• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar
8 buçuktan beri yatıramadım beşiğe çok fena ağladı 😫

Regresyon treni kalkıyor gelmeyen kalmasin 🤣🤣🤣

Allahim sag salim varalim istasyona.
Bızı beklemeden gıtseydınız keske😁
Uykusu var ama uykuya gecemıyor basıyor cıglıgı eşim yedıklerımı sorguluyor gazı var bu cocugun dıye.. ama benımgırunce sakinliyor oğulcuğum😇 gercekten gece saat bası uyanması gunduz uyuyaması benı de yordu. Eşim dıyor kı; enerjın düşüyor cocuk boyle olunca🤷

Ya ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar
😂😂 Evet Allah kolaylık versin bizlere🤲🏻 Kendi kendine dalmasını beklediğim zamanlar hiç ağlamasına müsade etmiyorum.. En ufak bir huzursuzluk belirtisinde hemem müdahale ediyorum.. Benim için git felli bir şekilde yorucu oluyor.. Yarım saat boyunca devamlı git gel yapıyorum dünden bu yana.. Uyku öncesi her zaman ilk önceliğim kendi başına uyuyabilmesi için ona izin vermek.. Hepimizin önceliği bu olmalı.. Çünkü bu şekilde yaparsak sadece iki ay yorulacağız.. Sonrasında özgür oluruz uyku konusunda.. Yarım saatte dalamazsa eğer sallama moduna geçiyorum.. Doğduğundan itibaren uZun ağlamasına hiç müsade etmedim.. Bir şekilde sorununu bulup çözebildim çok şükür.. Şimdi ki sorunu tamamen uyku biraz da gaz..

Kızlar sizin de bebeğiniz arada uykusundan ağlayarak uyanıyor mu ? Son zamanlar da uykudan ağlayarak uyanmalari basladi

Beyaz gurultu deneyin ben oyle uyutmustm
Onden giren olarak tecrubelerimi paylasaym
İki gündür Budizz in sensörü kapandığı anda koşa koşa gidip çalıştırıyorum hemen🙄 Aynı zamanda kamerasının müziği de açık.. Bu ara müzik ve motor sesi aynı anda takılıyoruz.. Ses gerçekten rahatlatıyor bebeklerimizi..

Kızlar sizin de bebeğiniz arada uykusundan ağlayarak uyanıyor mu ? Son zamanlar da uykudan ağlayarak uyanmalari basladi
Normal canım.. 4. Ay dolduktan sonra olabiliyor ağlayarak uyanmalar.. Çok sakin kal ve rahatlatıcı müzik ya da motor sesi eşliğinde bebeği sakinleştirmeni önerebilirim..

Kızlar güzel bir haberle geldim size annem gelecekti ya şu sondayla beslemeyi deneyecektik gerek kalmadı annemin inadı bizim kızı yendi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi başardık .süt arttırıcı denediğimiz işe yarayan önerilerinizi bekliyorum.çok mutluyum çok şükür sizlerle paylaşmak istedim ☺️

Kızlar güzel bir haberle geldim size annem gelecekti ya şu sondayla beslemeyi deneyecektik gerek kalmadı annemin inadı bizim kızı yendi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi başardık .süt arttırıcı denediğimiz işe yarayan önerilerinizi bekliyorum.çok mutluyum çok şükür sizlerle paylaşmak istedim ☺️
Süt arttırıcı olarak dut kurusunu kullan.. Ben de burdan öğrendim gerçekten inanılmaz şekilde arttırıyor sütü.. internetten tarifini yazarak bulabilirsin..

1 yemek kaşığı kuru dutu, 1 bardak su da kaynat. Suyunu iç dutlarını ye. Tahin helvası-pekmez, hurma, kuru incir, badem, kayısı hoşafı, dere otu. Kimyon tohumu al 1 tatlı kaşığı, 1 bardak sıcak suya koy demlenince iç. Rezene- anason tohumu karışımı aynı şekilde demleyip içebilirsin. En önemlisi bol su iç. Bir de ss almıştım onu da ekleyeyim. Bol bol sütün olsun 🥰

Eklentiler

• EF650D09-8D4F-480E-9BCC-935C5036DC44.jpeg
    EF650D09-8D4F-480E-9BCC-935C5036DC44.jpeg
    169 KB · Görüntüleme: 46
Çok sevindim
Senin sütün geliyordu zaten
Bol emzirmeyle devam edersiniz surekli ins
Benim 3-4 gündür ciddi azalmıştı
Dün vitamin aldım (imom) denedim bu sefer
Gecen Ay elenetal kullanmıştım
Bugun sütüm gayet yeterli geldi😍
Psikolojik mi benimki bilmiyorum ama farkı görüyorum
Birde benim saçlarım cok dökülmeye başladı
İcindeki vitaminler saçlarımı da besler ins

Benimki de aynı 8-9 civarı uyuyor 12 de mama yediriyorum ama en geç 6 gibi uyanıyor benimki karnını doyuruyorum geri yatıyor. Acıkınca uyanıyorlar genelde
Bnm ki 7 de sabitledi aslında iyi ama işte insan tereddüt ediyor küçük olduğu için birde o kadar uzun süre emmedigi için bnm göğüsler taş gibi oluyor acaba sütüm azalır mı endişesi yasiyorum

Kızlar dün aldım çocukları büyüğü gösteriye goturdum tek başıma çok korkulu gittim bsey olur mu nasıl yaparım diye ama çok şükür abla da bebiste uslu durdular bebişim sürekli uyudu hatta uyandı emdi etrafa baktı uyudu akşam uyumaz dedim ama gelince banyo yaptırdım gene uyudu havalar ısınsın artık daha beni evde kimse tutamaz bir önceki günde çocuklar uyuyunca mutfak dolaplarını biz dolabını sildim oh yavaş yavaş bnde alışıyorum sanırım iki çocuklu ev düzenine bu hafta yağmurlu yağmurlar geçsin camlarımi tullerimi de hallederim deymeyin keyfime 😍

Kızlar dün aldım çocukları büyüğü gösteriye goturdum tek başıma çok korkulu gittim bsey olur mu nasıl yaparım diye ama çok şükür abla da bebiste uslu durdular bebişim sürekli uyudu hatta uyandı emdi etrafa baktı uyudu akşam uyumaz dedim ama gelince banyo yaptırdım gene uyudu havalar ısınsın artık daha beni evde kimse tutamaz bir önceki günde çocuklar uyuyunca mutfak dolaplarını biz dolabını sildim oh yavaş yavaş bnde alışıyorum sanırım iki çocuklu ev düzenine bu hafta yağmurlu yağmurlar geçsin camlarımi tullerimi de hallederim deymeyin keyfime 😍
Bende akşam mutfak dolaplarını sildim 😄 evde yaramazlık yapıyorlar dışarda uslular

Çok sevindim
Senin sütün geliyordu zaten
Bol emzirmeyle devam edersiniz surekli ins
Benim 3-4 gündür ciddi azalmıştı
Dün vitamin aldım (imom) denedim bu sefer
Gecen Ay elenetal kullanmıştım
Bugun sütüm gayet yeterli geldi😍
Psikolojik mi benimki bilmiyorum ama farkı görüyorum
Birde benim saçlarım cok dökülmeye başladı
İcindeki vitaminler saçlarımı da besler ins
Benimde çok dökülüyor. İ mom ne renk kutusu

Bnm ki 7 de sabitledi aslında iyi ama işte insan tereddüt ediyor küçük olduğu için birde o kadar uzun süre emmedigi için bnm göğüsler taş gibi oluyor acaba sütüm azalır mı endişesi yasiyorum
Merak etme atak haftası gelince sürekli uyanacak gece sen evdeki işleri bitirmeye bak 🤣

Back