- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben eğer bez değişmem gerekiyor sa yarım emziriyorum uykuya dalmışken altını degistirip tekrar emziriyorum uyuya kalıyor yatağına koyuyorumKizlar burda konusulmustu kaka yapmazsa sabaha kdr altini acmiyorz diye hatta T tulperde kaka yapmadan altini almiyorm kakasiz bez aldigim yok fln dye. Ben de ayni sekilde kaka yaptigini duymazsam almiyorm altini ama dusununce benmki saat 6 7den snr sadece kucakta uyuyo yatirinca agliyo ama uyanmiyo da ya acaba altindan mi rahatsiz oluyo ya. Bu cok buyuk bi handikap benm icin cunku alti acilinca mutlaka uyaniyo bu sefer uyku bolunuyo uyuyan bebegi uyandirmak istemiorm geri uyutmak da zor oluyo acmazsam da acaba rahatsiz mi oluyo diye dusunuyorm. Hadi agladiginda bakaym desem eger memeye uyandi ve ben meme vermeyp alt acmaya kalkarsam da kiyamet kopuyo.
Çok geçmiş olsun inşallah biopsiden güzel sonuçlar alırsınHamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Evet ben hala tutuyorum hiç ara vereceğede benzemiyor aslında olsa iyi olurdu biraz yoruldumKız sen orucu tutuyo. Dimi
Senden güc aldım basladım
Hepsini tutucam borcum olmayacak diye sevinirken
Ta taaaam malesef bir hafta ara
Bizde bugub böyleyiz
Ayagimda sallayinca uyuyor
Gezince aykta sorun yok
Koyunca ağlıyor
Butun isim gücüm kaldı
Ev kalkmış gidiyor
Ohh gule gule harca bacımsu
Hayrını gör
Önemli olan senin sağlığın canım inş güzel sonuçlanırHamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Evet ben hala tutuyorum hiç ara vereceğede benzemiyor aslında olsa iyi olurdu biraz yoruldum
Cok gecmis olsun insallah gerek kalmaz ama onemli olan sagliginHamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Geçmiş olsun umarım gerek kalmazHamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Evet gliserin fitil bir de sabunu deneyeyim çok teşekkür ederim rota alerjileri tetiklermiş ya önceden de kakası mukusluydu gürültülü kaka yapardı ama süt diyeti yapamam diye çok üstüne düşmemiştim belki de alerji tetiklendi aşıdan sonra değişti başka bir şey gelmiyor aklıma ve gazı da kokuluFitil gliserin mi? Kullanılmamış sabunu çekirdek içi kadr küçült ucunu sivrileştir ve popoya ve sabuna zeytinyağı sür fitil gibi koy inan yapacak. Doktorlar 10 güne kdr normal diyor anne sütü için beslenen bebeklerde ama rahatsz eder uyuyamaz yavrum. Rota aşısı kabız yapmaz bu arada ishal yapar
Teşekkür ederim geçen salı aşı olmuştu bir haftadır böyle inşallah geçer bugün doktora götüreceğim inşallah ilgilenirler burda devlet hastanesi pek ilgilenmiyor
Kaka yapamadığı için kokulu. İnşallah yapar. Geçmiş olsunEvet gliserin fitil bir de sabunu deneyeyim çok teşekkür ederim rota alerjileri tetiklermiş ya önceden de kakası mukusluydu gürültülü kaka yapardı ama süt diyeti yapamam diye çok üstüne düşmemiştim belki de alerji tetiklendi aşıdan sonra değişti başka bir şey gelmiyor aklıma ve gazı da kokulu
Ay çok güldüm ne alemsin inşallah geçerizMaşallah allah kabul etsin köprüden geçerken paçana yapışan biri olursa o ben olacam
Aldığınız oyuncakları neyle dezenfekte ediyorsunuz?
Bu sophie kaynatiliyo mu sen bilirsin sende varmis ya:) ben onu oyuncak deterjaniyla yikiym dedm amaKaynatılanları kaynatıyorum pelüşleri kendi deterjani ile yıkıyorum .
Aldığınız oyuncakları neyle dezenfekte ediyorsunuz?
Bu sophie kaynatiliyo mu sen bilirsin sende varmis ya:) ben onu oyuncak deterjaniyla yikiym dedm ama
Ellerine sağlık arkadaşım.Kızımla mantı yapıyoruz