• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba kızlar nasılsınız bebisler nasıl ? Uzun süredir yoktum buralarda özledim sizleri vallahi 🥰 @Statusahibi en çok seni ❤️😂
Amanda aman kimler gelmis🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Simdiiiiiiiii once sevim mi dövimm miii bilemedim:KK11::KK11::KK11:
Nerdesin sen bakim hic bisi demeden cektin gittin
Bz burda tulaaaaay geri don diye diye bi hal olduk:sopa::sopa::sopa:
Meraklarda bıraktın bizi
Nasılsın
Kızcen nasıl?

Kv ye iftara gidenler ne mutlu davet edilmissiniz 🤭🤭 benimki gecen gun 7 de aradi yemege gelin dedi son dk yani 🤣🤣 yok saol var yemegim dedim simdimi solenir bu dedim napim simdi geldi aklima demezmi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 iyi saol dedim bende 🤣
Ben de her gün KV mle bende iftar açıyoruz😃😃 bilmece gibi konuştum da. Bizim şehirle r bayaaa uzak olduğu için Torununu görmeye geldi birkaç ay kalıp gidicek.

Ya bugun baya baya ek gıda vıdeolari izledim bu işten bı cacık anlamadım ben çorba suyuyla baslarm ekmek bana bana 😂 sanki anam benı havucları buharda pişiriptemi büyüttü ya benim saçımı toplıcak zamanım yok yoğurdu kendın yap püreyi kendın yap eyvallah yogurt peynır bizim zaten kendi yapımımızda diğerlerini sürekli organık bıseyle beslemek dogru degl ki nerden bulcam her seferınde bal kabagı yazın varmı yoo alcam buzdolabına atınca onun organıgımı kalıyor yoo ayy aman saçma sapan vıdeolardan beynım yandı 3gün kuralına okey ama bu cocuk benle oturup yemek yıcek sonucta ben ona dur sen organık ye ben surdan baska kendıme organık olmayan tavuk yapayımmı dıcem 😂 Neymıs tabakları kasıkları şu marka olsunmuş nie ya plastik olunca noluyor bıberonda plastik mamayı verıyoruz oio dıye bi marka yapmıslar sanki gram altın dolapta ıkıncı eli 500 ya herkes mi delirdi nedir bu ya ben varlıktan gelmedım yokluktan geldım ben böyle seyler görmedim nie cocuguma böyle seyler sunuyorum fiyatı makul olan seylere noldu Allaha şükür tavbiki durumum suan kötü değil ama bence tabiki sözüm meclisten dısarı alan olur keyfı bılır amelelik o parayı o tabaga kasıga vermek yazıktır gunahtır ya hadi önlüğü anlarımda . Neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın 🙄
Günaydın arkadaşım,
Ben de aynı mantıktayım.
Tabii ki sağlıklı beslenme yapalım ama organik işine giremem.
Yoğurt sağ olsun kayınvalidem mayalıyor, ondan alırım. Buharda patates, havuç, brokoli de haşlarım ama diğerlerini abartmam.
İrmikli mamalar var, onlara özeniyorum yalan değil. Evdeki irmiği, avokadoyu kullanırım sanırım.

Güzel anneler,
Hepimizin cuması mübarek, dualarımız kabul, kabul olan her duamıza sonsuz şükürler olsun inşallah.
Rabbim bize yanımızdaki bu tatlı evlatları ve sevgi dolu eşleri verdiği için sonsuz şükürler olsun. Sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin inşallah hepimize.

Bu rotayı yaptırdığıma pişman oldum ya çocuk iki gündür acayip huysuz ne emiyo ne uyuyo hep ağlıyo karnı mı ağrıyo acaba aşıdan 🤔
Şimdi daha yeni uyudu kucağımda kaç gün sürüyo bunun etkisi, bi de doktora uyduk 3 doz olandan başladık 😣
Kızımda hiç yan etkisi olmadı, atak haftası olabilir mi?

Bu rotayı yaptırdığıma pişman oldum ya çocuk iki gündür acayip huysuz ne emiyo ne uyuyo hep ağlıyo karnı mı ağrıyo acaba aşıdan 🤔
Şimdi daha yeni uyudu kucağımda kaç gün sürüyo bunun etkisi, bi de doktora uyduk 3 doz olandan başladık 😣

2 doz yeterdi aslinda niye 3 dediki .Oğlumda hiç yan etki olmadi gayet normal geçirdik süreyi insallah kardeşte öyle olur.

Sizde baska bir sorun olabilir mi acep ? Asiya bağli bu kadar huzursuzluk olmaz sanki yani verem bile daha kolay geçmişti .

Back