• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gazı olabilir mi Oğlumda bazen öyle yapıyor 45 anca içiyor 3 4 saat öyle kalıyor sonra mide bağırsak gazı çıkarıyor baya ondan sonra emiyor
Bilmiyorum ki ama gün içinde rahatsızlığı yok. Gaz sancısı çekmiyor kendi cikarabiliyor rahatça. Yine de dikkat ederim ama bugün biraz daha düzene girdi gibi. Öncesinde biraz su iciriyorum sonra mama verince aliyor

T tulperde kanguru aldın mı ?
Ne almayı düşünüyorsun ?
Belim kopuyor artık elim de tutmuyor. Karpel tünel oluştu elimi zor açıp kapıyorum. Bileğime artık yük vermek istemiyorum ☹️
Kanguru son umudum

P Positivevibes sen kanguru kullanıyordun. Markası ne memnun Musun.
Ben aldım kanguru dün geldi kızımi alıştırmaya çalışıyorum bende de kapl tünel var

Kızlar kanguruya ne zaman başlayabiliriz slingde de bacaklar ayrılıyo kangurudan farkı ne kanguru için erken diyolar ama bilemedm benim kız artık sütekli gezmek istiyo kollar sürekli pır pır alın beni diyo ona koyup gezdrmek istiyom sling öne doğru zor oluyo oturtması bana doğru da durmak istemiyo etrafı izlemek istiyo hep

Biz bütün parka gittik. Alışveriş bile yaptık.

Anakucağından ayakları taşıyor. Kaç aya kadar bunu kullanacağız. Bebek arabasının pusetine oturmaya başlayınca mı geçireceğiz
Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artık

Kızlar kanguruya ne zaman başlayabiliriz slingde de bacaklar ayrılıyo kangurudan farkı ne kanguru için erken diyolar ama bilemedm benim kız artık sütekli gezmek istiyo kollar sürekli pır pır alın beni diyo ona koyup gezdrmek istiyom sling öne doğru zor oluyo oturtması bana doğru da durmak istemiyo etrafı izlemek istiyo hep
Kanguruda disa donuk sekilde oturtman icin kafasini tam tutabilio olmasi gerek. Suan benmki seninkinden buyuk tutabiliyo ama arada yorulup dusuruyo kafayi. Otomobillerde sus takilan kopekler gbiyiz😀 4 ay dolunca daha rahat tutarlar anca o zaman disa donuk kullaniriz. Suan yuzu sana donuk olarak kullanabilirsn ama

Bebek arabası dediğin travel sistemse portbebeye geçebilirsin bence. 3 kademesi vardır ztn yatar pozisyonda kullanabilirz diye düşünüyorum hiç kullanmadm hava iyi olmadığı için ama bende ona geçeceğim pusette rahat değil gibi geliyor artık
Portbebe yok bizim arabada. normal bebek arabası gibi tam yatış oturma pozisyonu var bir de . Şuan ana kucağı kullanıyorum tam sardığı için ama ayaklar dışarıda. Bir ay sonra hiç sığmaz sanki.

Ben aldım kanguru dün geldi kızımi alıştırmaya çalışıyorum bende de kapl tünel var

Bir şey kullanıyor Muşun ? Nasıl geçecek. Küçük Operasyon dedi cesaret edemedim, ameliyat hanede bile değilmiş normal odada yapılan küçük bir işlemmiş. Ama sonrasında 15 gün dinlendirmek gerekirmiş.
Bandaj verdi rahatlatsın diye onu da takmaya fırsatım olmuyor

Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır 😖 ben mi abartıyorum

Portbebe yok bizim arabada. normal bebek arabası gibi tam yatış oturma pozisyonu var bir de . Şuan ana kucağı kullanıyorum tam sardığı için ama ayaklar dışarıda. Bir ay sonra hiç sığmaz sanki.
Ben şu an puset kullanıyorum 0-6 ay yazıyordu. Daha sonra portbebeye geçeceğim. Puseti sevdiği için duruyor her yeri görebiliyor. Yağmurluk aldım bir de pusete çok rüzgar olursa korumak için. Bugün gezdirdim biraz güneşliğini taktım pusetin iyi oldu

14 nisanda a101 e mama sandalyesi geliyo fisher price 249 tl ye iyi mi acaba kullanan var mı daha önce

Bilmiyorum ki ama gün içinde rahatsızlığı yok. Gaz sancısı çekmiyor kendi cikarabiliyor rahatça. Yine de dikkat ederim ama bugün biraz daha düzene girdi gibi. Öncesinde biraz su iciriyorum sonra mama verince aliyor
Susuyorlar mı acaba bende bugün biraz du verdim ağlaması durdu 🤔

Ben şu an puset kullanıyorum 0-6 ay yazıyordu. Daha sonra portbebeye geçeceğim. Puseti sevdiği için duruyor her yeri görebiliyor. Yağmurluk aldım bir de pusete çok rüzgar olursa korumak için. Bugün gezdirdim biraz güneşliğini taktım pusetin iyi oldu

Ben de yağmurluk aldım bugün rüzgar vardı onunla dolaştırdık . Seviyor içinde oturmayı. Gerçi gündüz uyuyor farketmiyor çok.

Banada bir ay sonra sığmaz gibi geliyor bide dedm ya rahat değil gibi hissediyorum oto koltuğu bakmak lazım. Yatış pozisyonunda kullanabiliriz inşallah 👍
Kızlar bebenizi uyuturken ya da uyuttuktan sonra ses yapmamaya özen gösteriyor mu evdekiler? Her akşam uyarmaktan bıktım kocamı yeminle. Çocuğu sallıyorum bağıra bağıra telefonda konuşuyor sanki adam sağır 😖 ben mi abartıyorum
Dikkat ediyor etmek zorunda valla kusura bakmasın. Gece kavramının oluşması için şart. Gündüz zaten evde olmuyor ama kapıyı kapatırken açarken dikkat ediyor. Telefonu zaten sessizde

Bilmiyorum ben de çok takıyor olabilirim. Az önce kocam salonda otururken konuşmayıp. ayakta gezinip odasının önünden doğru sesleniyor. Boğasım geliyor bazen

Back