- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
- 158
Bnde takip ediyorum çok faydalı bilgiler veriyorOsman gonulal diye bi dr var youtubeda takip ediyorm bunla ilgili video bile yapmis adam
Bende her ay kontrole götürüyorum sağlam çocuk takibi keisnlikle önemli illa hasta olunca doktora gidilcek diye birşey yok. Aile sağlığına aşılar olmasa asla götürmem hiç bir ölçüm doğru değil. Bugün bizde 4.ay asilarimizi olduk dün kendi doktorumuza göründuk çok şükür iyi bu ay az kilo almış 600gr kadar doktor normal dediBız her ay goturyoruz takıbe doktora. Aıle saglıgı kesınlıkle takıp etmiyor guvenmıyorum da sorumsuz oldukları ıcın. Zaten sureklı ınternetten bakıyorum aylık gelısıme, buranın da cok faydası oluyor farklı bebek gelısımlerı ve farklı dr yonlendırmelerını okudukca
Herkesinki bu ay gecen aya gore az kilo almis bzmki de 660 gramBnde takip ediyorum çok faydalı bilgiler veriyor
Bende her ay kontrole götürüyorum sağlam çocuk takibi keisnlikle önemli illa hasta olunca doktora gidilcek diye birşey yok. Aile sağlığına aşılar olmasa asla götürmem hiç bir ölçüm doğru değil. Bugün bizde 4.ay asilarimizi olduk dün kendi doktorumuza göründuk çok şükür iyi bu ay az kilo almış 600gr kadar doktor normal dedi
Sonradan geri geliyor mu peki dökülenler? Benim henüz ilk bebiş ama resmen kel kalmış gibi hissediyorum. Tutam tutam elime geliyor saçlarBenimde saçlar dökülmeye başladı. çok moralim bozuk halbuki açlarım çok güzel toparlamıştı( saç için sovital saç vitamini ve omega yağı kullanmaya karar verdim. zaten bir vitamin ve demir ilacı kullanıyordum. o vitamini bırakıp buna başlayım diyorum . bakalım iş görecek mi? yoksa ilk hamleliğimde saçımın yarı dökülmüştü çok moralimi bozuyordu .
Gündüz bir kere uzun uykusu var bnmkinin bir buçuk nadir iki saat o kadar gerisi hep kısa kısa bizim abla da fırsat vermio uyusun diye uyuyunca inadına bağırarak şarkı söylüyor veya yere oyuncak atıyor uyanıyorHerkesinki bu ay gecen aya gore az kilo almis bzmki de 660 gram
Ay bu uyku gerilemesi nedir bitse artik bgn kac kez uyuttm 30 dakika uyuyo 20 dakika uyuyo bi uzamiyo eskiden de kanirtirdi beni ama en azindan bi tane 1.5 2 saatlik uykusu olurdu. Hepinizinki boyle mi gunduz uzun uyuyan var mi
Benimkide kısa kısa uyuyor. Genelde uyanıkHerkesinki bu ay gecen aya gore az kilo almis bzmki de 660 gram
Ay bu uyku gerilemesi nedir bitse artik bgn kac kez uyuttm 30 dakika uyuyo 20 dakika uyuyo bi uzamiyo eskiden de kanirtirdi beni ama en azindan bi tane 1.5 2 saatlik uykusu olurdu. Hepinizinki boyle mi gunduz uzun uyuyan var mi
Bugün bizim de 4. Ay aşımız vardı . Sadece 400 Gr almış 3 cm de boyu uzamış . Mama da veriyorum . Niye böyle oldu anlamadım bakalım pazartesi çocuk doktoruna götüreceğim
660 ı doktor nasıl değerlendirdi? 500 üstü normal döneme ne zaman geliyoruz acabaHerkesinki bu ay gecen aya gore az kilo almis bzmki de 660 gram
Bebeğinde açlık belirtisi oluyor mu?Bugün bizim de 4. Ay aşımız vardı . Sadece 400 Gr almış 3 cm de boyu uzamış . Mama da veriyorum . Niye böyle oldu anlamadım bakalım pazartesi çocuk doktoruna götüreceğim
Açlık belirtisi yok . Düzgün besleniyor gece uzun süre aç kalmasın diye gece beslenmesi de yapıyorum. Asm de tartilmisti bir önceki ay 5600 bu ay 6000 tartıldı . Pazartesi çocuk doktoruna götürecem bakalım o ne diyecekBebeğinde açlık belirtisi oluyor mu?
Aynı tartıda tartılıyor değil mi? Kıyafetsiz, temiz bezle
Düzgün besleniyor, çişli bez sayısı da iyiyse bence tartı ile alakalı olabilir.Açlık belirtisi yok . Düzgün besleniyor gece uzun süre aç kalmasın diye gece beslenmesi de yapıyorum. Asm de tartilmisti bir önceki ay 5600 bu ay 6000 tartıldı . Pazartesi çocuk doktoruna götürecem bakalım o ne diyecek
Bez sayısı 4-5 . gece daha uzun kalıyor çünkü artık daha uzun uyuyor . Bizim çocuk Dr. İle asm arasında 200-300 Gr fark oluyordu en az geçen ay asmde kilo boy iyiydi bir sıkıntısı yoktu diye götürmemistim . Yarın randevu aldım birde orda tartilsin bakalım inşallah tartı hatasıdır.Düzgün besleniyor, çişli bez sayısı da iyiyse bence tartı ile alakalı olabilir.
Biz alerjisini öğrendiğimizde diyete başlamıştım ve alerji doktorunda tartıldığında 1 haftada 50 gram almıştıçok üzülmüştüm
Sonraki hafta asm de 2-3 günde bir gidip tarttırdım ve 1 haftada 165 aldı. Bunlar 1,5 ayken oldu.
Ben de sonrasında düzenli olarak sadece çocuk doktorumuzun tartısını dikkate almaya başladım.
Gece uzun kaldığı halde 4-5 gayet iyi.Bez sayısı 4-5 . gece daha uzun kalıyor çünkü artık daha uzun uyuyor . Bizim çocuk Dr. İle asm arasında 200-300 Gr fark oluyordu en az geçen ay asmde kilo boy iyiydi bir sıkıntısı yoktu diye götürmemistim . Yarın randevu aldım birde orda tartilsin bakalım inşallah tartı hatasıdır.
Tabi geliyor. bell bir süre döküldükten sonra toparlanır. ama bu arada kan değerlerine baktırmak lazım. vitamin eksikliği yada tiroid falanda çok etkiliyor.Sonradan geri geliyor mu peki dökülenler? Benim henüz ilk bebiş ama resmen kel kalmış gibi hissediyorum. Tutam tutam elime geliyor saçlar
bebekler artık az kilo alımına geçtiler. benim oğlum 4. aya kadar bayağı kilo alıyordu bu ay 600 gr almış. artık iyice hareklendiler. çok kilo tutmazlar. bence normaldir. ama dediğin gibi tartı hatasıda olabilir.Bez sayısı 4-5 . gece daha uzun kalıyor çünkü artık daha uzun uyuyor . Bizim çocuk Dr. İle asm arasında 200-300 Gr fark oluyordu en az geçen ay asmde kilo boy iyiydi bir sıkıntısı yoktu diye götürmemistim . Yarın randevu aldım birde orda tartilsin bakalım inşallah tartı hatasıdır.
Benimki de aynı şekilde yanında yemek yemek imkansız hemen dilini çıkartıyor valla bizde elma salatalık falan değdiriyoruz diline çook mutlu oluyorbenim bebek tüm yiyeceklere saldırıyor. bu ay doktorumuz elma ve armuta başlatmıştı bizi. tabi bu duyan biz herşey den tattırmaya başladık. öyle yedirmiyoruz ama işte zeytin yalatıyoruz. ananas yalatıyoruz gibi:)) çocuk resmen yiyeceklere saldırıyor. sizlerin ek gıda durumlarınız nedir? var mı ek gıdaya geçen. bu arada biz tam 4,5 aylık olduk.
Ek gıda için çok erken değil mi? Özel bir sebebi var mı geçmenizinbenim bebek tüm yiyeceklere saldırıyor. bu ay doktorumuz elma ve armuta başlatmıştı bizi. tabi bu duyan biz herşey den tattırmaya başladık. öyle yedirmiyoruz ama işte zeytin yalatıyoruz. ananas yalatıyoruz gibi:)) çocuk resmen yiyeceklere saldırıyor. sizlerin ek gıda durumlarınız nedir? var mı ek gıdaya geçen. bu arada biz tam 4,5 aylık olduk.
Ben D yi devamlı diye biliyorum. Takip defterimizde de bayaaa uzun süre yer alıyordu. Bakınca farklı bir bilgi varsa yazarım ama en az 1-2 yaş eminimBenimki de aynı şekilde yanında yemek yemek imkansız hemen dilini çıkartıyor valla bizde elma salatalık falan değdiriyoruz diline çook mutlu oluyor
Benim bi sorum olucak hanımlar D vitaminine başlamıştık ya 1 şişe bitti bizim devamlı kullanıcaz mı yoksa o şişe bitene kadar mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?