• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeğim 5 dakika emip birakiyo tekrar ağzına alsa bile emmiyo diliyle itiyo memeyi biberon zaten almiyo bu sefer doymuyo kısa süreli emmek istiyo ben napcam nasıl düzene alistircam

R ROSEE34

Bende yatiliya gidiyorum istanbul ici ama mesafe uzak gitmisken kaliyoruz 🤣eglenceli geciyor🤭🤭🤭🤭
Benimkiler karsida aslinda bize de 1 saatlik yok yerimz olsa kalirdik ama evleri kentsel donusumle yenilendi onlar da cocuklarin odasini tamamen kaldirip o odaya cekyat koydular dusunmediler cocuklar gelir kalir diye. Cocuksuzken 2 kere kaldm uyuyamadim sirtim belim agridi hic rahat degildi bi daha da gitmedm bebegin 2 saat uyuyabilecegi bi yer bile yok koltuklar bombeli gibi eski tip koltuk orda da rahat etmedi cocuk. Annem bize 20 dakka yol ama ona gidince hep kaliyorz cunku annem cocuklarm gelir diye dusunup hemen 2 kisilik yatak koydu bi tane de park yatak aldi rahat ediyorz surekli her hafta kaliyorz.

Benimkiler karsida aslinda bize de 1 saatlik yok yerimz olsa kalirdik ama evleri kentsel donusumle yenilendi onlar da cocuklarin odasini tamamen kaldirip o odaya cekyat koydular dusunmediler cocuklar gelir kalir diye. Cocuksuzken 2 kere kaldm uyuyamadim sirtim belim agridi hic rahat degildi bi daha da gitmedm bebegin 2 saat uyuyabilecegi bi yer bile yok koltuklar bombeli gibi eski tip koltuk orda da rahat etmedi cocuk. Annem bize 20 dakka yol ama ona gidince hep kaliyorz cunku annem cocuklarm gelir diye dusunup hemen 2 kisilik yatak koydu bi tane de park yatak aldi rahat ediyorz surekli her hafta kaliyorz.

Kayinvalidemin ev büyük allahtan.Kayinpederim de rahmetli oldu.3+1 ev ,eşimin bekarken kaldiği odayi bastan düzeltip cift kisilik yatak ve dolap koydu orda yatiyoruz🤣 kaynımin odasi da ayni bu sekil ama simdi nüfus kalabalik bizim kaynimla denk gelirsek ,cocuklar mülteci gibi salonda yatiyor 🤣🤣🤣

Benim kvdenin de evi küçük 2+1. Salon koltukları bile küçük 😄 çok rahat edemiyorum ama özlüyor bana da değişiklik oluyor gündüz gidiyorum akşam eve geliyorum. Diyorum büyük eve geçin de 1 oda torunlara yapın 🤣 annemin evi büyük geniş geniş takılıyorum odamda var, beşik kısmını düşünememişim sadece ama aynı sitede olduğumuz için şimdilik koydurmadım. Park yataklara bakıyorum her yere taşınabilir hafif . Ağustosta tatil planı yaptık genelde bebek yatakları olur ama ya yoksa diye düşünüyorum.
Bir şey soracağım bu konuda cahilim biraz 😄 park yatağın içinde ayrı yatağı oluyor dimi? Öyle olunca nasıl katlanıp taşınıyor

Benim kız gece 12.30 da uyudu sabah 06.30 gibi uyandı. Normalde saldırması lazımdı ama yarısını anca içti. Acıkınca da içmiyor hepsini
Gazı olabilir mi Oğlumda bazen öyle yapıyor 45 anca içiyor 3 4 saat öyle kalıyor sonra mide bağırsak gazı çıkarıyor baya ondan sonra emiyor

Bizim kvde arabayla 1.5 saat mesafede her gittiğimizde bizde kalıyoruz kayınpeder rahmetli olduğundan yatak odasında bizi yatırırdı 😍 eşim çok deli yattığından bebekle aynı yatakda yatamıyoruz diye geçen bize misafir salonunu açtı koltukları daha yeni yeniledi ama betona yatmış gibi olduk eşim söylediydi taşa yattık anne diye 🤣🤣 bu sefer eşime diyimde biz yatakda bebeyle yatalım o yere yer yatağı serdirsin annesine 🤭🤭

Kızlar bebeğim 5 dakika emip birakiyo tekrar ağzına alsa bile emmiyo diliyle itiyo memeyi biberon zaten almiyo bu sefer doymuyo kısa süreli emmek istiyo ben napcam nasıl düzene alistircam
Oğlum doğduğundan beri 5 en fazla 10 dakika emiyor kilo alıyorsa bişey olmaz bence 😂

Bizim kvlerin aile apartmanı. Bizim de üst katta kendimize ait dairemiz var, yatak falan var da çok eşya yok bi de ne zamandır temizletmedik toz içinde o yüzden kvdede kalıyoruz ev geniş zaten sıkıntı olmuyor.

Benim kvdenin de evi küçük 2+1. Salon koltukları bile küçük 😄 çok rahat edemiyorum ama özlüyor bana da değişiklik oluyor gündüz gidiyorum akşam eve geliyorum. Diyorum büyük eve geçin de 1 oda torunlara yapın 🤣 annemin evi büyük geniş geniş takılıyorum odamda var, beşik kısmını düşünememişim sadece ama aynı sitede olduğumuz için şimdilik koydurmadım. Park yataklara bakıyorum her yere taşınabilir hafif . Ağustosta tatil planı yaptık genelde bebek yatakları olur ama ya yoksa diye düşünüyorum.
Bir şey soracağım bu konuda cahilim biraz 😄 park yatağın içinde ayrı yatağı oluyor dimi? Öyle olunca nasıl katlanıp taşınıyor
Yatak ayrı taşınıyor o gıcık bak onu düşünememişler 😂 belki yenilerde vardır o sistem bilmiyorum bizim park yatak çantasıyla taşıyoruz iç yatağını ayrı taşıyoruz.
Otelde isteyince veriyorlar park yatak ama ben yine de götürüyodum hijyenine güvenemem.

2 doz yeterdi aslinda niye 3 dediki .Oğlumda hiç yan etki olmadi gayet normal geçirdik süreyi insallah kardeşte öyle olur.

Sizde baska bir sorun olabilir mi acep ? Asiya bağli bu kadar huzursuzluk olmaz sanki yani verem bile daha kolay geçmişti .
1. 2.ay aşılarında hiç böyle yan etki yaşamadık bunda aşıdan huysuzluğu belli karnı gurul gurul 😣

R ROSEE34
Şöyle bi şey buldum oyun matı
Oğlanın odasını daha düzenlemedim sadece yatakla gardrop var, perde ve halı almayı düşünüyodum acaba bunu alırsam ayrıca halıya gerek var mı ki.

Kayinvalidemin ev büyük allahtan.Kayinpederim de rahmetli oldu.3+1 ev ,eşimin bekarken kaldiği odayi bastan düzeltip cift kisilik yatak ve dolap koydu orda yatiyoruz🤣 kaynımin odasi da ayni bu sekil ama simdi nüfus kalabalik bizim kaynimla denk gelirsek ,cocuklar mülteci gibi salonda yatiyor 🤣🤣🤣
Mülteciliği biz kendi annemde yaşıyoruz bayramlarda annemlerin ev 2+1 4 kardeşiz hepimiz evli çocukluyuz salonda kadınlar ve çocuklar, odanın birinde 3 damat, annemlerin yatak odasında annem babam ve kardeşim 🤣🤣🤣

Bu rotayı yaptırdığıma pişman oldum ya çocuk iki gündür acayip huysuz ne emiyo ne uyuyo hep ağlıyo karnı mı ağrıyo acaba aşıdan 🤔
Şimdi daha yeni uyudu kucağımda kaç gün sürüyo bunun etkisi, bi de doktora uyduk 3 doz olandan başladık 😣
Hadi ya bende haftaya yaptırcam şimdi kararsız kaldım, bizimkilerde biraz mukuslu kaka var alerjik falanlarsa ondan olabilir mi acaba?

Hadi ya bende baftaya yaptırcam şimdi kararsız kaldım, bizimkilerde bş
İraz mukuslu kaka var alerjik falanlarsa ondan olabilir mi acaba?
Ben yaptırmadan önce doktora sordum kakası mukuslu bi sıkıntı olur mu diye yok olmaz dedi.
Kızım alerjik olmasına rağmen rota onda böyle yan etki yapmamıştı çocuktan çocuğa değişiyor demek.

R ROSEE34
Şöyle bi şey buldum oyun matı
Oğlanın odasını daha düzenlemedim sadece yatakla gardrop var, perde ve halı almayı düşünüyodum acaba bunu alırsam ayrıca halıya gerek var mı ki.
Bence halıya gerek olmaz, halı gibi zaten bu

Ben yaptırmadan önce doktora sordum kakası mukuslu bi sıkıntı olur mu diye yok olmaz dedi.
Kızım alerjik olmasına rağmen rota onda böyle yan etki yapmamıştı çocuktan çocuğa değişiyor demek.
Şu rotayı bi kararlaştıramadm ama heralde yaptırırz. Ramazanda bide huzursuz olursa oruç oruç çok zorlar beni.

Bu rotayı yaptırdığıma pişman oldum ya çocuk iki gündür acayip huysuz ne emiyo ne uyuyo hep ağlıyo karnı mı ağrıyo acaba aşıdan 🤔
Şimdi daha yeni uyudu kucağımda kaç gün sürüyo bunun etkisi, bi de doktora uyduk 3 doz olandan başladık 😣

Geçer bugün. Bize de bütün aşılar ağır geliyor. 4.ay aşıları var. şimdiden düşündürüyor beni.

Back