2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay ne çabuk çıkmış dişleri. Bizim daha diş yok. Isırıyo mu?? Benimki dişsiz bile ısırıyo dişleri çıkınca napcam çok korkuyorum
Evet canim 4.5 aylikken çıktı iki dişi babasına çekmiş onun da öyle çıkmış isiriyor yaaa sadece meme olarak da değil yüzümü bile isiriyor hart lansinoh kremim vardi dogumdan kalma onu surup duruyorum bi de ekstra memede duruyor bu ara anlamadim memeden ayirinca yaygara kopuyor , acıdı artik

Bizim de hala berbattt uyku gerilemesinden beri böyleyiz bi ileri gidemedik valla. Saat başı uyanıyor şanslıysak 2 saatte bir. tam yatırıyoruz hiç uyumamış gibi uyanıyor bi daha uyutt. Derdi meme de değil emip uyumuyo da çözemedik ya. Akşam uykusuna yatır daha 12 olmadan 50 kere geri uyutma faslı, artık çok yorucu oldu C Carpediem4 A Atalanteda

Ayyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi

Aslında hata bizde bebeği uyutur uyutmaz yatıp bizimde uyumamız lazım ama bizde insanız. Kendimle vakit geçirmek istiyorum. Puzzle yapmak kitap okumak dizi film izlemek istiyorum çok mu sonra bunları yapıyorum tam yatıcam bebem uyanıyor ve saatlerce uyumuyor gecenin bi yarısı uykusuz sinirler bozuk bi halde aktivite yaptığıma pişman oluyorum ama hep aynı şey

Üst dişlerde hemen gelebiliyormuş. Oğlum 4 dişini birlikte çıkarıcakmış alt dişler çıkmak üzere 4ü ne zaman tamamlancak bakalım

Bu pişman oluş son zamanlarda en çok ben
İnsan sessiz sakin ayaklarını uzatıp kafa dinlemek istiyor, bi kahve içmek keyif yapmak istiyor gerçekten. En doğal hakkımız yatıp uyusak o da iyi gelcek ama o zamanda kendimize bir şey yapamadan gün bitiyor

Bizimki bir süredir böyle ve böyle kalmasından korkuyorum
Bi de şöyle oluyo bizde aynen dediğin gibi çay kahve faslı oluyo bi şeyler izleyelim diyoruz falan izliyoruz bölük pörçük sonra tam odaya giriyorum ses de çıkarmadan yatağıma kıvrılıyorum ve saniyesinde uyanıyo ben şok

Bebekler için en çok jersey sütlerle yoğurt güzel oluyormuş. Alerjimizden dolayı yoğurdu en son deneyeceğiz ama o günleri görürsek ada markasının jersey sütüyle denemeyi düşünüyorum
Ben jersey sütüyle kendimize mayalamıştım bu kadar tatsız bi şey yemedim ama fırında mayalamıştım bence biraz değişik oluyo zaten fırında tadı. Bir daha şans vericem bakalım güzel olacak mı

Aynısı yemin ederim 4. Aydan beri böyle

Hahahha ayniiii gecen kitap okumaya bi daldim kafami kaldirdim saat 2 bebe bagariyor dedim neyaptm ben allahim sen acı bana sen yardim et

Bitmiş vaziyetteyiz hepimiz kızlar o değil benim bugün sütüm çok çok az çocuk 3 kere emdi yetmeyince hala emmek isteyince annem mama yaptı.

Yaaaa ben hiç denemedim kuzu önce kendimize deniyim bakalım beğencek miyiz

Kızlar bugün annem sütçüden süt aldı 1 Lt. 1 Küçük kavanoza Yörükoğlunun yoğurdu ile mayalayıp yaptık tuttu. Diğer iki kavanoza probiyotik toz mama ile mayalayıp yaptık tutmadı. Ekşimiş süt gibi oldu.

Ben aktiva 4 lü probiyotik yogurt aliyorum migrostanda tire gunluk süt alip 1 litreye 1 kutu activa ile mayaliyorum cok guzel tutuyor o tozlari once sutle maya haline getirmek gerekiyo diye biliyorum sonra yogurda maya olarak kullaniliyo diye biliyorm ama sizin bahsettiginz farkliysa onu duymadim ben acik süt asla kullanmadim oglumdada simdide allah korusun kaynamakla ölmeyen bakteriler hastaliklar var sütte denk gelirse eger yavrucaklar mahvolur cok cok bilindik bi sutcuyse bi nebze olabilir ama yinede göze alamam oğlum 5 yasinda 1 kere babanesinde açık süt icti daha

Bebekler için en çok jersey sütlerle yoğurt güzel oluyormuş. Alerjimizden dolayı yoğurdu en son deneyeceğiz ama o günleri görürsek ada markasının jersey sütüyle denemeyi düşünüyorum
Bulabilirsem deneyeceğim teşekkür ederim

Migrosta satılan vivo probiyotikli toz maya ile yapıyorum taş gibi oluyor dene istersen.

Benim kızımda elmadan nefret ediyor. Pişmişte diride hemen seçiyor. Kokusundann tanıyor. Elma haricinde verdiğim herşeyi yedi. Elmayı ya tükürüyor tüküremezse kusuyor. Vermiycem artık. Halbuki tadı da güzel.

Bebeğim sabaha karşı 5 ten sonra gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor ara ara. Kaldırıyorum gazı varsa çıkarıyorum, su iciriyorum ama yok uyumuyor geri. Eee karnı da tok, altı da temiz :/
Neden olabilir sizce ya.

Ek gıda konusunda da yüzüm gülmedi
İlk günden beri hep çatalla ezip verdim vereceğimi, hiç blender kullanmadim. Ama pütürlü sevmiyor ağzını kilitliyor.sebze de sevmiyor.

Bir elimde biberon bir elimde kaşık, biberonu ağzına götürüyorum,tam almak için ağzını açıyor ki; kaşığı daldiriyorum anca öyle yiyo sebze kattığım şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…