Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim eşimde de aynı sıkıntı vardı iki sefer amaliyat oldu.İşinize yarar mı bilmiyorum ama eşim çok faydasını gördü.Şu hafif acı olan turşu biberleri varya ondan günde 3 4 tane yiyordu kabız olmadan tuvaletine çıkardı.Günlük düzenli yerseniz umarım sizde faydasını görürsünüz..
Size de çok geçmiş olsun. Hemoroid sıkıntısında acı yasak olarak biliyordum ben. Ben azcık acı yesem bile mahvoluyorum. Acı dokundu diye böyle olduğunu düşünüyordum. Ya denk gelmiş, ya da başka bir problemim daha var o zaman. Çok teşekkür ederim
Canım gece bir bardak suya yarım limon koy sabah aç karna iç onu en az yarım saat üstüne birşey yeme. Sonra zorlanmadan çıkarsın inş Gluteni kesebilirsin birde.
Merhaba bayanlar subat annelerinden geliyorum bir sorum var iki üç gecedir gece bir anda bulantim artıyor uyutmuyor kesinlikle Soda Sut içiyorum ama anlık geçiyor yattigim anda yine geri geliyor ne iyi gelebilir fikri olan var mı sadece dün gece baslamadan metpamid içmiştim onda rahat uyudum bugün baslamadan içmeyeyim dayanamayim dedim iyice çoğalınca içtim bulantı ilacını o bile fayda etmedi
Olacak olsaydı şimdiye kadar hafiften de olsa belli ederdi. Benim 5 hafta bittikten sonra başladı.
Gelmezsiniz inşallah bu olaylara
Gerçekten çok zor. Ben ilk gebeliğimde bulantı nedir bilmezdim. Bunda çok fena oldum. Çok açım ama hiçbir şey yiyemiyorum açlıktan da hep halsizim umarım yaşamazsınız.
Hiç öyle bulantı yoksa gebelik sağlıksız ilerliyodur saçmalıklarına takılmayın
Merhaba bayanlar subat annelerinden geliyorum bir sorum var iki üç gecedir gece bir anda bulantim artıyor uyutmuyor kesinlikle Soda Sut içiyorum ama anlık geçiyor yattigim anda yine geri geliyor ne iyi gelebilir fikri olan var mı sadece dün gece baslamadan metpamid içmiştim onda rahat uyudum bugün baslamadan içmeyeyim dayanamayim dedim iyice çoğalınca içtim bulantı ilacını o bile fayda etmedi
Yüksek uyumaya çalış. İki yastıkla ve sağ tarafına yat. Bulantıdan sonra en kötü şey mide yanması . İlk gebeliğimde midem ağzımda uykumdan sıçrıyordum. Oturarak uyuduğumu bilirim . Ne zaman geçti diye sorarsan inan hatırlamıyorum.
Allah'ım korusun inşAllah benim de aklımdan ya kalbi durursa benim haberim olmazsa diye aklıma gelip duruyor hemşire bir tanıdığa söylemiştim oda dediki eğer kalbi durursa çalıştırma ihtimalimiz yok senin de yapabilecegin birşey yok dedi düşündüm doğru dua etmekten başka hiçbir çaremiz yok
Yüksek uyumaya çalış. İki yastıkla ve sağ tarafına yat. Bulantıdan sonra en kötü şey mide yanması . İlk gebeliğimde midem ağzımda uykumdan sıçrıyordum. Oturarak uyuduğumu bilirim . Ne zaman geçti diye sorarsan inan hatırlamıyorum.
Allah'ım korusun inşAllah benim de aklımdan ya kalbi durursa benim haberim olmazsa diye aklıma gelip duruyor hemşire bir tanıdığa söylemiştim oda dediki eğer kalbi durursa çalıştırma ihtimalimiz yok senin de yapabilecegin birşey yok dedi düşündüm doğru dua etmekten başka hiçbir çaremiz yok
Herkese günaydın
Bugün diyetisyene gittim gayette doyurucu liste verdi umarım istikrarım daim olur
Pikan cevizini önerdi selenyum açısından çok zengin dedi ilgilenen olursa araştırabilirsiniz.
13:30 gibi de kadın doğum randevum var bakalım bebiş ne alemde :) :)
Merhaba kızlar ☺ hayırlı cumalar
Burayı yeni keşfettim, bende 8hafta 4gunluk hamileyim 03/01/2022 tahmini doğum tarihi üçüncü bebişim ikinci hamileliğim nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor
Arkadaşlar ben bugün bebegimi kaybettim doktorun söylediği dogru çıktı. Hepinize hayırlı saglikli gebelikler ve bebeğinize kavuşma diliyorum . Lütfen kendinizi çok dinleyip gereksiz evhamlara kapılmayın. Doktorlariniz hersey yolunda diyorsa yolundadır onların bilgi ve tecrübelerine güvenin
Arkadaşlar ben bugün bebegimi kaybettim doktorun söylediği dogru çıktı. Hepinize hayırlı saglikli gebelikler ve bebeğinize kavuşma diliyorum . Lütfen kendinizi çok dinleyip gereksiz evhamlara kapılmayın. Doktorlariniz hersey yolunda diyorsa yolundadır onların bilgi ve tecrübelerine güvenin
Ve @Bahtubahtu kızlar merhaba bende 7+3 hamisim dün doktora gidip kalp atışını duydum sizler gibi kese yanlarında kanamalar var dedi kan uyuşmazlığı iğnesi ve progesteron 100 mg başladı ağızdan alıyorum inşallah birşey olmaz bebisle aktif kanamam lekelenmem yok şükür
Merhaba , bişey sormak istiyorum sizden ben tüpbebek tedavisiyle 4+3 günlük hamileyim. Eşimle kan uyuşmamazlığımız var.Doktor Size Kan uyuşmamazlık iynesini bir tane vurulucak şekildemi yazdı. Bununla ilgili bana bilgi verirmisiniz.
Merhaba kızlar
Bugün keseyi gördük tekrardan netleştirmiş olduk çok şükür Dr um haftaya kalp atışını %90 duyarız dedi. İnş sağ salim kucağımızada alırız bebişlerimizi