2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yaaa maşallah iyi bakıyon ev bebek elinden geliyo kim ne derse desin ben 30 um hala elimden gelmiyo beceremiyorum
Ya temizlik yapmayı çok seviyorum zaten rahatlatıyor beni bebekte yeğen tecrübeleriyle idare ediyoruz ama yemekle hiç aram yok hiç mutfağa girmemiştim evlenmeden önce elim lezzetliymis eşim öyle diyor da çok yemek bilmiyorum anca nefis yemek tariflerinden bakıp yapabilirim yada annemi arıyorum o söylüyor. İşte biraz ben biraz Yemeksepeti sponsorluğuyla hallediyoruz yemek işini de
Benim o yasta kafam bi dunyaydi birak evlenip cocuk yapmayi evin yolunu zor buluyodm :) guzel gunlermis
Ben üniversite okurken bile çılgın olamadım biraz sakinlik seviyorum galiba bu konularda

4 aylık daha ben başladm çünkü herşey yer dıyerekten bakalım

Kızlar ek gıda konuşulmuş, biliyorsunuz ben 2 ocakta doğuracakken tansiyondan 28 kasım’da doğurdum. Biz tadımlara bu ay başlıyoruz. Daha doğrusu sebze tadımlarına başlıyoruz minik miktarda. Doktor sen ve bebeğinin hazır hissettiğini görünce başlayabilirsin diye sebze listesi verdi. Ben bebeğimi hazır hissetmiyorum, çünkü oturamıyor hala destekli. Doktor kesinlikle oturma şeklinde vermemi söyledi. Onun için de egzersize ağırlık verip nörolojik gelişimi için demire başlıyoruz(demire daha önce başlamıştık ama bağırsaklarında sorun yaptı, biz de hem doktorumuzu hem de demiri değiştirdik). Bakalım 1 hafta sonra tekrar düşüneceğim. Süt alerjisi nedeniyle yoğurdu da sonra tekrar konuşacağız

4. Ay kontrolünden geliyoruz şimdi 800 gram almış bu ay boy 65 cm olmuş. Bol bol yüz üstü bırak dedi kaslarının gelişimi için. Ek gıdaya bir sonraki ay başlarız dedi. Diş için tetagil granül önerdi. Uyku için de uyku sinyanllerine dikkat et akşam uykusu için heyecanlı aktiviteler yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…