- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
Harikaymış valla... boyut animasyonu baya güzel...Evet evet philips avent yazıyor açılırken altında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaymış valla... boyut animasyonu baya güzel...Evet evet philips avent yazıyor açılırken altında
Ewt öyle oluyoBen akşam saat 10 da domates doğradım yedim, yanında peynir ekmek.. bir an noldu anlamadım...
Çok korkuyorum bi dusuk yaptım kalbi duracak diye endişeleniyorumBende doktora gittiğim de bebiş 6+2 ymis o zaman gösterdi
Merhaba benimde 3. Çocuğum olacak ama sizi tebrik ediyorum 4. İçin Sağsalim kucağınıza almak nasip olur inşallahMerhaba herkese bende ocak annesi olucam nasipse 25.012022 yaşım 28 4üncü cocugum olucak
Tesekkur ederim rabbim sizin evlatlarinizida size bagislasın allah olmayanlarada nasip etsin insallahMerhaba benimde 3. Çocuğum olacak ama sizi tebrik ediyorum 4. İçin Sağsalim kucağınıza almak nasip olur inşallah
Ne kadar güzel inş bize de görmek nasip olurÇok şükür biz de bebeğimizi gördük bugün ultrasonda başı kolları bacakları hepsi gözüküyor maşşalah kalbi de güzel atıyor çok tuhaf bi duygu çok mutluyuz çok Allah hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Ben ilk alttan bakar sandım bir sürü hazırlık yaptım karından bakmasın mı
Yaaa süper çok sevindim İnsallah bizede nasip olur o günlerÇok şükür biz de bebeğimizi gördük bugün ultrasonda başı kolları bacakları hepsi gözüküyor maşşalah kalbi de güzel atıyor çok tuhaf bi duygu çok mutluyuz çok Allah hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Ben ilk alttan bakar sandım bir sürü hazırlık yaptım karından bakmasın mı
Canım benim ilk 24 çıkmıştı 1 gün sonra sağlık ocağına gittim artmis mi diye 40'a yükselmisti.1 hafta sonra doktora gittim doktor ultrason da keseyi gördü sonra beta istedi tekrar keseyle uyumlu mu diye 1200 e yükselmişti keseyle uyumlu dedi şükür İçin rahat edecekse yarın tekrar ver sonra doktora gidersin.Kızlar ben gebeliğimi salı günü öğrendim, 335 değerle. bir hafta sonra kan vermeye tekrar gideceğim. Normal mi bu durum? Görüyorum bazı arkadaşlar 3-5 günde 1 veriyorlar.... Bir de kese kaçıncı haftada görünüyor kalp atışı ne zaman duyuluyor?
Ben keseyi 5+1de gördüm 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinKızlar ben gebeliğimi salı günü öğrendim, 335 değerle. bir hafta sonra kan vermeye tekrar gideceğim. Normal mi bu durum? Görüyorum bazı arkadaşlar 3-5 günde 1 veriyorlar.... Bir de kese kaçıncı haftada görünüyor kalp atışı ne zaman duyuluyor?
Yok canım, öyle takılmıyorum :)))Yok canım, öyle takılmıyorum :)))
Her bünye farklı sonuçta :) Yalnız dikkat ettim de en sevdiğim şeyleri artık istemez oldu vücudum... bir iki şeye takıldım kaldım hep onları canım çekiyor :)) Misal patates cipsi, meyveli yoğurt
Kızzz sen ne zaman geldinnn hoşgeldin çok sevindim Hayırlı olsun bebişinHer bünye farklı sonuçta :) Yalnız dikkat ettim de en sevdiğim şeyleri artık istemez oldu vücudum... bir iki şeye takıldım kaldım hep onları canım çekiyor :)) Misal patates cipsi, meyveli yoğurt
Bugün geldim canım, Salı günü belli oldu :)) Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun kuzum :))Yok canım, öyle takılmıyorum :)))
Kızzz sen ne zaman geldinnn hoşgeldin çok sevindim Hayırlı olsun bebişin
Aaa.. acaba ben de görür müyüm? 5+3 olmuş olur Salı gününe....Ben keseyi 5+1de gördüm 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için
Canım, ben burada istediğimde kan verip doktor randevusu malesef alamıyorum. Almanya'dayım. Haftaya kan alımı için gelin dediler sadece. başka birşeye bakarlar mı bilmiyorum.. Ultrason göbekten mi oldu peki?Canım benim ilk 24 çıkmıştı 1 gün sonra sağlık ocağına gittim artmis mi diye 40'a yükselmisti.1 hafta sonra doktora gittim doktor ultrason da keseyi gördü sonra beta istedi tekrar keseyle uyumlu mu diye 1200 e yükselmişti keseyle uyumlu dedi şükür İçin rahat edecekse yarın tekrar ver sonra doktora gidersin.
Ahh aynı ben. Hayırlısıyla su keseyi görseydim diyorum her dakikaYa insallah ama bu sefer de diyorum ki bi sorun mu var. Sacma biliyorum ama iste.. simdi mesela artik mecbur kaldim.hafiften bi temizlik yaptim. Esim yardim etti ama. Icimden diyorum.hicbir seyim yok. Agrim bile. Heralde gelismiyo. Ya ne bilim sacma da olsa evham yapmadan duramicaz galiba. Doktor iyi her sey diyene kadar boyle..
Tekrar gittiğinde kan vermek yerine keseye bakılsa aslında görülebilecek kadar artmış olur zaten bence. Kalp en erken 6.haftada duyuluyor ama ben garanti olsun diye 7.haftada gidip duymuştum.Kızlar ben gebeliğimi salı günü öğrendim, 335 değerle. bir hafta sonra kan vermeye tekrar gideceğim. Normal mi bu durum? Görüyorum bazı arkadaşlar 3-5 günde 1 veriyorlar.... Bir de kese kaçıncı haftada görünüyor kalp atışı ne zaman duyuluyor?
Sumak için kullanılabilir denmiş ama sumak tohumu için gebelikte kullanımı hakkında bilgi bulamadım. İdrar sökücü özelliğinden bahsedilmiş. Doktor idrar söktürücü bitkilerden uzak durmamı söylemişti. Bunu sorayım ama gene. Çok teşekkür ederim.Gebelikte sakıncalı olup olmadığını bilmiyorum onu araştırmak gerek. Sumak tohumu var. Onu demleyip içince bağırsakları temizliyor. 400 ml suya 1 kaşık koyuluyor.
Evet canım göbekten daha yeni oluşuyo dediCanım, ben burada istediğimde kan verip doktor randevusu malesef alamıyorum. Almanya'dayım. Haftaya kan alımı için gelin dediler sadece. başka birşeye bakarlar mı bilmiyorum.. Ultrason göbekten mi oldu peki?