• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
😂
Benim takıntım o . Mutfak tezgahı banyo tamamsa kafam rahat. Koltuk cam derdim değil

Cam temizse ev temiz geliyor gözüme ama her zaman silmek zor ama tuvalet banyo her misafir gelisi gidisi temizlerim.Mutfak her daim hijyenik olur fayans dolap kapaklari her yemek sonrasi silinir.Yazınca ne kadar manyağim diye dusundum🤣🤣🤣

Cam temizse ev temiz geliyor gözüme ama her zaman silmek zor ama tuvalet banyo her misafir gelisi gidisi temizlerim.Mutfak her daim hijyenik olur fayans dolap kapaklari her yemek sonrasi silinir.Yazınca ne kadar manyağim diye dusundum🤣🤣🤣
Yok ya manyaklık değil bence 😀 özellikle banyo, En kötü çamaşır sulu sprey yapıp silerim.
Çocuk olmadan önce benim de öyleydi gücüm yok.omzum zaten sorunluydu el bileklerim de eklendi.

Lcw kalıpları büyüktü ama sanki 🤔

12-18 ay. Bileklerini kıvırdım ayağı biraz uzun giysin 😂devamlı tulum mu alacağım çok masraflı.
93BC4E53-082B-432F-A1A9-1AAB22F1394E.jpeg

Oğlanı babaya verdim kendimi banyoya kilitledim 🤣🤣
Ayy ne iyi geldi kızlar 😍
Küveti ılık suyla doldurdum, içine 10 damla lavanta yağı biraz da kaya tuzu ekledim e kuru gül yaprakları da olmazsa olmaz, girdim içine müzik açtım orman manzarası eşliğinde tam şarabımdan bir yudum alacaktım ki domestos kokusuyla kendime geldim 🤣🤣
Ahahaha sizden özendim banyoyu temizledim ben de, zaten evimde küvet yok, hele orman manzaralı hiç değil 🤣

Back