2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım bana transferin 8. gününden itibaren aniden kramp şeklinde ağrı giriyor. Gayet normal. lekelenme vs de olmadı bende, için rahat olsun. Ama yine de endişeleniyorsan doktora görün.
Yok canım kendime söz verdim salı gününe kadar gitmiycem gittikçe stres oluyorum 7 haftalık olsun herşey daha net olur inşallah tabi bu arada kanama leke yasamazsam inşallah gitmiycem

Selamlar herkese .
Bu hamilelik günlüğünü nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar
Karıştırdım ama birturlu bulamadım
Bu arada bende bebis bekliyorum
Henuz dr a gitmedim
Testim pozitif
Hepimizin sağlıcakla geçirdiği bir süreç olur ins
28.01 gosteriyor dogum tarihim
Kalp atışları tam olarak kaçıncı haftada duyuluyor acaba?

Selamlar, öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın dilerim ki
Genellikle 5. Haftada kese oluşuyor, 6. Haftada kalp atmaya başlıyor diye biliyorum, ama keseyi gördükten sonra bazı doktorlar garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırıyorlar, bizim de kese oluştu yarın tekrar muayeneye gideceğiz bakalım bebeğimiz orda mı

Benim bebeğim ölmüş Allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın hoşça kalın
Benim bebeğim ölmüş Allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın hoşça kalın arkadaşlar
Kader arkadaşım benim de 8. Haftamdi gecen hafta cok üzücü yıkıcı kelimeler bogazimda düğümleniyor şimdi yasımızı tutacagiz ama iyi olacagiz tekrar ayaga kalkacagiz. Buradaki arkadaşlarımıza mujde verecegiz Allah in izniyle

Oksapar 6000 kullandım ve 100 mg coraspin rabbim evladınıza uzun sağlıklı ömürler versin

Senin de başın sağ olsun arkadaşım bu 3. Oldu ağlayamıyorum bile tam göğsüme bir şey oturdu

Ben pişman oldum gittigime kese düzensiz gibi dedi tabiki acil durumlar da giderim ama sorunum yokken meraktan gittim moralim bozuldu geldim
Bnm kese de sağ tarafa daha yakındı. Dün ortalanmış. Düzelme imkanı yok mu acaba canım. Ultrasyon eski olmasından dolayı da net gözükmeyebiliyomuş. Bir daha ne zaman gideceksin canım

Benim bebeğim ölmüş Allah sizin bebeklerinizi sizlere bağışlasın hoşça kalın arkadaşlar
Başınız sağolsun, inşallah gelecek olan gelecektir ama daha doğru zaman bekliyor. Ben de şuanda kanamayla uğraşıyorum, sanırım “12. haftadan önce bebek annenin değildir” söylemi doğruymuş diye düşünmeye başladım.

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Oksapar 6000 kullandım ve 100 mg coraspin rabbim evladınıza uzun sağlıklı ömürler versin
Amin kuzum çok sağol seni çok iyi anlıyorum birdahaki hamilelik planladığında mutlaka hemotoloji bölümüne git onlar bazı testler yapıyor kilo hesabı yapıyor ona göre kaç binlik kan sulandırıcı kullanman gerektigini hesaplayıp söylüyorlar aklinda bulunsun bazen pıhtı seviyesi yüksek olabiliyor ona göre iğnenin mg ini da yukseltiyorlar

merhaba, ben hamilelik öncesi demir eksikliğinden dolayı hap kullanıyordum. hamile olduğumu öğrenince bıraktım, doktoruma sordum şimdilik kullanma dedi. ilerleyen aylarda zaten kullanmamız gerekecekmiş.

Harika canım. Çok şükür. İnşallah birdaha kanaman olmaz. Biz de dün gittik keseyi gördük ama düşük riskin var dedi. Yatıyorum bol bol. Ama en azından keseyi görmek bile bı şeydi. İnşallah kötü bir şey olmaz ve ilerler. Şansıma dün okulları açtılar Ben de hemen rapor aldım.

Canım kanamam kesildi çok şükür çok az lekelenmem var. Snn de lekelenmen kanaman var mı canım. Aaa öğretmen misin? Şansına canım yaa bnde rapor aldım. Canım sürekli uzan, güzel beslen ve bol su iç.
Dr düşük önleyici ilaç iğne verdi mi?
Ben progestan ve iğne kullanıyodum. Dün başka bi iğne yine verdi bana.

Çok şükür. İnşallah tekrarlamasin. Kanama leke vs bende yok canım. Ama keseye yakın bir yerde kanama alanı gördü o yüzden düşük tehliken var dedi. Ben yumurtlama bittikten beri progestan kullanıyorum resmen hiç kesmedi doktorum. Ama iğne vs vermedi. Evet öğretmenim bu arada

Hanımlar merhaba Progesteron değerim 14,65 çıktı çok mu kötü endişelendim baya 3 günde bir iğne sabah akşam hap verdi Dr başına gelen varmı

Yok canım kendime söz verdim salı gününe kadar gitmiycem gittikçe stres oluyorum 7 haftalık olsun herşey daha net olur inşallah tabi bu arada kanama leke yasamazsam inşallah gitmiycem
Ben de açtım şom ağzımı, lekelenme yok dedim, al işte bugün başladı....
Sabah kan artışını görmek için 2. defa kan vermeye gittim, eve döndüğümde kahverengi lekelenmem başladı. İnşallah bir sorun yoktur. Bana doktorum progesteron gibi bebeğin tutunmasını artıran fitil de vermedi. Evde 1 kutu kalmıştı acaba onu kullansam mı bu süreçte, ne dersiniz? Geçen aylarda kullanmıştım.

Bnm kese de sağ tarafa daha yakındı. Dün ortalanmış. Düzelme imkanı yok mu acaba canım. Ultrasyon eski olmasından dolayı da net gözükmeyebiliyomuş. Bir daha ne zaman gideceksin canım
Canım senin mi lekelenmen vardı, doğru mu hatırlıyorum. Bende dün yoktu bu sabah yeniden başladı.. sabah kan verdim, inş bebeğim benimledir, şuan çok endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…