Bende normalde çok duzenliyimdir doğumdan sonra gecikmeler yaşıyorum ama 3.bebegim korunurken olduğu için çok korktum gecikince test yaptım negatif çok şükür sonrada oldum zatenBen 2. Aydan beri düzenli oluyorum. Ondan önce ilaçla olurdum pko var bende. 3/4 ay olmadığım olurdu. Bende şaşkınım doğum yapınca pkom geçti mi acaba
Bu bebelerin dertleri ne yaBizim de hala berbattt uyku gerilemesinden beri böyleyiz bi ileri gidemedik valla. Saat başı uyanıyor şanslıysak 2 saatte bir. tam yatırıyoruz hiç uyumamış gibi uyanıyorbi daha uyutt. Derdi meme de değil emip uyumuyo da çözemedik ya. Akşam uykusuna yatır daha 12 olmadan 50 kere geri uyutma faslı, artık çok yorucu oldu C Carpediem4 A Atalanteda
Ama bizim de ihtiyacimiz vae biraz vakit geçirmeye onu da o zaman yapmazsak ne zaman yapacağızAyyy aynı gerçekten. Demek ki dönemsel bi şey. Geçecektir inşallah. Olağandışı bi şey olsa hepimizinki aynı olmaz heralde değil mi
Aslında hata bizde bebeği uyutur uyutmaz yatıp bizimde uyumamız lazım ama bizde insanız. Kendimle vakit geçirmek istiyorum. Puzzle yapmak kitap okumak dizi film izlemek istiyorum çok musonra bunları yapıyorum tam yatıcam bebem uyanıyor ve saatlerce uyumuyor gecenin bi yarısı uykusuz sinirler bozuk bi halde aktivite yaptığıma pişman oluyorum ama hep aynı şey
Ayy canım gerçekten mi oy kuzum kiyamam cok zor dordunun birden agrisiÜst dişlerde hemen gelebiliyormuş. Oğlum 4 dişini birlikte çıkarıcakmışalt dişler çıkmak üzere 4ü ne zaman tamamlancak bakalım
Ayyy aynisiii odaya girer girmez uyanıyor kokumuzu mu alıyorlar nedir tam gözümü kapatcam ih ih ih sesBizimki bir süredir böyle ve böyle kalmasından korkuyorum
Bi de şöyle oluyo bizde aynen dediğin gibi çay kahve faslı oluyo bi şeyler izleyelim diyoruz falan izliyoruz bölük pörçüksonra tam odaya giriyorum ses de çıkarmadan yatağıma kıvrılıyorum ve saniyesinde uyanıyo ben şok
Günlük sütü ısıtmak yeterli oluyormu kaynatıyormusunuz mayalamak içinBen aktiva 4 lü probiyotik yogurt aliyorum migrostanda tire gunluk süt alip 1 litreye 1 kutu activa ile mayaliyorum cok guzel tutuyor o tozlari once sutle maya haline getirmek gerekiyo diye biliyorum sonra yogurda maya olarak kullaniliyo diye biliyorm ama sizin bahsettiginz farkliysa onu duymadim ben acik süt asla kullanmadim oglumdada simdide allah korusun kaynamakla ölmeyen bakteriler hastaliklar var sütte denk gelirse eger yavrucaklar mahvolur cok cok bilindik bi sutcuyse bi nebze olabilir ama yinede göze alamam oğlum 5 yasinda 1 kere babanesinde açık süt icti daha
Doktorumuz sevilmeyen meyveleri dut ya da üzüm pekmeziyle deneyebilirsiniz demişti sizede fikir olsunBenim kızımda elmadan nefret ediyor. Pişmişte diride hemen seçiyor. Kokusundann tanıyor. Elma haricinde verdiğim herşeyi yedi. Elmayı ya tükürüyor tüküremezse kusuyor. Vermiycem artık. Halbuki tadı da güzel.
Ay hayırlısıyla bir gelsinlerdeBu bebelerin dertleri ne yabizde de diş çıktı ama toparlanamadik canim uyku sorunumuz duzelmedi maalesef ruya gibi geliyor 2 3 aylikkenki uyku duzeni kesintisiz uyumalari falan. Sayamiyorum artik kac kere uyandigini yine 5 te basladik gune zaten
Ama bizim de ihtiyacimiz vae biraz vakit geçirmeye onu da o zaman yapmazsak ne zaman yapacağızgerci ondan da bi sey anlamıyorum yani uyuttuktan sonra saatte 1 odaya git dizi bölük pörçük
Ayy canım gerçekten mi oy kuzum kiyamam cok zor dordunun birden agrisimaşallah saglikla gelsinler bizim de diş olabilir o zaman ekstra huysuzlugumuz da var zaten
Kaynatmaya gerek yok ısıtmak yeterliGünlük sütü ısıtmak yeterli oluyormu kaynatıyormusunuz mayalamak için
Teşekkür ederimKaynatmaya gerek yok ısıtmak yeterli
Rica ederimTeşekkür ederim
Bebelere gece bi haller oluyo bi enerji bi şeylerBu bebelerin dertleri ne yabizde de diş çıktı ama toparlanamadik canim uyku sorunumuz duzelmedi maalesef ruya gibi geliyor 2 3 aylikkenki uyku duzeni kesintisiz uyumalari falan. Sayamiyorum artik kac kere uyandigini yine 5 te basladik gune zaten
Ama bizim de ihtiyacimiz vae biraz vakit geçirmeye onu da o zaman yapmazsak ne zaman yapacağızgerci ondan da bi sey anlamıyorum yani uyuttuktan sonra saatte 1 odaya git dizi bölük pörçük
Ayy canım gerçekten mi oy kuzum kiyamam cok zor dordunun birden agrisimaşallah saglikla gelsinler bizim de diş olabilir o zaman ekstra huysuzlugumuz da var zaten
Ayyy aynisiii odaya girer girmez uyanıyor kokumuzu mu alıyorlar nedir tam gözümü kapatcam ih ih ih ses
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Millet ay şöyle tatlı böyle güler yüzlü dedikçe evde kök söktürüyor hatuniye banaAy kızlaaar eşimin akrabalarıyla toplu oturmaya gittik. Bi kere mi ağlamazsın be çocuk. Bi iki kere beni göremeyince başkalarının kucağındayken yabancılama ağlaması yaptı oda sessizce. Onun dışında millete gülücük saçmalar uslu uslu oturmalar. Herkes ne kadar akıllı ne kadar uslu ne güleç diyip durdunazar is loading..
Yine bize sabahlar olmayacak anlaşılan..
hayır evde akşama kadar ııııı diye ağlayan benim sankiçok sinir oldum
Ay kızlaaar eşimin akrabalarıyla toplu oturmaya gittik. Bi kere mi ağlamazsın be çocuk. Bi iki kere beni göremeyince başkalarının kucağındayken yabancılama ağlaması yaptı oda sessizce. Onun dışında millete gülücük saçmalar uslu uslu oturmalar. Herkes ne kadar akıllı ne kadar uslu ne güleç diyip durdunazar is loading..
Yine bize sabahlar olmayacak anlaşılan..
hayır evde akşama kadar ııııı diye ağlayan benim sankiçok sinir oldum
Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi
Oğlum 9,5-10 kilo civarında prima ve molfix 5, baby turco ve sleepy 6 numara rahat oluyor. Üzerinde yazan kilolarla alakaları yok. Paket bitene kadar 4 numara prima kullanmaya devam edeceğim ama çok kaka sızdırmaya başladı. Küçük gelmesine yoruyorumKızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi
Aynen sleepy primadan 1 beden dar 5 ve 6 no uzun sure kullaniliyor onu hatrliyorum ama sanki cok erken ufaldiValla 4 bize de artık küçülüyo 5 e geçicem paket bitsin, sleepy dar biraz prima olsa 4 olur da
Aynen prima zaten 1 beden genis sleepye gore artik zaten 5 6 kullanacagiz hep benim oglumda bu aylarda 10 11 kiloydu 2 yas civarinda hala 6 numara kulot bez oluyordu sonra birakmistik zaten ama eskiye gore kaliplar ufalmis baya.. tasiyorsa ufak geliyordur 5 numara , 6 kafidir sizin dosunaOğlum 9,5-10 kilo civarında prima ve molfix 5, baby turco ve sleepy 6 numara rahat oluyor. Üzerinde yazan kilolarla alakaları yok. Paket bitene kadar 4 numara prima kullanmaya devam edeceğim ama çok kaka sızdırmaya başladı. Küçük gelmesine yoruyorum
Prima hariç markaları kullanmamıştım hiç. Prima 4 kaçırmaya başlayınca bir de geçen sene 1.90 tl'den stokladığım 5 numara 5 TL olunca ilk defa değişik markalardan sipariş verdim denemek için direkt 6 numara sipariş verince bi tuhaf oldu. Hatta arkadaşlara sordum bizde mi sıkıntı var 6 aylık bebeğe 6 numaraysa 2 sene sonra ne kullanacağız diyeAynen prima zaten 1 beden genis sleepye gore artik zaten 5 6 kullanacagiz hep benim oglumda bu aylarda 10 11 kiloydu 2 yas civarinda hala 6 numara kulot bez oluyordu sonra birakmistik zaten ama eskiye gore kaliplar ufalmis baya.. tasiyorsa ufak geliyordur 5 numara , 6 kafidir sizin dosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?