2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ahhh canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin daha önce de 3 kez ben yaşadım. Çok zor. Rabbim bi daha yaşatmasın

6+6 yım usg de 6+3 ile uyumlu çıktı gelişim çok sorun edilecek bir durum değil dedi doktor .3 hafta sonra tekrar gel dedi .

Tarama testleri hakkinda konuştuk.Fetal DNA yaptırmanı öneririm maddi durumun zorlanmazsa dedi.İkili ve dörtlü teste göre daha garanti bir sonuç alırız dedi .İkili test için girilecek parametrelere göre risk grubunda çıkarım kafam takilmasin diye yaptırmayı düşünüyorum .10 .haftada yapılabilir dedi .

Birde kedilerden uzak durmami ve d vit kullanmami söyledi

Merhaba, fetal DNA yı sormadım ama ben de yaptırmayı düşüyorum. İstanbul da yaptıracaksanız araştırırsanız, fiyat paylaşır mısınız?

Canımcım ben 2 gün arayla verdim ilki 131 ikincisi 250 çıktı. Sadece 2 kere istiyorlar düzenli artmışmı diye. Sonra istemiyorlar haftaya keseye gel diyorlar. Sen gittiğinde büyük ihtimal keseyi görmüş olacaksın

Tekrar gittiğinde kan vermek yerine keseye bakılsa aslında görülebilecek kadar artmış olur zaten bence. Kalp en erken 6.haftada duyuluyor ama ben garanti olsun diye 7.haftada gidip duymuştum.
Şuan 5. haftanın içindeyim. Bakalım bana ne zaman kese ve kalp atışı randevusu verirler :)

İnşallah herşey yolundadır canım :)
Pikan cevizi burada çok var, ben Almanyadayım. Buraya cok geliyor. Bunu ara öğünlerde mi tüketeceğiz, kaç adet?

Kuzum.. salı randevum işte :) ama ultrason için birşey demediler. Ben şimdi kliniğim 2 hafta tatile girdi kapalı diye uzaktaki şubeye gidiyorum. 7 Haziradan sonra açılılır. Takipler orada olacak demişlerdi hamile kalırsan. Sanırım bekleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…