- 8 Ekim 2012
- 3.383
- 6.488
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlangıçta bu şekilde olabiliyor canım kilo verirken. Bende tartılmayı unuttum yarın sabah tartılacağım. Bu 3. Haftamızdı yanlış hatırlamıyorsamBen anca aldığımı vermişim
14.03.2022 80,8 başlangıç
21.03.2022 80,5
28.03.2022 81,5
04.04.2022 80,6
Ramazanda misafir çağırabiliyor musunuz diye sormayacağım ben çağıramıyorum da, iftara gidiyor musunuz ya da gidecek misiniz yakınınıza? Ada’nın iftardan sonra uykusu geliyor (daha doğrusu uyku saatiyle çakışıyor) uyutuyorum perşembe günü de kv çağırdı iftara nasıl olacak uyku işi bilmiyorum öff. Bir akşamdan bir şey olmaz diyorum ama ne bilim Q Queen of the North sen şimdi bana bir şeyden eksik kalma dersin git dersin
Güvenliği konforu sağlığı için diye okumuştum. Ben devrilmesinden korkuyorum mama sandalyesinin ağır bir şey mi almak lazım bilemedimOnu duydum da neden olması gerekiyor onu anlamadım bu sefer de ona basıp basıp ayağa kalkar yerken.
Güvenliği konforu sağlığı için diye okumuştum. Ben devrilmesinden korkuyorum mama sandalyesinin ağır bir şey mi almak lazım bilemedim
Benimki 5.ayda ve hala el emmeye çalışıyor uyurken ben emzik veriyorum… benimki meme reddi aşamasında ama ben emziğe bağlamıyorum bu durumu, doğduğundan beri emzik kullanıyor şimdi mi aklına geldi sanki. Ama siz hiç emzik vermemişsiniz, şimdi verirseniz meme reddi olabilir gibi bir de emziği de almama ihtimali var zaten. Bence eldiven takmayın bırakın nasıl uyuyorsa öyle uyusun. Zaten elini ağzından çekmek ilerde yeme bozukluğu yaparmış ne kadar yazı okuduysam öyle diyor. Kaynanam hep bebeğimin elini ağzından çektiriyor ben engel olıuorum çekme diyorum. Kendi çocuklarının hepsinde de yeme bozukluğı var kocam da görümcelerim de hepsi ileri düzey obezKızlar bu gun 3. Ay dr kontrolüne gittik. Benim bebo biberon emzik kullanmıyor. Gece uyku arasında ve uykuya geçişlerde baş parmak emme huyu başladı. Gündüz yapmıyor sadece uykuyla alakalı bir durum yani.dr alışkanlık haline getirip 8 9 lu yaşlara kadar sürme ihtimaline karşı emzik önerdi ama ben pek gönüllü değilim. Malum meme reddi dönemine girdik. 3 ve 4. aylar en sıkıntılı dönem emzirmede. Sizden öneri bekliyorum daha önce bebelerinde yaşayan oldu mu bunu? Kendisi geçer mi? Gece eldiven taksam bu sefer oral dönemde olan bir bebegin emme isteğini engellemiş mi olurum? Kafam karışık
Çok geçmiş olsun. Senin ne şikayetlerin vardı?Kızlae bugün meme cerrahisine gittim mastit olmuşum ( bebem de emiyordu ama eskisi kadar sık değildi meğer birikmiş tıkanmış… antibiyotiğe ağrı kesiciye başladım, soğuk uygulama yapacağım oraya, bir de mutlaka sağacağım. Hep başta olurum sanıyordum ama resmen bebe 5.aya girince de olunuyormuş…
Aynen canım kilo verimi az ama sağlıklı beslenme işi sütüme iyi geldi günde 4 5 biberon mamadan 2 ye düştüm onlarında cc 60 yada 75 çok şükürBaşlangıçta bu şekilde olabiliyor canım kilo verirken. Bende tartılmayı unuttum yarın sabah tartılacağım. Bu 3. Haftamızdı yanlış hatırlamıyorsam
Ayağı da emmez umarım yabenim oğlumda uykusu geldi mi ya elini ya kıyafetini yakalayıp emmerek uyuyor. bende meme vermek istemedim ama aklımda hep aynı soru acaba alışkanlık olur mu doktor i 1 ay sonra ayağınıda emecek dedi:)) umarım alışmaz el emmeye.
Ayağını da mı öpemeyeceğiz artıkbenim oğlumda uykusu geldi mi ya elini ya kıyafetini yakalayıp emmerek uyuyor. bende meme vermek istemedim ama aklımda hep aynı soru acaba alışkanlık olur mu doktor i 1 ay sonra ayağınıda emecek dedi:)) umarım alışmaz el emmeye.
Benim oglum dogdugu andab itibaren emiyordu capa tip fakultesinden bir docentle gorustum bu konuyu birak emsin dedi hic bir zarari olmaz 4 5 yasinda biter merak etme dedi...Kızlar bu gun 3. Ay dr kontrolüne gittik. Benim bebo biberon emzik kullanmıyor. Gece uyku arasında ve uykuya geçişlerde baş parmak emme huyu başladı. Gündüz yapmıyor sadece uykuyla alakalı bir durum yani.dr alışkanlık haline getirip 8 9 lu yaşlara kadar sürme ihtimaline karşı emzik önerdi ama ben pek gönüllü değilim. Malum meme reddi dönemine girdik. 3 ve 4. aylar en sıkıntılı dönem emzirmede. Sizden öneri bekliyorum daha önce bebelerinde yaşayan oldu mu bunu? Kendisi geçer mi? Gece eldiven taksam bu sefer oral dönemde olan bir bebegin emme isteğini engellemiş mi olurum? Kafam karışık
Benimki 2 saate bir 90 cc yiyordu 2 aylik civari...Hayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun
Bugün bende uyutamadım gündüz 2 saat anca oda ayağımdaydı hep. Diğer türlü kucakta. Mızırdanıp duruyor umarım hasta değildir12 saattir toplasan 1 saat uyumustur gözler küçücük yorgun bitkin ama ne yaptiysam uyumuyor emmiyor delirecem az kaldi.
Ben 45günlük falandı galiba komple bıraktım hatta bıraktıktan sonra da hiç kusmadı diyebilirim..Dün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
Geçmiş olsun ya gerçekten bu aylarda da oluyor demekKızlae bugün meme cerrahisine gittim mastit olmuşum ( bebem de emiyordu ama eskisi kadar sık değildi meğer birikmiş tıkanmış… antibiyotiğe ağrı kesiciye başladım, soğuk uygulama yapacağım oraya, bir de mutlaka sağacağım. Hep başta olurum sanıyordum ama resmen bebe 5.aya girince de olunuyormuş…
Hayda yeni bir şey daha öğrendimBenimki 5.ayda ve hala el emmeye çalışıyor uyurken ben emzik veriyorum… benimki meme reddi aşamasında ama ben emziğe bağlamıyorum bu durumu, doğduğundan beri emzik kullanıyor şimdi mi aklına geldi sanki. Ama siz hiç emzik vermemişsiniz, şimdi verirseniz meme reddi olabilir gibi bir de emziği de almama ihtimali var zaten. Bence eldiven takmayın bırakın nasıl uyuyorsa öyle uyusun. Zaten elini ağzından çekmek ilerde yeme bozukluğu yaparmış ne kadar yazı okuduysam öyle diyor. Kaynanam hep bebeğimin elini ağzından çektiriyor ben engel olıuorum çekme diyorum. Kendi çocuklarının hepsinde de yeme bozukluğı var kocam da görümcelerim de hepsi ileri düzey obez