2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Amin canım senşnle aynıymışız, benim kızda biberon almıyor şurubu enjektörle veriyorum ağzı kilit ek gıdaya başlasanda bayeamda ara verirsin, inan hiç aramıyır benşmki, sadece meme alsa razı

Aslında bende tam anlattığın gibi verdim, bi yudum salatalık sonra bi yudum yoğurt yada peynir flan oğlum ne verirsem ağzını açıyordu zaten çocuklar bi değişk ya hamburgeri koysam duble yer, çorba koysam mıy mıy sırayla 2 saat masada oturur

Amin canım senşnle aynıymışız, benim kızda biberon almıyor şurubu enjektörle veriyorum ağzı kilit ek gıdaya başlasanda bayeamda ara verirsin, inan hiç aramıyır benşmki, sadece meme alsa razı
Gene enjektörle alıyor onu bile yüzüme püskürtüyor. Ara vermek istemediğim için bayram sonrası başlayayım dedim ama bugün yoğurt mayadim yarın belki taddiririm şuan abla da bizim hasta oldu iki hasta bebe ile ek gıda bide uğraşmakta istemiyorum of keşke hep emse ne güzel olurdu kız mama aliodu bı an önce ek gıdaya geçse diyordum bunda da istemiorm sanırım başıma gelecekleri az çok tahmin ettiğim için huni mi simdiden alayım eve koyayım hahaha

Kizlar oğlumun pipisini ittirdigimde uzun zamandır deri gibi şeyler görünüyor.sizde var mı böyle? Bugün de elimle ittigimde sadece alt kısımdaki mantarı görebildim huysuzlaninca üst kısımdaki mantarı göremeden bıraktım acaba yapışmış olabilir mi ki?

Dün ilk defa bir buçuk çay kaşığı yoğurdu dualarla verdim. İnsaAllah iştahlı bir çocuk olur. Abimizde çok çektim hala da çekiyorum

Ya bu iş genetik biraz .Ne yaparsan yap yiyen yiyor yemeyen yemiyor.Oğlumda 6.5 aylıkken geçtik ek gidaya gec kaldin yemez etmez dediler ama herseyi yedi su anda da yiyor sadece mantar yemez dokunuyor.Kizim da 6.ayi doldurmak üzere daha başlamadım insallah abisine çekmiştir üzmez

Haklısın canım eşim de ben de bebekken çok yemezmisiz bize çekmiş belli ki. Benimki umut işte beni şaşırtır insallah

Kızlar ben çok çok az muzu ezip kendi sütümle karıp verdim kızıma bayıldı çok sevince ertesi gün de verdim ama sonra kakasında siyah ipliksi şeyler oldu doktora sordum muz yüksek lifli olduğu için bağırsaklar tam sindiremiyomuş aklınızda olsun üst üste vermeyin muz gerçi sıkıntı yok dedi doktor ama yine de aralıklı vermem lazjm demek ki yüksek liflileri

Merhaba herkese bebegi sut alerjisi olanlar alerjiniz geçti mi.ek gıdaya başladınız mı yada nasıl başladınız
Bizde de alerji var ben yavaştan tadıma başladım 3 gün kuralına göre veritosun hatta önce dudağa falan değdirin diyolar ama ben alerjik besinlerden kaçıcam bir iki meyve tattırdım sadece yavaştan kabak patates havuçla başlıcam yoğurt hemen vermem kiraz alerjik ama mesela suyundan bir iki damlattım ağzına 3 gün bir şey olmadı muz zaten alerjik değil mesela ondan da verdim iyice ezdim kendi sütümden içine sıktım onunla açtım diğer annelerin normal sütle açtığı besinleri biz anne sütü ile açıcaz başlarda öyle vericez

evet herşeyi ayrı ayrı yemeside doğru değil demek ki. dediğin gibi biraz karışık biraz ayrı yedirmek lazım.

Ewt son kısım ama pipi büyüdükçe et uç kısmını kapatırımi acaba ondan korkuyorum
çok sanmam ama kontrollü gidersin. kapatacak gibi görürsen o zaman birşey yaparsın dediğim gibi büyük oğlumda sorun olmadı.

Allah korusun yapışırsa bi da canı mı yanacak o zaman neden sıyır demedi bizim dr acaba öyle bi ihtimal varsa.
bizimkisi 2. işlemde sünnetten daha çok bağırdı diyebilirim. birde bizden kimseyi içeri almadılar resmen hastane inledi. belkide korktu bilemiyorum ama ben canı yandı gibi düşündüm. o yüzden o işlemden sonra her altını açışımda pipiyi çıkardım. ama dediğim gibi bizim pipi deriden hiç görünmüyor. acaba bizimkinide az mı kestiler :))

1 yaşına kadar böyle ya sonra bizim yemeklerden yemeye başlar .
bizde ek gıdaya geçtik ama öyle tadımlar 3 günler uygulamadık. şuan için sabah pekmez peynir yumurta sarısı ve bebe bisküvizi karıştırıp yedirdik.
öğlende yoğurtu ıspanak :))
biz direk sanki büyük çocuk gibi başladık. bakalım iştah durumu nasıl olacak.

Bizimkinin de pipisi hafif görünüyor. KV az kesmişler deyip duruyor kafama takiliyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…