• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hangi kanguruyu aldn cnm resim atsana
Belki rahat degildir aslnda sevmesi lazim
Benimki bgn ilk aldigmda sustu etrafa bakindi bi muddet snr mizildandi camasir asiyodm heralde sabit kalinca sikildi dedm hoplata hoplata koridoru gezdm snr durunca yine mizirdandi derken bulasiklara gelince heralde bi de su sesi fln baya mayisti baktm sonra uyudu yerleri fln supurdm o sekilde 30 35 dk uyudu aslnda uykusu oldugunu sanmiyodm cnk 30 35 dk sabah uykusu yapmisti ve daha 1 saat anca gecmisti ustunden ama kisaca sunu diyecegm benimkinin hep uykusu geliyo kangurudayken uyuyakalana kdr mizildaniyo sonra bi anda gidiyo acaba seninki de oyle mi oluyo ya da kucaginda olunca meme gelicek saniyo da gelmeynce mi sinirlenio baya tokken koy bi de. Hala durmuosa rahat degildir belki. Bacaklari tam m seklinde duruyo mu kangurudayken.
Aynen m şeklinde, bence rahat kullandığım kanguru, öne dönük durmayı istiyor hep sanırım ondan sevmedi.
Kanguru rahatmi belini ağrıtıyor mu ? Bi hevesim var di hep kanguru da taşımak 🤣
Ben de çok hevesleniyodum ama alışamadı denemeden bilemezsin canım. Miniesle nasıl gidiyo?
Bugün tamamen geçti çok şükür normale döndüm.

Ya o degılde bugun bi arkadaşın paylaşımına denk geldim bebegı benden küçük nerdeyse 1ay var aramızda yogurt verırken post atmıs bende daha erken degılmi dedım onun daha bagırsakları neeey dedım oda ben 1.dede böyle verdim sende ver baslamadınmı da aaa dedı herşeyı yer ver dedi 😂 tecrubeli anneler ne dıyor bu duruma ?
6 ay dolmadan başlamam ben ya, zaten ek gıdayı Allah uzun ömür versin ömür boyu yiyecekler ama anne sütünü hepi topu ortalama 2 yıl alacak neden acele ederler hiç anlamıyorum.

3 buçuk aydır böyleyiz biz ya :KK43: hep kucak hep kucak 😣
Anlamadım arkadaşım nerde sıkıntı var ben de çözemedim. Uyutursun ağlıyor, emsin diyorsun ağlıyor uykudan uyanıyor ağlıyor. Kucakta tutuyosun yüzü dışarı bakmak istiyor bakamayınca ağlıyor. Azda değil 7 bucuk olmuştur taşınmıyor artık

Anlamadım arkadaşım nerde sıkıntı var ben de çözemedim. Uyutursun ağlıyor, emsin diyorsun ağlıyor uykudan uyanıyor ağlıyor. Kucakta tutuyosun yüzü dışarı bakmak istiyor bakamayınca ağlıyor. Azda değil 7 bucuk olmuştur taşınmıyor artık
Saat nerdeyse 9 oldu. Uykusu da geldi, ben yemek yiyene kadar zor dayandı. Altını değiştirdim gece uykusu için hazır. Emziriyorum emerken uyuyor. A. Beşiğe direk koysam uyanır mı? B. Her zaman yaptığım gibi iyice dalsın diye 1 saat kadar ayakta hafifçe sallasam mı? 🤣🤣

Saat nerdeyse 9 oldu. Uykusu da geldi, ben yemek yiyene kadar zor dayandı. Altını değiştirdim gece uykusu için hazır. Emziriyorum emerken uyuyor. A. Beşiğe direk koysam uyanır mı? B. Her zaman yaptığım gibi iyice dalsın diye 1 saat kadar ayakta hafifçe sallasam mı? 🤣🤣
😂😂 beşiğe koy beşikte sallamaya devam et 😅 uyanırsa karışmaamm 🙄🙄

Benim evde iki tane çocuk var yoruluyorum ya. Verdim babasına kucakta gezdirdin diye. Odasının da camını açtım. Gelmiş camı açık odada gezdiriyor. Deli etcek bu adam beni. Sürekli mi kontrol edilmek istenir. Kontrol etmekten de sinirim bozuluyor.
Benim evde de 2 çocuk var. Çocukla çocuk büyütülmüyor 🙄

Ayy kızlar öldüm bittim ben bugün. Eşim evde yoktu, oğlum kucağımdan hiç inmedi bütün gün. Gündüz uyumadı da öyle sadece emerken uyudukları var memeyi bırakınca açtı gözünü hep. Akşam eşim gelir gelmez kucağına attım dur bi elimi yüzümü yıkayayım diyor. Oğlanı ona verdim kızıma banyo yaptırdım, sonra oğlanı yıkadım, iftar vakti geldi yemek de yapamadım dünden kalan biraz vardı onları ısıttık yanına peynir zeytin koydum neyse ki zavallım eşim yemek konusunda beni hiç üzmez ne olsa yer, yemeği yedik o kızı uyutmaya gitti ben de oğlanı uyuttum çok şükür sabah 6 da başlayan mesaim 9 gibi bitti 😣

Benim evde iki tane çocuk var yoruluyorum ya. Verdim babasına kucakta gezdirdin diye. Odasının da camını açtım. Gelmiş camı açık odada gezdiriyor. Deli etcek bu adam beni. Sürekli mi kontrol edilmek istenir. Kontrol etmekten de sinirim bozuluyor.
Benimki de kucağında bebekle telefondan bi şeyler izliyor e oğlan da izliyor haliyle yandan yandan bakıyor kırk kere diyorum buna dikkat et ekrana bakmasın diye yok

Ya o kadardan bir sey olmaz rahat ol 😊
Ayy kızlar öldüm bittim ben bugün. Eşim evde yoktu, oğlum kucağımdan hiç inmedi bütün gün. Gündüz uyumadı da öyle sadece emerken uyudukları var memeyi bırakınca açtı gözünü hep. Akşam eşim gelir gelmez kucağına attım dur bi elimi yüzümü yıkayayım diyor. Oğlanı ona verdim kızıma banyo yaptırdım, sonra oğlanı yıkadım, iftar vakti geldi yemek de yapamadım dünden kalan biraz vardı onları ısıttık yanına peynir zeytin koydum neyse ki zavallım eşim yemek konusunda beni hiç üzmez ne olsa yer, yemeği yedik o kızı uyutmaya gitti ben de oğlanı uyuttum çok şükür sabah 6 da başlayan mesaim 9 gibi bitti 😣
Aman gece uyusun da gece uykusuzlugu daha zor gündüz yine bir sekil geciyor da

Ya o kadardan bir sey olmaz rahat ol 😊

Aman gece uyusun da gece uykusuzlugu daha zor gündüz yine bir sekil geciyor da
Babasını seven bebek gece güzel uyurmuş 🤣 kime gündüz uyumuyo gece maşallah yine uyuyo desem öyle diyolar, kızım da öyleydi bu bebelerin garezi bana 😣

Back