İlkinde hemen vermiştim hiç diyet falan yapmadım 40 ı çıkmadan gitmişti, 2.lerde daha zor verildiği doğruymuş.Çok güzel vermişsin bence zamanla gidecek kilolar kolay değil 9 ayda aldık . Abartmadigimz sürece kalmaz hiç bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkinde hemen vermiştim hiç diyet falan yapmadım 40 ı çıkmadan gitmişti, 2.lerde daha zor verildiği doğruymuş.Çok güzel vermişsin bence zamanla gidecek kilolar kolay değil 9 ayda aldık . Abartmadigimz sürece kalmaz hiç bişey
Bir kaç kere bana da öyle geldi ağlarkenBebeğim bir aydır ağlarken anne diye ağlıyor Cook net anne diyor. Sizde durum nasıl kizlar
Emzirirken yapıyor yapacağını, denerim ama öyle de katlı rahatsız eder.Biz hala 3 numara kullanıyoruz, pozisyondan kaynaklı az yapsa da belinden çıktığı oluyor
Bezin arkasını hafif içe katlayarak bağlayınca orda bariyer olup taşmayı önlermiş denemedim ama hiç.
İşte o an kalbime sokasim geliyor yaaaa. Sen el kadar bebek nasıl anne demeyi öğrendinBen de diyorum anne diyo diye hatta eşim de duydu baba da de oğlum diyor ağlarken değil normal mırıldanırken çıkıyor benimkinden.
Bol mu geliyor acaba 4 numaraEmzirirken yapıyor yapacağını, denerim ama öyle de katlı rahatsız eder.
3 te böyle sorun yaşamadık. 3 ler bitince almadım 4 e başladık.
Kızı sallarken dizimi izliyorum. Uyuyor ama garip benimki yatıramıyorum hemen beşiğe. Bugün de temizliğe başladım, canımda sıkkın uyurum beşiğe yatırıncaUyusa da iki sayfa kitap okusam cok heyecanlı yerinde kaldim uyku mu kitap mi dizi mi is güc mü kafamda deli sorular
Benimki hep emerken yapıyor taşma olmuyor 3 numara kullanıyorum .3 numara 6 /10 kilo yazıyor 4 numara bol geliyor olabilirBol mu geliyor acaba 4 numara
benimki de emerken yapınca taşırıyor.
Benim 1. kaldı biraz göbeğim. Tamam spor yapamıyorum da bu kadar da olmaz yani canımı sıkıyor bugün temizliğe kıyafet dolabından başladım bir şeyim kalmadı, kalbim kadar tertemizİlkinde hemen vermiştim hiç diyet falan yapmadım 40 ı çıkmadan gitmişti, 2.lerde daha zor verildiği doğruymuş.
Bol mu geliyor acaba 4 numara
benimki de emerken yapınca taşırıyor.
Kızı sallarken dizimi izliyorum. Uyuyor ama garip benimki yatıramıyorum hemen beşiğe. Bugün de temizliğe başladım, canımda sıkkın uyurum beşiğe yatırınca
Yarın da yağmurlu, çarşamba günü düzeliyor hava. Ne yapsam kârBen havaların isinmasinu bekliyorum bu gidişle temmuz agustos yaz temizligi ederim herhal
Kizim 6800 sleepy 4 numara kullaniyor 20 gündür ve sızma taşma 1-2 defa oldu.Bundan evvel prima 3 vardi onda hep taştı.Bez küçükse taşıyor.
Annem geldi canım oyaladı yoksa tuvalete zor gidiyorum bende. Her güne de bir iş koydum ki çok yormayayım kendimi o zaman kızla ilgilenmek zor olur dediğin gibi pert olurum. Bazen de kız uyuduktan sonra akşam bi çamaşır katlıyorum ya da mutfağı toparlıyorum.. Az uyumaya bünye alıştı ama yine de ev işleriyle çok yormak istemiyorum kendimiSiz ne ara temizlik yapıyorsunuz ya benim oğlan sırtımda geziyorum. 1 saat uyursa tuvaletimi yapıp yemek yiyorum.
Geçen gün sizden cesaret aldım 3 kapı sildim. Hemen uyandı. Dinlenemedim Pert oldum o gün.
Anne diyor bazen mama meme diye bile söylendiği oluyor sıpanınBebeğim bir aydır ağlarken anne diye ağlıyor Cook net anne diyor. Sizde durum nasıl kizlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz güzel haberlerle gelirsin. Benim de göğsümle koltuk altım arasında kitle çıkmıştı hamilelikte. Aksesuar meme diye bir şeymiş, alınması gerekecekmiş. Allah başka dert vermesin ne diyelim artık.Hamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Kizlar burda konusulmustu kaka yapmazsa sabaha kdr altini acmiyorz diye hatta T tulperde kaka yapmadan altini almiyorm kakasiz bez aldigim yok fln dye. Ben de ayni sekilde kaka yaptigini duymazsam almiyorm altini ama dusununce benmki saat 6 7den snr sadece kucakta uyuyo yatirinca agliyo ama uyanmiyo da ya acaba altindan mi rahatsiz oluyo ya. Bu cok buyuk bi handikap benm icin cunku alti acilinca mutlaka uyaniyo bu sefer uyku bolunuyo uyuyan bebegi uyandirmak istemiorm geri uyutmak da zor oluyo acmazsam da acaba rahatsiz mi oluyo diye dusunuyorm. Hadi agladiginda bakaym desem eger memeye uyandi ve ben meme vermeyp alt acmaya kalkarsam da kiyamet kopuyo.
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldümHamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm biyopsiden sonra emzirilmiyor mu?Hamilelikte her ay meme ultrasonu ıstendı kıstler ıcın en son ekım ayında gıttıgımde bebek 3 aylık olunca gel dedı dr bugun ultrason cekıldı ve bıyopsı gerektıren suphede kıtle farkettıler. Cok uzgun ve tedırgınım. Bebegımı emzırmek ıstıyordum gıttıgı yere kadar ysrın baska radyoloji uzmanına gıdecegımm ıns gerek kalmaz bıyopsııye