- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 34
Kendiliğinden yan tarafına dönüyor muBenimki oyun halısından firar etmeye çalışıyor
Eki Görüntüle 3051328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiliğinden yan tarafına dönüyor muBenimki oyun halısından firar etmeye çalışıyor
Eki Görüntüle 3051328
SivenoBiberon deterjanı hangisini aldın?
Mutfakta ayri banyoda ayri domestos bulunur hobi amacli temizlerim camasir suyu kokusu hosuma gidiyor
Sen de bulasiklari, bulaşık deterjanı+domestosla mi yikayanlardansin
Canım orda durması için müzik açıyorum sallıyorum arada uyuyor üzerinde yeni uyumaya durmaya alıştıMaşallah
Ben bir yumurtayı zor haşlıyorum
Ya bu bebeklerin anakucağında ya da herhangi bir yerde durabilmesi için bir şey var mı varsa söyleyin nolur
Evet yan dönebiliyor.Kendiliğinden yan tarafına dönüyor mu
Benim anakucağı da titreşimli müzikli beyaz gürültü var kuş sesi hatta klasik müziği bile var yok anam yok durmuyor dönencesi de varCanım orda durması için müzik açıyorum sallıyorum arada uyuyor üzerinde yeni uyumaya durmaya alıştı
Kalıpları küçük baya .3/6 ay tam oldu iki haftaya olmazLcw kalıpları büyüktü ama sanki
Canım o müziklerde durmuyor 2022 son ses pop açıyorumBenim anakucağı da titreşimli müzikli beyaz gürültü var kuş sesi hatta klasik müziği bile var yok anam yok durmuyor dönencesi de var
Onu kucağımda yapıyoruz dansCanım o müziklerde durmuyor 2022 son ses pop açıyorum
Sen de bulasiklari, bulaşık deterjanı+domestosla mi yikayanlardansin
Benim takıntım o . Mutfak tezgahı banyo tamamsa kafam rahat. Koltuk cam derdim değil
Yok ya manyaklık değil bence özellikle banyo, En kötü çamaşır sulu sprey yapıp silerim.Cam temizse ev temiz geliyor gözüme ama her zaman silmek zor ama tuvalet banyo her misafir gelisi gidisi temizlerim.Mutfak her daim hijyenik olur fayans dolap kapaklari her yemek sonrasi silinir.Yazınca ne kadar manyağim diye dusundum
Lcw kalıpları büyüktü ama sanki
Benimki tembel biraz ya. İki defa ayağını kanepeye dayayarak yan döndü. Daha da niyeti yok dönmeyeEvet yan dönebiliyor.
Kendi başına mi yan döndü bnmki hala donemiyor normal mi acabaBenimki oyun halısından firar etmeye çalışıyor
Eki Görüntüle 3051328
Kendi başına mi yan döndü bnmki hala donemiyor normal mi acaba
Normal bence benimki de 10 gündür falan anca dönüyor.Benimki tembel biraz ya. İki defa ayağını kanepeye dayayarak yan döndü. Daha da niyeti yok dönmeye
Ayy ne iyi geldi kızlarOğlanı babaya verdim kendimi banyoya kilitledim
Yok iyi olmuş bence tulum bi de zaten başlı başına risk12-18 ay. Bileklerini kıvırdım ayağı biraz uzun giysin devamlı tulum mu alacağım çok masraflı.
Eki Görüntüle 3051474