Evet canim 4.5 aylikken çıktı iki dişi babasına çekmiş onun da öyle çıkmışAy ne çabuk çıkmış dişleri. Bizim daha diş yok. Isırıyo mu?? Benimki dişsiz bile ısırıyo dişleri çıkınca napcam çok korkuyorum
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah benim bebegimde severBen yogurt makinesi aldim onunla yapıyorum, günlük pastörize sütü (bim dost altin süt kullaniyorum bu ara) activiayla mayaliyorum cok seviyor
Bizim de hala berbattt uyku gerilemesinden beri böyleyiz bi ileri gidemedik valla. Saat başı uyanıyor şanslıysak 2 saatte bir. tam yatırıyoruz hiç uyumamış gibi uyanıyorAy biz de oyleyiz onceden ilk yattiginda en azindan 3 saat falan uyurdu simdi yatirmadan itibaren saatte bir uyanıp meme istiyor 3 bucukta da gozler fildir fildir oluyor zaten 5 buçukta da komple uyaniyoruz. Niye duzelmiyor 6 aylik oldular artik gercekten moralim asiri bozuk yenidoğandan daha beter halde su an her sey.Diş desen alt 2 diş çıktı bizim üstler hemen geliyor mu boyle ya
Ben yogurt makinesi aldim onunla yapıyorum, günlük pastörize sütü (bim dost altin süt kullaniyorum bu ara) activiayla mayaliyorum cok seviyor
Ayyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil miBizim de hala berbattt uyku gerilemesinden beri böyleyiz bi ileri gidemedik valla. Saat başı uyanıyor şanslıysak 2 saatte bir. tam yatırıyoruz hiç uyumamış gibi uyanıyorbi daha uyutt. Derdi meme de değil emip uyumuyo da çözemedik ya. Akşam uykusuna yatır daha 12 olmadan 50 kere geri uyutma faslı, artık çok yorucu oldu C Carpediem4 A Atalanteda
Üst dişlerde hemen gelebiliyormuş. Oğlum 4 dişini birlikte çıkarıcakmışAy biz de oyleyiz onceden ilk yattiginda en azindan 3 saat falan uyurdu simdi yatirmadan itibaren saatte bir uyanıp meme istiyor 3 bucukta da gozler fildir fildir oluyor zaten 5 buçukta da komple uyaniyoruz. Niye duzelmiyor 6 aylik oldular artik gercekten moralim asiri bozuk yenidoğandan daha beter halde su an her sey.Diş desen alt 2 diş çıktı bizim üstler hemen geliyor mu boyle ya
Ben yogurt makinesi aldim onunla yapıyorum, günlük pastörize sütü (bim dost altin süt kullaniyorum bu ara) activiayla mayaliyorum cok seviyor
Bu pişman oluş son zamanlarda en çok benAyyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi
Aslında hata bizde bebeği uyutur uyutmaz yatıp bizimde uyumamız lazım ama bizde insanız. Kendimle vakit geçirmek istiyorum. Puzzle yapmak kitap okumak dizi film izlemek istiyorum çok musonra bunları yapıyorum tam yatıcam bebem uyanıyor ve saatlerce uyumuyor gecenin bi yarısı uykusuz sinirler bozuk bi halde aktivite yaptığıma pişman oluyorum ama hep aynı şey
Bebekler için en çok jersey sütlerle yoğurt güzel oluyormuş. Alerjimizden dolayı yoğurdu en son deneyeceğiz ama o günleri görürsek ada markasının jersey sütüyle denemeyi düşünüyorumSelam kızlar yoğurdu nasıl yapıyorsunuz günlük sütlemi
Bizimki bir süredir böyle ve böyle kalmasından korkuyorumAyyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi
Aslında hata bizde bebeği uyutur uyutmaz yatıp bizimde uyumamız lazım ama bizde insanız. Kendimle vakit geçirmek istiyorum. Puzzle yapmak kitap okumak dizi film izlemek istiyorum çok musonra bunları yapıyorum tam yatıcam bebem uyanıyor ve saatlerce uyumuyor gecenin bi yarısı uykusuz sinirler bozuk bi halde aktivite yaptığıma pişman oluyorum ama hep aynı şey
Ben jersey sütüyle kendimize mayalamıştım bu kadar tatsız bi şey yemedimBebekler için en çok jersey sütlerle yoğurt güzel oluyormuş. Alerjimizden dolayı yoğurdu en son deneyeceğiz ama o günleri görürsek ada markasının jersey sütüyle denemeyi düşünüyorum
Aynısı yemin ederimBizimki bir süredir böyle ve böyle kalmasından korkuyorum
Bi de şöyle oluyo bizde aynen dediğin gibi çay kahve faslı oluyo bi şeyler izleyelim diyoruz falan izliyoruz bölük pörçüksonra tam odaya giriyorum ses de çıkarmadan yatağıma kıvrılıyorum ve saniyesinde uyanıyo ben şok
Hahahha ayniiii gecen kitap okumaya bi daldim kafami kaldirdim saat 2 bebe bagariyor dedim neyaptm ben allahim sen acı bana sen yardim etAyyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi
Yaaaa ben hiç denemedim kuzu önce kendimize deniyim bakalım beğencek miyizBen jersey sütüyle kendimize mayalamıştım bu kadar tatsız bi şey yemedimama fırında mayalamıştım bence biraz değişik oluyo zaten fırında tadı. Bir daha şans vericem bakalım güzel olacak mı
Ben aktiva 4 lü probiyotik yogurt aliyorum migrostanda tire gunluk süt alip 1 litreye 1 kutu activa ile mayaliyorum cok guzel tutuyor o tozlari once sutle maya haline getirmek gerekiyo diye biliyorum sonra yogurda maya olarak kullaniliyo diye biliyorm ama sizin bahsettiginz farkliysa onu duymadim ben acik süt asla kullanmadim oglumdada simdide allah korusun kaynamakla ölmeyen bakteriler hastaliklar var sütte denk gelirse eger yavrucaklar mahvolur cok cok bilindik bi sutcuyse bi nebze olabilir ama yinede göze alamam oğlum 5 yasinda 1 kere babanesinde açık süt icti dahaKızlar bugün annem sütçüden süt aldı 1 Lt. 1 Küçük kavanoza Yörükoğlunun yoğurdu ile mayalayıp yaptık tuttu. Diğer iki kavanoza probiyotik toz mama ile mayalayıp yaptık tutmadı. Ekşimiş süt gibi oldu.
Bulabilirsem deneyeceğim teşekkür ederimBebekler için en çok jersey sütlerle yoğurt güzel oluyormuş. Alerjimizden dolayı yoğurdu en son deneyeceğiz ama o günleri görürsek ada markasının jersey sütüyle denemeyi düşünüyorum
Migrosta satılan vivo probiyotikli toz maya ile yapıyorum taş gibi oluyor dene istersen.Kızlar bugün annem sütçüden süt aldı 1 Lt. 1 Küçük kavanoza Yörükoğlunun yoğurdu ile mayalayıp yaptık tuttu. Diğer iki kavanoza probiyotik toz mama ile mayalayıp yaptık tutmadı. Ekşimiş süt gibi oldu.
Ben 2. Aydan beri düzenli oluyorum. Ondan önce ilaçla olurdum pko var bende. 3/4 ay olmadığım olurdu. Bende şaşkınım doğum yapınca pkom geçti mi acabaMayıs'ta doğum yapıp adet olan varmı kızlar düzeni ne alemde
Benim kızımda elmadan nefret ediyor. Pişmişte diride hemen seçiyor. Kokusundann tanıyor. Elma haricinde verdiğim herşeyi yedi. Elmayı ya tükürüyor tüküremezse kusuyor. Vermiycem artık. Halbuki tadı da güzel.Benimki yoğurt hiç sevmedi bizimkilerin ev yoğurdu hafif ekşi oluyo bideyoğurttan nefret etti çocuk.
Havuçla kabak haşlayıp zeytinyağı dökmüştüm üstüne onu sevmişti.
Patateste sevdi.
Ben bide kahvaltıda biz yemek yerken bize çok salça oluyodu beyaz peynir verdim onuda çok sevdiyazın üzüm karpuz sularını emmişti elma rendeledim bi kez sevmedi bi kezde pişirdim elmayı öyle rendeledim yine sevmedi anlamadım. Muz seviyor bide. Ay bende baya bi şey denemişim ya denemedim sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?