How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Uyku tulumu almak istiyorum bende seninkş nasıl?

Sundan aldim 1 tog. Bzm ev 24 derece fln oluyo suan havalar da gunesli o yuzden bunu aldm. Cam acinca 23e dusuyo ama aksam kapatnca yine isiniyo tabi. Bi Ingiliz markasinin defolulariymis ama ben defo fln gormedm okdr dikkatli de bakmadm kullaniyorm suan memnunm rahat. Kisin ya aynisinin 2.5 tog olani alirim ya da paraya kiyip ergopouch alirim o zamana kdr 1000 lira flm olmazsa:) duruma gore bakarm

Sabah buzdolabi ici disi mutfak dolaplari ici disi temizlendi tam keyif cayi iceyim dedim bil bakalim ne oldu 🤭🤭🤭 ama isim bitti cam perde kaldi yagmur geliyormus zaten😫
Aferin kiz hepinize ne hamaratsiniz. Ben sabahtan beri anca kahvalti hazirlayip topladm dus aldim bi de yataklari etrafi topladm bu kdr. :) kahve ictm bebegin esyalarini topladm bzm esyalari topladm yine kavimler gocu gezmelere ciktik once oglumun yeni dogan en yakin arkadasini ziyaret sonra yine anneme btmek bilmeyen iftar davetleri

Aferin kiz hepinize ne hamaratsiniz. Ben sabahtan beri anca kahvalti hazirlayip topladm dus aldim bi de yataklari etrafi topladm bu kdr. :) kahve ictm bebegin esyalarini topladm bzm esyalari topladm yine kavimler gocu gezmelere ciktik once oglumun yeni dogan en yakin arkadasini ziyaret sonra yine anneme btmek bilmeyen iftar davetleri

Oho sen benden fazla iş görmüşsün🤣 yatak duruyor daha bulasiklari yeni kaldirdim .Birazdan kızı disari cikaracam zaten aksam olur.

Şunu boynumuza asip cikalim bana 3.yü düsünüyor musun diyen akli noksanlar oluyor 😫😫😫

Eklentiler

• Screenshot_20220416-142450_Instagram.jpg
    Screenshot_20220416-142450_Instagram.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu arada kizlar bayadir yazicaktm arada kaynadi uyku arkadasi bakiyosnz ya aldiginiz seyi bebeginiz agzina sokacak sarilacak fln insallah, tepe tepe kullanacak o yuzden gozu burnu fln kopacak bogaza kacacak bisey olmamali. Bazi peluslarin gozleri dugmeden boncuktan oluyo ona dikkat edin

Oo baya iş görmüşsün. Peyniri zeytini ağzıma zor attım, sadece yatağı toplayabildim. Şimdi de attım kendimi dışarı 🤣

Sabah buzdolabi ici disi mutfak dolaplari ici disi temizlendi tam keyif cayi iceyim dedim bil bakalim ne oldu 🤭🤭🤭 ama isim bitti cam perde kaldi yagmur geliyormus zaten😫
Tebrik ediyorum seni gündüz tek başımaysam evi zor topluyorum 🤣 Yağarsa yağsın ne yapalım en azından sildik, yıkadık deriz içimiz rahat eder 🤣

Bebeğim dünkü uykunun acısını çıkarıyor resmen yenidoğana döndü memelerim pert, sürekli emiyor uyumuyor sabah 6dan beri toplamda bi saat uyumuştur iki kere yarımşar saat. Şimdi yine emdi uyudu inşallah hemen uyunmaz yine bi de çok emdiğinden mi süt doldu memelerim sızlıyor içim çekiliyor sanki mastit böyle bir şey mi, sağsam daha da çoğalır mı ne yapayım böyle çok sızlıyor özellikle sol 😣

Sundan aldim 1 tog. Bzm ev 24 derece fln oluyo suan havalar da gunesli o yuzden bunu aldm. Cam acinca 23e dusuyo ama aksam kapatnca yine isiniyo tabi. Bi Ingiliz markasinin defolulariymis ama ben defo fln gormedm okdr dikkatli de bakmadm kullaniyorm suan memnunm rahat. Kisin ya aynisinin 2.5 tog olani alirim ya da paraya kiyip ergopouch alirim o zamana kdr 1000 lira flm olmazsa:) duruma gore bakarm
Uyku tulumunu neden alıyosunuz üzerine battaniye öttmemek için mi ? Kolları açık ya zaten kundak gibi olmuyo merak ettim.

Benim oğlum uyumuyor gözlerinden uyku akıyor ama uyumuyor 3-4 gecedir bezdik karı koca olarak ya inşallah çabuk düzelir 🥺

Arkadaşlarım hepinize selam umarım herkes çok iyidir 🥰 bayadır okuyup takip edemedim ama daha önce konusu geçmişti diye hatırlıyorum kızım iki gündür sürekli elini yumruk yapıp yalıyo. Aç mı diyorum kusuyo fazla emmekten artık. Geçici bi süreç mi nasıl yaklaşmam gerekiyo emziği veriyorum elini çektirip arkamı döndüğüm an tekrar elini almış ağzına 🤦🏻‍♀️ Neden yapıyo acaba fikri olan yazabilir mi?

Bebeğim dünkü uykunun acısını çıkarıyor resmen yenidoğana döndü memelerim pert, sürekli emiyor uyumuyor sabah 6dan beri toplamda bi saat uyumuştur iki kere yarımşar saat. Şimdi yine emdi uyudu inşallah hemen uyunmaz yine bi de çok emdiğinden mi süt doldu memelerim sızlıyor içim çekiliyor sanki mastit böyle bir şey mi, sağsam daha da çoğalır mı ne yapayım böyle çok sızlıyor özellikle sol 😣

Sık emmdiyse mastit olma ihtimalin yok ama sağ istersen fazla ise .Biz bu bebeleri çözene kadar kac sene gececek acep 🤦🏼‍♀️ benm kiz 4 gündür böyle uyumaz allah uyumaz

Back