olacak daha rahat edeceksin falan dediler ama hanii nerdeeebenim bebeğimi uyutma şeklim bile belirsiz. Her gün Allaha emanet bu işler. Bir düzen saat yok. Aylardır evdeyim bi avm gittik kafede arkamda benim kızdan biraz daha büyük oğlan bebeli anne vardı tek başına oturmuş. Oğlan bebek arabasinda mizlayinca ustune muslin örttü kadin. İki ileri geri salladi gezdirdi hoopp uyudu. Çayını içti mis gibi. Bizdeee de bebe var ama bizimkini teyze, anne, baba 3 kisi eyleyip bi çay icemedi. Uykusu da var. Biliyorum basima geleceğini ama hadi bir deneyeyim diyip koydum bebek arabasina gezdirdim. Sankii çivili yataga yatirdim. Ustunu muslinle kapatınca hepten delirdi. Çıktığıma çıkacağıma pişman olup döndüm. Kalktık eve geldik.
Üçüncü olursa kendi kendine büyüyecekBu benkeşke ilkinde de rahat olabilseydim zindan ettim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?