• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizimkiler de sütün kesilecek ye diyip duruyor 🤣🤣🤣 zaten yiyorum aç kalmiyorum ki sadece çay yanına yediklerimi kesmem bana 3 haftada -3.9 kg ya sebep oldu.Ama sağlıklı beslenmek çok zormuş a dostlar🤣🤣🤣
Aynen canım benim de yediklerimde bi değişiklik yok sadece abur cuburu ve gece gelen cips kola perilerini bıraktım 😂
Bi de ekmeği tam buğdaya geçtim ama çok zor gerçekten hele ki benim gibi abur cubura aşırı düşkün biri için 😣
Zaten yemekle aram oldum olası yoktur, küçük bir tabağa yarısı pilav yarısı yemek koyup doyarım.

Ya oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?

Ya oğlum benı emmıyor mamada yemıyor sürekli kusuyor dünden beri avazı cıktıgı gibi ağlıyor mememde susar dıyorum mememe dokunmuyor bıle bıberonla verıyorum kafasını sağa sola cevırıyor abuk subuk cıkarıyor atıyor zorluyorum ne oluyor bılen varmı ?
Dili beyazsa pamukçuk olmuş olabilir ateş fln yok dimi belki de açlık süresi uzadı kaç saattir yemedi

Dili beyazsa pamukçuk olmuş olabilir ateş fln yok dimi belki de açlık süresi uzadı kaç saattir yemedi
Dilş beyaz degıl baktımda burnunu temızlıcem birde ateşi yok aç aglıyor 2saattır yemedi sağdım biberonla 60verdm smdı uyudu . Anlayamadım ya bıberona alıstı desem onuda kafasını sağ sol yapıyor onuda atıyor anlayamadm

Erkek bebegi olanlar kaka temizlerken ayaklari havaya kaldirmayin beline kdr kaka cikmisti ben bezi cope atarken esim kaka ortuye bulasmasin diye bacaklari havaya dikmis oglan da tam o sirada cisi gelmis iseyeyim demis hooop kendi suratina 🤭 garibim agzina burnuna cis gelmis bi de yutmus onu yaa. Neyse kendi cisi yabanci degil ztn rahimde de yutuyodu isedigi siviyi alisiktir heralde 😅 sabah sabah banyoya girdi merak ediyorm yenidogan halinden beri ilk defa gunduz banyo yaptirdim uzun uyuyacak mi gunduz uykusunu.

Kızlar bir de şöyle bir şey aldım her şey toplu dursun diye. Yüz kremi aldım kıza. 2 gündür alışverişin dibindeyim 🤣

Eklentiler

• B3A4DE7B-E6CB-4B65-B8E4-27491E049C44.png
    B3A4DE7B-E6CB-4B65-B8E4-27491E049C44.png
    293,2 KB · Görüntüleme: 40
  • A240FDFA-2EA8-4C99-85C4-3FF5036773EF.png
    A240FDFA-2EA8-4C99-85C4-3FF5036773EF.png
    223,9 KB · Görüntüleme: 38
Erkek bebegi olanlar kaka temizlerken ayaklari havaya kaldirmayin beline kdr kaka cikmisti ben bezi cope atarken esim kaka ortuye bulasmasin diye bacaklari havaya dikmis oglan da tam o sirada cisi gelmis iseyeyim demis hooop kendi suratina 🤭 garibim agzina burnuna cis gelmis bi de yutmus onu yaa. Neyse kendi cisi yabanci degil ztn rahimde de yutuyodu isedigi siviyi alisiktir heralde 😅 sabah sabah banyoya girdi merak ediyorm yenidogan halinden beri ilk defa gunduz banyo yaptirdim uzun uyuyacak mi gunduz uykusunu.
Uyumuyor benimki 🤣 yenidoğanken uyuyordu zaten zor uyandırıyordum emsin diye nerde o günler 🤣🤣

Ohooo çok geldi başimiza ayaklarini dikmeden bile ,dikilen o minik sey her yeri sulamaya yetiyor kendi kücük marifeti büyük🤣🤣🤣🤣

Ohooo çok geldi başimiza ayaklarini dikmeden bile ,dikilen o minik sey her yeri sulamaya yetiyor kendi kücük marifeti büyük🤣🤣🤣🤣
Gecende yine esim tutarken saga sola isemisti yan tarafa kremlerinin uzerine fln gelmisti adam bu isi beceremio heralde ona birakmamak lazim. Ben hemen yeni bezi koyuyorm altina

Dilş beyaz degıl baktımda burnunu temızlıcem birde ateşi yok aç aglıyor 2saattır yemedi sağdım biberonla 60verdm smdı uyudu . Anlayamadım ya bıberona alıstı desem onuda kafasını sağ sol yapıyor onuda atıyor anlayamadm
Aç değildir 2 saatte acıkmıyor benimki de öyle yapıyor. uyutuyorum 5 dk sonra uyanınca emiyor. İnat ettiyse emmiyor.

Gecende yine esim tutarken saga sola isemisti yan tarafa kremlerinin uzerine fln gelmisti adam bu isi beceremio heralde ona birakmamak lazim. Ben hemen yeni bezi koyuyorm altina

Bazen şarkı söylerken dalıyorum pipiyi unutuyorum. Yatak battı benim 😂
Kare Pamuk koyuyorum pipinin üstüne kaza olursa da aşağıya düşüyor.

İlk defa mi oldu oo bnm hep oluo artk pamuk koyuyorum ucuna aşağı akio o ara çok icmisligi var çişini 😄😄😄
Kızlar bir de şöyle bir şey aldım her şey toplu dursun diye. Yüz kremi aldım kıza. 2 gündür alışverişin dibindeyim 🤣
Bnde binden üçlü organizatör almıştım onu kullanıyorum toplu duruyor herşey aynaligib üstünde
Bazen şarkı söylerken dalıyorum pipiyi unutuyorum. Yatak battı benim 😂
Kare Pamuk koyuyorum pipinin üstüne kaza olursa da aşağıya düşüyor.
😀😀😀 Aynen bnde pamuk koyuyorum üstü batıyor bu sefer ama olsun yüzüne gelmekten icmesinden iyidir

Benimki de iki gündür çok az emiyor. Ben emiş pozisyonunu değiştirdim emdi. Canları mi sıkılıyor ne anlamadım. Mesela solu emzireceksin ya şafi emzirir gibi tutup sol memene yaklastir. Bebeğin vücudunun altına da yastık koyarak destekle belki alır. Kolik orhani aç o arada da. Sağı solu belli olmuyo bunlarin.😂

Kizlar güvenilir ikinci el alisveris uygulama önerisi verebilir misiniz ? Hem elimdekileri satayim hem de ihtiyaclarimi alayim.
Ben dolap uygulamasından hem satış yaptım hem de aldım bir problem yaşamadım. Satıcıya yapılan yorumları mutlaka okuyarak alışveriş yapmak lazım ama 😉 bir de çok satış yapanlardan da pek bir şey almıyorum kar amacıyla yapıldığı belli oluyor o zaman da.

Kızlar bu gun 3. Ay dr kontrolüne gittik. Benim bebo biberon emzik kullanmıyor. Gece uyku arasında ve uykuya geçişlerde baş parmak emme huyu başladı. Gündüz yapmıyor sadece uykuyla alakalı bir durum yani.dr alışkanlık haline getirip 8 9 lu yaşlara kadar sürme ihtimaline karşı emzik önerdi ama ben pek gönüllü değilim. Malum meme reddi dönemine girdik. 3 ve 4. aylar en sıkıntılı dönem emzirmede. Sizden öneri bekliyorum daha önce bebelerinde yaşayan oldu mu bunu? Kendisi geçer mi? Gece eldiven taksam bu sefer oral dönemde olan bir bebegin emme isteğini engellemiş mi olurum? Kafam karışık 🙄

Back