• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ramazanda misafir çağırabiliyor musunuz diye sormayacağım ben çağıramıyorum da, iftara gidiyor musunuz ya da gidecek misiniz yakınınıza? Ada’nın iftardan sonra uykusu geliyor (daha doğrusu uyku saatiyle çakışıyor) uyutuyorum perşembe günü de kv çağırdı iftara nasıl olacak uyku işi bilmiyorum öff. Bir akşamdan bir şey olmaz diyorum ama ne bilim 🤷🏻‍♀️ Q Queen of the North sen şimdi bana bir şeyden eksik kalma dersin git dersin 😂

Ramazanda misafir çağırabiliyor musunuz diye sormayacağım ben çağıramıyorum da, iftara gidiyor musunuz ya da gidecek misiniz yakınınıza? Ada’nın iftardan sonra uykusu geliyor (daha doğrusu uyku saatiyle çakışıyor) uyutuyorum perşembe günü de kv çağırdı iftara nasıl olacak uyku işi bilmiyorum öff. Bir akşamdan bir şey olmaz diyorum ama ne bilim 🤷🏻‍♀️ Q Queen of the North sen şimdi bana bir şeyden eksik kalma dersin git dersin 😂

Eksik kalma git Ada nın seni ele geçirmesine izin verme 🤣🤣🤣 bende cuma gidicem iftara 🤣🤣🤣

Güvenliği konforu sağlığı için diye okumuştum. Ben devrilmesinden korkuyorum mama sandalyesinin ağır bir şey mi almak lazım bilemedim

Bana da plastik 4 ayaklı modeller hiç güvenli gelmiyor. Arkanı döndüğün an devrilebilir. Sakin sakin oturacaklarını sanmıyorum.
Bu iki ayaklı geniş modeller daha güvenli gibi devrilmeme açısından .

Bebişime 23 Nisan için takım aldım lcw çok tatlı.
4E0F19EF-01F9-498E-ACF0-B739EF0B334A.png

Kızlae bugün meme cerrahisine gittim mastit olmuşum :(( bebem de emiyordu ama eskisi kadar sık değildi meğer birikmiş tıkanmış… antibiyotiğe ağrı kesiciye başladım, soğuk uygulama yapacağım oraya, bir de mutlaka sağacağım. Hep başta olurum sanıyordum ama resmen bebe 5.aya girince de olunuyormuş…

Kızlar bu gun 3. Ay dr kontrolüne gittik. Benim bebo biberon emzik kullanmıyor. Gece uyku arasında ve uykuya geçişlerde baş parmak emme huyu başladı. Gündüz yapmıyor sadece uykuyla alakalı bir durum yani.dr alışkanlık haline getirip 8 9 lu yaşlara kadar sürme ihtimaline karşı emzik önerdi ama ben pek gönüllü değilim. Malum meme reddi dönemine girdik. 3 ve 4. aylar en sıkıntılı dönem emzirmede. Sizden öneri bekliyorum daha önce bebelerinde yaşayan oldu mu bunu? Kendisi geçer mi? Gece eldiven taksam bu sefer oral dönemde olan bir bebegin emme isteğini engellemiş mi olurum? Kafam karışık 🙄
Benimki 5.ayda ve hala el emmeye çalışıyor uyurken ben emzik veriyorum… benimki meme reddi aşamasında ama ben emziğe bağlamıyorum bu durumu, doğduğundan beri emzik kullanıyor şimdi mi aklına geldi sanki. Ama siz hiç emzik vermemişsiniz, şimdi verirseniz meme reddi olabilir gibi bir de emziği de almama ihtimali var zaten. Bence eldiven takmayın bırakın nasıl uyuyorsa öyle uyusun. Zaten elini ağzından çekmek ilerde yeme bozukluğu yaparmış ne kadar yazı okuduysam öyle diyor. Kaynanam hep bebeğimin elini ağzından çektiriyor ben engel olıuorum çekme diyorum. Kendi çocuklarının hepsinde de yeme bozukluğı var kocam da görümcelerim de hepsi ileri düzey obez

Kızlae bugün meme cerrahisine gittim mastit olmuşum :KK43:( bebem de emiyordu ama eskisi kadar sık değildi meğer birikmiş tıkanmış… antibiyotiğe ağrı kesiciye başladım, soğuk uygulama yapacağım oraya, bir de mutlaka sağacağım. Hep başta olurum sanıyordum ama resmen bebe 5.aya girince de olunuyormuş…
Çok geçmiş olsun. Senin ne şikayetlerin vardı?

Başlangıçta bu şekilde olabiliyor canım kilo verirken. Bende tartılmayı unuttum yarın sabah tartılacağım. Bu 3. Haftamızdı yanlış hatırlamıyorsam 😄
Aynen canım kilo verimi az ama sağlıklı beslenme işi sütüme iyi geldi günde 4 5 biberon mamadan 2 ye düştüm onlarında cc 60 yada 75 çok şükür 🙏

Kızlar bu gun 3. Ay dr kontrolüne gittik. Benim bebo biberon emzik kullanmıyor. Gece uyku arasında ve uykuya geçişlerde baş parmak emme huyu başladı. Gündüz yapmıyor sadece uykuyla alakalı bir durum yani.dr alışkanlık haline getirip 8 9 lu yaşlara kadar sürme ihtimaline karşı emzik önerdi ama ben pek gönüllü değilim. Malum meme reddi dönemine girdik. 3 ve 4. aylar en sıkıntılı dönem emzirmede. Sizden öneri bekliyorum daha önce bebelerinde yaşayan oldu mu bunu? Kendisi geçer mi? Gece eldiven taksam bu sefer oral dönemde olan bir bebegin emme isteğini engellemiş mi olurum? Kafam karışık 🙄
Benim oglum dogdugu andab itibaren emiyordu capa tip fakultesinden bir docentle gorustum bu konuyu birak emsin dedi hic bir zarari olmaz 4 5 yasinda biter merak etme dedi...
Gercekten uykuya gecislerde hep emdi hic enfellemedim cok sayida emzik denedim ama tutmadi vs hala emer ama bazen artik bende sizin gibi uyumak istiyorum diyor ve bazi geceler emmiyor elini ve asla sol basparmak emmez hep sag...
Simdi kizimde yakaliyor basparmagini onufa engellemiyorum ama o sol emiyor 🤣🤣 arkadasimin gorumcesi 40 yasinda doktor hala keyifliyse gece uzanip parmak emermis 🤣🤣
He bu arada 4.5 yildir oglum surekli emiyor basparmagi ama incelme vs olmadi...

Hayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun 😕😕

Hayırlı akşamlar hanımlar ben şubatta doğum yaptım bebeğim iki aylık olacak inşallah ama beslenme konusunda sıkıntımız var siz daha deneyimlisiniz diye size sormak istedim sütüm artık gelmiyor masaya başladım aptamil kabız yaptı hipp ishal yaptı aptamil conformile geçtim şuan deneyim aşamasındayım mama veren varmı ne kadar aralıkla kaç cc veriyorsunuz hangi mamayı kullanıyorsunuz lütfen bana yatdımcı olun 😕😕
Benimki 2 saate bir 90 cc yiyordu 2 aylik civari...
Denedigin mamaalri denedim bende ama mama artik kullanmiyoruz... Sma dene istersen bide

Dün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
Ben 45günlük falandı galiba komple bıraktım hatta bıraktıktan sonra da hiç kusmadı diyebilirim..

Kızlae bugün meme cerrahisine gittim mastit olmuşum :KK43:( bebem de emiyordu ama eskisi kadar sık değildi meğer birikmiş tıkanmış… antibiyotiğe ağrı kesiciye başladım, soğuk uygulama yapacağım oraya, bir de mutlaka sağacağım. Hep başta olurum sanıyordum ama resmen bebe 5.aya girince de olunuyormuş…
Geçmiş olsun ya gerçekten bu aylarda da oluyor demek
Benimki 5.ayda ve hala el emmeye çalışıyor uyurken ben emzik veriyorum… benimki meme reddi aşamasında ama ben emziğe bağlamıyorum bu durumu, doğduğundan beri emzik kullanıyor şimdi mi aklına geldi sanki. Ama siz hiç emzik vermemişsiniz, şimdi verirseniz meme reddi olabilir gibi bir de emziği de almama ihtimali var zaten. Bence eldiven takmayın bırakın nasıl uyuyorsa öyle uyusun. Zaten elini ağzından çekmek ilerde yeme bozukluğu yaparmış ne kadar yazı okuduysam öyle diyor. Kaynanam hep bebeğimin elini ağzından çektiriyor ben engel olıuorum çekme diyorum. Kendi çocuklarının hepsinde de yeme bozukluğı var kocam da görümcelerim de hepsi ileri düzey obez
Hayda yeni bir şey daha öğrendim

Back